reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
A ja troszkę martwi sie swoim stanem i postanowiłam iśc na zwolnienie.
Do tej pory praktycznie moja ciąża przebiegała bezproblemowo. Wręcz idealnie. A tu nagle : po ostatnich wyniach - cukier max granica, krew- troszke słabiej i jakby poczatki anemii i teraz te skurcze. Od kilku dni coraz czestsze. Nie bolą, ale jest ich chyba troche za dużo. Ok 10 dziennie, czasem wiecej. Martwie sie bo to dziwne. Dzidzius chyba juz jest duży i za kazdym jego ruchem nastepuje skurcz.Własnie teraz sie wierci.

Całe szczescie jutro do lekarza. I wiecie co postanowiłam ( i obiecałam mezowi) że zaczne bardziej o siebie dbać. Tak wiec postanowiłam pójśc na zwolnienie juz jutro po wizycie - choć na kilka dni. Potem wracam na dwa tygodnie i jade na kolejne dwa na urlop!! A potem moze na jakis tydzień wróce do pracy i na tym koniec. Juz tylko domek!

A z dobrych wiadomości chce powiedziec , że w sobote euszmy z malowaniem ;D
Zamówilismy juz mebelki i wózek :p :) ;D

Ostatecznie inny niż był pierwotnie planowany.

Masz rację NiaNiu trzeba zwolnić tempo. Zresztą po co masz się zadręczać natrętnymi myslami czy wszytko jest oki.

Mi też dokuczają skurcze macicy i maluszek strasznie się wierci. Aż się zastanawiam czy wszytsko w porządku? Może te skurcze to przez wiercenie się dzidzi?

Dobrze że jutro wizyta. Naliczyłam nas na jutrzejsze wizyty już trzy. Któraś jeszcze dołącza?

Maniu gratuluje. Fajnie, nie jeden mezczyzna sie oswiadczal a dwoch i jeszce nie musialas wybierac - rozpusta ;D ;D ;D

Moja wizyta u lekarza dopiero w polowie maja - najwazniejsze ze swedzenie sie usatbilizowalo! i juz jest o niebo lepiej:)

Nianiu! ja tez mialam ciarki  ;) fajnie ze juz macie plany rmontu bo nasz termin ciegle sie oddala przez prace Lukasza  :p i juz patrzec nie moge na te sciany

Brunetko! ja co prawda mam wizyte w srode i siedze jak na szpilkach  ;)

Aniu. G no faktycznie rozpusta  ;D  ;D  ;D takich trzech jak tych moich dwoch to nie ma ani jednego  ;) ( nie mowcia tu o Waszych poloweczkach  ;) )

Mania - takie niespodzianki pamieta się całe zycie, suuuuper musi byc ten Twój "mąż", że wpadł na taki pomysł i nie dał nic po sobie znać.

Gratuluje narzeczonym !!!! ;D

A moja przyjaciółka urodziła dzisiaj w nocy o 1.30 synka

Przedstawiam Wam Norberta, miał sie urodzic 10 maja ale wolał wczesniej

norbert0pr.jpg

a ja mam połowę ciąży ;D

reklama
Do góry