reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc baby
mam kawe ,spiace dziecko w jedym pokoju,spiacego meza w drugim pokoju
zyc nie umierac.....................
Joaska
Lipcowe mamy '05
zmyłam gary, teraz chyba doprowadze troche siebie do porzadku
nie powiem, ze wygladam twarzowo...........jak kroliczek z czerwonymi oczkami heheheh
nie powiem, ze wygladam twarzowo...........jak kroliczek z czerwonymi oczkami heheheh
Daria całkowicie zrezygnowała z mleka na noc, pije teraz mleko tylko raz dziennie, trochę mnie to martwi... :sick:
Mój Maks tez. Nie ma mowy o mleku. Ja się pytam "Maksiu zrobic Ci mleczka" i pokazuje butelkę a on odpowiada "nie nie nie":-) :-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
hihi u mnie to samo ,zaraz zabawki bch o podloge i stoi przy mnie i wola mama mama mamaTo i ja się przywitam :-) Ale pewnie wiele nie popiszę, bo Maciek jak widzi, że siadam do komputera, to od razu zapomina jak sie bawi samemu :-) On ma normalnie awersje na mamę siedzącą przed kompem.
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc Nianiulka
Kuba zajada mleko o ktorej bym mu nie dała, zreszta on calt czaas wola ama ama ama ............chyba ma 3 zoladki!!!
Kuba zajada mleko o ktorej bym mu nie dała, zreszta on calt czaas wola ama ama ama ............chyba ma 3 zoladki!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
udaje sie na chwile do wanienki.............
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
a mysmy juz spacerek jeden zaliczyli bo musialam isc do sklepu na sniadanie cos sobie kupic. Pogoda paskudna, chlodno i mgla straszna, nic nie widac
Jak sie to utrzyma to zostajemy dzisiaj w domu bo taka pogoda to akurat zeby sie przeziebic brrrrrr
Jak sie to utrzyma to zostajemy dzisiaj w domu bo taka pogoda to akurat zeby sie przeziebic brrrrrr