reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Lilka wczoraj o tym zapomnialam to teraz Ci napisze,ze moja weronika tez jak pije z butli to lubi jak ja jej trzymam ta butelke, sama w tym czasie sobie uszka ciagnie i wlosami sie bawi. Ja tez to lubie bo wtedy sie tak fajnie przytulamy. Sama tez potrafi pic ale pije tak tylko na spacerze a jak w domku jestesmy to malego dzidzie udaje :tak:

dzieki Elficzku za odp
no to chyba nie musze sie martwic :confused: :happy:

Dasario-Asiu nie daj się choróbsku,
trzymam kciuki za Ciebie,by kuracja pomogła

no i widzę,że koleżanka nadal nie chce zmienić
zdjęcia w avatorku:confused: :errr: :oo2: :zawstydzona/y: :confused2: :sorry: :sad: :oo: :ninja2:

Dziewczyny jestem!!!
W koncu dziala!!!!!Potem pojawie sie na dluzej!
Podczytywalam was jako gosc bo nic nie moglam pisac, takze oprocz watku zamknietego mnije wiecej wiem oco chodzi!
Narazie!!!
ale sie ciesze!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Kredzia gdzie byłas dzisiaj w nocy??
bo ja byłam a ciebie nie było :cool2:
matma czy co?
a moze zmeczenie? sie dało we znaki?
bo tak zasuwasz w tym domu ze hej!!! :-)

reklama
Nianiu musze powiedziec ze zjeb..ta fotka w avatorku :szok: :-)
bardzo mi sie tam podobasz :cool2: ale to zaden podteks jakby co :cool2: hehee

a co postanowilas z wloskami?

Do góry