reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Lilka wczoraj o tym zapomnialam to teraz Ci napisze,ze moja weronika tez jak pije z butli to lubi jak ja jej trzymam ta butelke, sama w tym czasie sobie uszka ciagnie i wlosami sie bawi. Ja tez to lubie bo wtedy sie tak fajnie przytulamy. Sama tez potrafi pic ale pije tak tylko na spacerze a jak w domku jestesmy to malego dzidzie udaje :tak:

papap Asiu a jak tam twoje zdrówko co?

Hej kobitki,

jeżeli chodzi o moje zdrówko to bez zmian, czyli gardło nadal mnie bardzo boli.
Martwię się, że to może byc gronkowiec albo chlamydia :no: .
Lekarka też mi to zasugerowała, ale wymaz będę miała robiony dopiero za jakieś 5 dni, jak kuracja którą teraz stosuje nic nie da.
Tym dziadostwem mogłam się zarazic w pracy, bo byłam tam jakiś czas temu w odwiedzinach:no: . Po czasie dopiero okazało się, że kilka koleżanek zaraziło się od swoich dzieci chlamydią bądź gronkowcem. Dzieci chodzą do przedszkoli i tam podobno panowało to dziadostwo.
Martwię się, aby nie zarazic Darii :zawstydzona/y: :no: :-( .

:-) :-) :-)

szukam sukienki dla Julki na wesele i trafiłam na te stronke ;-)

bo jedną jej kupiłam ale nie do końca jestem zadowolona
a wesele za 2 tyg

my idziemy na chrzciny, ale całe szczęście już kupiłam Darii strój: spódniczkę z bluzeczką. Bardzo mi się podoba, bo Daria wygląda w nim bardzo dorośle, jak zrobię fotki to wkleję. Doszłam do wniosku, że dla Darci praktyczniejsze są kompleciki, bo można zestawiac je z innymi ciuszkami i tym sposobem mamy strój na wiele okazji :elvis: ;-) .

reklama
Do góry