reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
A ja postanowiłam leżeć. Mój kręgosłup tak mi daje popalić, że mam problemy z chodzeniem - tak boli. Zastanawiam się czy wybrać się może do ortopedy. Jak tak dalej będzie to nie obejdzie się bez wizyty.

Niunka ty lez , a jak nie przejdzie to faktycznie do ortopedy.Mnie tez kregoslup boli, ale najbardziej to okolice lewego biodra,cos mi tam wlazlo i meczy czasami jak cos gwaltownie zrobie to az zawyje z bolu.
Klaudia ja mieszkam w Chrzanowie to miasto w polowie drogi z Krakowa do Katowic ,i tu i tu ma po 30 km.
Pozdrawiam wszystkie Lipcoweczki
Maniu wielkie gratulacje!!!!!

Asiolku KOchany!!! w koncu ....w koncu sie zdecydowalismy ;D czy mozesz dopiesac do najwspanialszej listy imie Gabrysia (Gabi ) :)
z grory dzieki!!!!! ;D

co tak tu dzisiaj cichutko?

Tusi, Asiolka, Fridy, Sylwi, Lilki ...nie ma  ???
no i Anitki tez???
hmm.... co jest?! czy wszystko wporzadku??!!

Lilka to rzezcywsicie po powrocie ze szpitala tylko zajrzala, ale jakos tak krociotko i nic w efekcie nie napisala.
Tusia to dzis wizyte u lekarza miala - cisnienie, mam nadzieje ze dobrze sie skonczyla ta wizyta.

Ale jak na poniedzialek to malutko nas tu dzisiaj bylo:(

co do kręgosłupa to mnie też boli, w nocy mam problem przekręcićsięz jednego boku na drugi i ciężko mi wstać z wyrka mam nawet maść przepisaną przez ginka, troszkę pomaga ale ból jest nadal :(

reklama
Dziewczyny ja jakos takiego dolka mam przez to cisnienie i zle samopoczucie i dlatego sie nie odzywam chociaz z wami jestem. Zagladam tu i czytam. Dostalam leki do brania na te cisnienie i za tydzien znowu musze isc do lekarza. Nie chce wam juz tu marudzic, ale zle sie czuje i brzuch mnie dziwnie caly boli to chyba przez te cisnienie.
Maniu kochana bardzo sie ciesze, ze maz ci sprawil piekna niespodzianke no i oczywiscie gratuluje.
Melani a twojej kolezance to tylko pozazdroscic takiej fajowej slodkiej dzidzi, az sie chce miec juz swoja w raczkach.
No i witam oczywiscie nowe kolezanki, bardzo fajnie, ze nas ciagle przybywa.

Do góry