reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
no to i my wstalismy ;D czesc wszystkim!!!! a przede wszystkim Witam KOLOROWA KREDKE I KURKE w naszym gronie :)

ajajaaaj zaraz Wam cos napisze co mi sie przydarzylo w sobote.....

ale ale...Kaludus!!! dobra o ktorej wpasc do Ciebie? ;) na to ciasto? ;D ;D

No tak, jak ja muszę zacząć pracować to tu zaczyna się robić ruch, a całe dopołudnia nie miałam z kim gadać:)
Kurka, Mania no to nie zastanawiać się tylko w drogę :) Ja cały czas siedzę w domu, więc obojętne o której wpadniecie :D

no to od poczatku:

juz kiedys Wam napisalam ze my tzn Lukasz i ja tak sobie razem ale bez slubu jeszcze  :p  ;) i choc menu weselne juz dawno ustalone to oficjalnie nigdy nie bylam narzeczona  :D
i wlasnie w sobote moi panowie pojechali napapowac kolo w samochodzie......wracaja po godzienie....
klekaja i sie oswiadczaja  :D  :D  :D az mi lezki polecaly.... to bylo takie niespodziwane i takie....az brak mi slow....
ja wiem ze my to tak w odwrotnej kolejnosci  :p choc pewnie gdybysmy zostali w POlsce to juz dawno po weselu bybylo a tak wszystko sie pomieszalo... hmm....
ale numer co?  ;)  i tak zostalam oficjalna narzyczona  :)

reklama
Do góry