reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

oj Tusik! co TY w te dolki tak wpadasz co??
trzymam za Ciebie kciuki by to cisnienie sie unormowalo i brzucholek nie bolal!!!
choc powiem Wam ze ja ostatnio tak sie chwalilamze mnie nic nie boli no i masz babo placek....ostatnio wieczorami mam taaaaak twarde podbrzusze i mam wrazenie ze zaraz pekne, malutka Gabi tak sie wierci ze czasem az boli ..ajj.... hmm
dobrze ze to juz z gorki  ;)

reklama
Tusiu nie martw się tak bardzo, bo to może ze zdenerwowania ten brzuszek cię tak boli.

Kolorowa Kredko co to za maść jaką przepisał ci gin, i czy można ją kupić bez recepty? Może poratuję się choć troszkę

MANIU! NO TO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale superowo, aż mi się buzia śmieje do monitorka :) Ale fajnie :))))
No to masz romantycznych tych chłopaków :)

A teraz wracam nadrobić co napisałyście przez całe popołudnie :)

Niania ja jutro też idę do lekarza i też mam ochotę iść na zwolnienie. Wprawdzie nic mi się nie dzieje i zwolnienie mi nie jest konieczne, bo pracuję w domu, ale co tam, lekarka za każdym razem dziwi się, że nie chcę jeszcze zwolnienia, to w końcu ją zadowolę :) I w koncu skorzystam coś z ZUSu :D
Maniu ja też tak mam, że jak pisze na forum, że nic mi się nie dzieje, to zaraz coś mi zaczyna dolegać. Więc postanowiłam się już nie chwalić :D
Z tymi skurczami to jest tak dziwnie. Dwa tygodnie temu to miałam straszne, tak jak Niania po 10 dziennie, albo i więcej, a od tygodnia to tak może dwa, trzy dziennie, więc już sama nie wiem, czy się przejmować, czy nie. Zapytam jutro lekarki.

Dziewczyny najukochansze przebaczcie mi ze nie pisalam,ale Karol ciagle od rana do nocy na kompie pracuje i nie mam kiedy wejsc :mad:

teraz naprawia aparat i mam chwi;lke nawet nie czytam postow tylko pisze od razu :D

w szpitalu bylo fajnie,nie bylo tak zle.Poszlam do domu na swoja prosbe,poniewaz nie moglam zniesc lezenia w szpitalu bo Karol z moja mama sam w domu zostal no i ciagle mu tylek trula a on jej nic nie powie i poprostu mnie potrzebowal.....przychodzil taki smutny i po kazdym odejsciu jego do domu plakalam,bo wiedzialam ze mu zle i te smsy do mnie.....
 no i strasznie mnie pokluli,bo przy obrzekach zanikaja zyly i nie mogly trafic w koncu krew mi postanowily pobrac z nadgarstka --strasznie bolalo...-a tam zyla pekla,to wziely z drugiego.....ech pomeczyly mnie

mialam ktg dzidziusia 2 razy dziennie
zrobili mi badanie mojego serca ekg chyba.....no i nic nie powiedzieli ale mam jakies leki na serce zapisane!!!!!!!!!!
myslalam ze moze na cisnienie,ale nic o cisnieniu nie ma mowy w instrukcji.........

a cisnienie super skaczace,o 23 godz. mialam ponad 150 a o 5 rano ledwo 100
tem. ciala raz ponizej 35 st.C a tak to 36,0

mam lezec,do szkoly nie chodzic,max. 2 godz.
nie wiem jak dam rade ale jakos mi to wisi.......Natalka jest teraz dla mnie najwazniejsza i nawet szkola sie nie martwie bo zamierzam przejsc do innej,zaocznej

pewnie nie pamietacie ale ucze sie w lo dla doroslych wieczorowym,zajecia od 16.30 do 20.30    3 razy w tyg.
nie wyobrazam sobie mala zostawic na tyle godz z moja mama,wiec wole przejsc na system zaoczny 2razy w miesiacu sobota i niedziela

a co do szpitala- polozne sa wspaniale!!!!!!!!!! normalnie kochane kobietki.Teraz sie porodu wogole nie obawiam
a sa tak rozmowne ze sie dowiedzialam ze moj lipiec jest oblegany!!!!!!!!!! niezbyt to dobra wiadomosc ;D

jak cos mi sie przypomni to napisze

acha zatrucia ciazowego nie mam- no nie mowili,a obrzeki dalej sa :laugh:

Klaudoi jestem,jestem

strasznie za wami tesknie i za tym jak czesto z wami tu siedzialam i rozmawialam,a teraz.............musze chlopa gdzies do roboty wywalic hihihihii :p

no i przeczytalam wreszcie wasze posty,ojjj uzbieralo sie :D

MANIU moje GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie nie bede sama tu narzeczona :p ;D
no ciesze sie niesamowicie z twojego szczescia!!!!!!! dwoch mezczyzn ci sie oswiadczylo,superasno!!!!!!!!!!!

TUSIU slicznie wygladasz,jak modelka!! piekna jestes,super mamusia bedziesz :D

witam nowe kolezanki KURKE I KREDKE!!!!!!!!!!!!!!!!!

jejku cos jeszcze chcialam napisac............acha!!

GRASZKO rowniez GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cos jeszcze chcialam napisac......yyyyyyyy sklera ;D ale dziekuje kochane ze o mnie myslalyscie i pamietalyscie,to naprawde mile :D

Lilka dziekuje za komplement. Ciesze sie, ze juz wrocilas i wszystko dobrze tylko pamietaj nie przemeczaj sie. Ja cale dnie prawie w lozku leze, bo mi tak cisnienie wali i do tego mam takie dusznosci, ze juz nosem wogole nie da sie mi oddychac a przeciez nic takiego nie robie. Dziewczyny ja sie tak martwie tym cisnieniem bo od dwoch dni dochodzi mi nawet do 160/110 a czytalam, ze wysokie cisnienie to najczestsza przyczyna smierci kobiet w czasie porodu i ja sie tak boje, ze nie bedzie mnie przy Majce. Mam nadzieje, ze te tabletki co mi dala lekarz zbija mi to cisnienie.

reklama
Maniu Kochana WIELKIE SERDECZNA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! jutro wpiszę imię Gabrysia na liste :-) a tymczasem pozdrawiam wszystkich
Asiołek przeprowadzkowy

Do góry