reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Asiolek przeeeeprowadzkowy?!!!? ho ho wreszczie!!!!! ale masz fajnie Asiolku!!!!
dzieki wam wszystkim za gratulacjie...dla mnie samej to pierscionek moglby nie istniec ale Ci moi panowie....oj bez nich swiat bylby nijaki ;) i juz nie wyobrazam sobie innego swiata ;) ;)

Tusiu Kochana!!! tak mi przykro ze sie zle czujesz!!! nie martw sie prosze!!! na pewno wszystko bedzie dobrze i razem z Majka bedziesz chodzic na spacery i odkrywac swiat na nowo zobaczysz!!!!! a tym czasem duuuuuzo odpoczywaj. lykaj te pigulki i uwazaj na siebie

buziaki i spokojnej nocki!!!

aaa dzieki Asiolku!!!

reklama
Dziewczyny!!!!! ale wstyd!!! na calej linii..Lukasz nauczyl sie obslugiwac nasze forum i ...klops!!!! a ja osiol robiacy straszne byki zapadam sie pod ziemie :p
no tak nigdy nie bylam narzeczona i wymyslilam sobie ze to pewne sie pisze nazyczona bleeee ale wstyd!!!!
oho idze cenzura :police:.... i zaglada mi przez ramie...
it is a shame!!!!!!!!!!!!!!!! :p :p :p

Maniu ja pomyślałam że to tak celowo było napisane :-) ja np: na naszą kotkę mówię nasza kota :-) kota to kota tamto :-)

Witam nowe kolezanki, chyba faktycznie lipiec bedzie szczytem demograficznym... ;)

Lilka, dobrze ze juz jestes w domku....
Maniu, gratulacje i zyczenia szczescia !!!

troche nie zagladalam i musze nadrobic zaleglosci, ale ostatni tydzien to niezbyt dobre wiesci rodzinne (ale to nei jest temat tego forum) no iw czoraj juz mnie w ogole dobilo, bo bylam na usg moj lekarz wyslal mnie z powodu braku przyrostu masy ciala pomiedzy ostatnimi wizytami (od poczatku mam zaledwie 2 kg+)... no i wczoraj rano poszlam z mezem na usg, tradycyjnie plci znac nie chcielismy... lekarz zartowal sobie do pewnego momentu, potem to juz tylko patrzylam na jego twarz starajc sie cos wyczytac bo wiedzialam ze cos mu sie nie podoba, usg robil chyba z 40 minut, zrobil dodatkowo przeplywy (cokolwiek to jest) no i powiedzial ze niby wszytsko ok gdyby nie to ze dzicko wychodzi na 2 tygodnie mlodsze!!! wiec teraz siedze jak na szpilkach i czekam do wizyty u mojego prowadzacego bo ten nie chcial mi nic mowic skad to moze byc, tylko kazal mi sie zglosic do mojego lekarza, a on dopiero w czwartek !!! nie wiem jak ja wytrzymam strasznie sie tym martwie....

Sylwia 2 tygodnie to nie taka znowu roznica.Wiec sie na zapas az tak bardzo nie martw.Gdyby dzidzius byl o "miesiac" mniejszy albo wiecej...No niewiem,doktorkiem nie jestem ale te 2 tygodnie to przeciez taka norma(tak jak sie date porodu liczy tez z uwzglednieniem 2 tygodnie przed i 2 po).Tak mi sie wydaje.
Wiesz jak bylam z Dorianem w ciazy to raz byl za maly nawet o 3t. a ktoryms nastepnym razem znowu za duzy o tyle samo ::) ::).A im pozniej USG bylo robione, tym dziwniejsze pomiary wychodzily :p :).Bo czasem mial za dlugie nogi,a czasem za duza glowke....i inne takie.Bardzo sie martwilam,ale okazalo sie ,ze nie tylko ja i moj dzidzius takie pomiary mamy...A w rezultacie urodzl sie silny,zdrowy,wymiarowy ;) ;D chlopiec.

Dziewczyny macie moze,albo mialyscie wczesniej kiedys gazetke Mama SHAPE(czy jakto sie tam pisze ;))?Warto kupic czy niebardzo?

Dzieki Aga, wiem ze moze panikuje, ale wiesz jak to jest...do tej pory wszytsko bylo ok, dopiero teraz jakby wzorst sie zahamowal, ale jak piszesz moze tak ma byc, musze poczekac i pogadac z moim lekarzem, najlepiej wszytsko sprawdzic zeby potem nie miec do siebie pretensji...

... teraz ja lapie tego dola, ostatni tydzien byl nparwde ciezki i nawet nie cieszy mnie ze dzis .... mam urodziny - 26 lat
ale nie mam nastroju ani na gosci ani na nic... ostatnio w pracy strasznie ciezko mam i do tego klopoty w domu, mialam robic imprezke - ostatnia taka glosna na dluuugi czas, ale plan wzial w leb....

reklama
Aga mialam shape mama od kuzynki, jakies wydanie z  eszlego roku, pare artykulow fajnych ale bardziej na pcozatek, teraz po m-cach spedzonych na forum nie sadze zeby sie cokolwiek nowego mozna bylo dowiedziec....  :)
ale moze warto dla tego filmiku, tez zastanawiam sie nad zakupem...

a teraz zmykam do pracy.... to znaczy jestem w pracy ale zrobilam sobie przerwe... ale i tak nie nadrobilam zaleglosci... to musi chyba poczekac na wieczor...

Do góry