reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kredzia gdzie byłas dzisiaj w nocy??
bo ja byłam a ciebie nie było :cool2:
matma czy co?
a moze zmeczenie? sie dało we znaki?
bo tak zasuwasz w tym domu ze hej!!! :-)

kochanaogladalam fantomasa :-D
a pozniej spalam z korkow nici bo mam gosci ;-) @ .................juz drugi raz w tym miesiacu !!!!! zerkalm na rozpiske ;-) od poczatku roku i mam straasznie nieregularnie no ale zawsze miaalm a teraz po porodzie .............moze sie cos podreguluje w koncu zoabczymy

a co do picia
tymi pije sam z kubeczka kapka niekapka ;-) teraz ma avent wczesniej byl canpol (ten z gumowym ustnikiem) i ok no i butelka z ustnikiem do picia i smoczki do kaszy lub mleka
ale sam pije gdzies przed roczkiem bo wczesniej sam kilka razy sie pomylil i napil ale jak dawalam mu kubek to buzia sie przystawial a nie lapkami hehe cwaniak leniuszek :happy:;-) no i troszke bylo mi go szkoda ;-)(jeszcze wieczorem czasami trzymamy mu butle ale tylko chwile jak pieluszke ubieram)

ja jestem ponieważ moje dziecko o dziwo dało sie namówić na druga drzemke w dniu dzisiejszym. Tak wiec kawe pije a raczej coś dziwnego co sobie namieszałam. Nie lubie capuccino bo dla mnie za słodkie wiec nasypałam sobie 2 łyżeczki capuccino i łyżeczke kawy rozpuszczalnej a do tego sporo goracego mleka. Wyszło dobre wiec sie delektuje

zaraz jak mała wstanie wybywamy na spacerek bo pogoda sie ładna zrobiła wreszcie
a do Was wpadne wieczorkiem dopiero bo potem moi rodzice sie z wizyta zapowiedzieli.

ja tez mam @
i zero bólu, objawów żadnych, ale fajnie :-D

Mi tez się dziś zaczyna :tak: I tez luzik:-)

No a ja zaraz robie wypad do domku. Dziś mamy imieniny łosia i niania upiekła jakies ciasto. Zajade w drodze do domu do Galerii Mokotów i kupie mu coś :-) i ...chyba sobie spodnie sztruksowe :szok: :tak: (tak mnie kusi......:baffled: :sick: ).
A w niedziele łoś zaprosił mnie to filcharmonii :-) :-) :-) Jakiś spektakl , muzyka hiszpańska. Brzmi nieźle wiec się cieszę :tak:
Ostatnio wzrosła temperatura naszych uczuć :cool2:

Baby co się dzieje? Za cały dzień mam tyko jedną stronę do przeczytania?
Puchy tu straszne, buuu.
W takim razie zmykam na sałatkę grecką :-)

reklama
Jeszcze wam tylko powiem cos.
Maciek dzisiaj w kąpieli puścił takiego bąka, że chyba cały blok go słyszał. :-D Najpierw się zdziwił co to się stało, a potem zaczął się tak śmiać, że nie mogliśmy go uspokoić. Łukasz do niego "Ty świntuchu" a Maciek jeszcze głośniej w śmiech i tak dalej chyba przez 5 minut :-)

Do góry