reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć Mamuśki! Jak tam minął weekendzik? My cały weekend mieliśmy gości, a teraz zostałam samiuteńka z Kajtusiem w brzuszku, bo mój mężuś właśnie pojechał na szkolenie i nie będzie go aż do piątku :( :( :( Kurcze, ja już za nim tęsknię :( i łezki mi lecą :(
No i oczywiście po imprezowaniu zostało mi pełno ciasta i jak mi ktoś nie pomoże to będę musiała to wszystko wciąć sama :D Więc jakby ktoś przejeżdżal, albo był w okolicach Tarnowa to zapraszamy z moim synalkiem :D :D

Witam kolorową_kredkę !!!!

A ja jutro idę do lekarza, hurrrraaa!!! Zobaczę i posłucham naszego bobaska :) Ostatnio Łukasz chciał posłuchać jak mu serduszko bije i przykładał mi szklankę do brzucha :)) No ale niestety nie było słychać:)

Cześć dziewczyny!
Wiatm Kolorową Kredkę!! :)Zaglądaj do nas często!

Elfiko Ten komplekcik na wyjście ze szpitala jest super. Wiem bo taki właśnie mam ;D. Trochę się pochwalę. hihi
Najfajniejsze jest to że składa się z kilku częśc, także maluszek nie zmarznie, a w razie czego można go z jednej warstwy rozebrać.

A jutro znów do lekarza i padnie sądny wyrok co do mojej szyjki maciciy. Może też dostanę leki, bo których będę cała dygotać. ;)

reklama
Klaudus do piatku nie daleko jakos wyczymacie z Kajtkiem, a do Tarnowa bardzo bym chciala przyjechac bo moj tato tam sie urodzil i mieszkal,to bardzo piekne miasto,dawno tam nie bylam.
Pozdrawiam

Do góry