reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
To i ja się przywitam :-) Ale pewnie wiele nie popiszę, bo Maciek jak widzi, że siadam do komputera, to od razu zapomina jak sie bawi samemu :-) On ma normalnie awersje na mamę siedzącą przed kompem.
hihi u mnie to samo ,zaraz zabawki bch o podloge i stoi przy mnie i wola mama mama mama :tak:

Weronika tez mleko w kazdej ilosci wypije i o kazdej porze dnia i nicy. Pije az sie skonczy w butelce.
To samo mamy z wszelkimi rodzajami serkow:topione,zolte,homogenizowane, no wszelkie jada w kazdej ilosci

reklama
a mysmy juz spacerek jeden zaliczyli bo musialam isc do sklepu na sniadanie cos sobie kupic. Pogoda paskudna, chlodno i mgla straszna, nic nie widac :no:
Jak sie to utrzyma to zostajemy dzisiaj w domu bo taka pogoda to akurat zeby sie przeziebic brrrrrr

Do góry