reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć Mamuśki! Jak tam minął weekendzik? My cały weekend mieliśmy gości, a teraz zostałam samiuteńka z Kajtusiem w brzuszku, bo mój mężuś właśnie pojechał na szkolenie i nie będzie go aż do piątku :( :( :( Kurcze, ja już za nim tęsknię :( i łezki mi lecą :(
No i oczywiście po imprezowaniu zostało mi pełno ciasta i jak mi ktoś nie pomoże to będę musiała to wszystko wciąć sama :D Więc jakby ktoś przejeżdżal, albo był w okolicach Tarnowa to zapraszamy z moim synalkiem :D :D

Witam kolorową_kredkę !!!!

A ja jutro idę do lekarza, hurrrraaa!!! Zobaczę i posłucham naszego bobaska :) Ostatnio Łukasz chciał posłuchać jak mu serduszko bije i przykładał mi szklankę do brzucha :)) No ale niestety nie było słychać:)

Cześć dziewczyny!
Wiatm Kolorową Kredkę!! :)Zaglądaj do nas często!

Elfiko Ten komplekcik na wyjście ze szpitala jest super. Wiem bo taki właśnie mam ;D. Trochę się pochwalę. hihi
Najfajniejsze jest to że składa się z kilku częśc, także maluszek nie zmarznie, a w razie czego można go z jednej warstwy rozebrać.

A jutro znów do lekarza i padnie sądny wyrok co do mojej szyjki maciciy. Może też dostanę leki, bo których będę cała dygotać. ;)

reklama
Klaudus do piatku nie daleko jakos wyczymacie z Kajtkiem, a do Tarnowa bardzo bym chciala przyjechac bo moj tato tam sie urodzil i mieszkal,to bardzo piekne miasto,dawno tam nie bylam.
Pozdrawiam

Do góry