reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
chce mi sie spac, ale jak pomysle ze nie mam sie do kogo przytulic, to tak mi smutno, chyba zaczne spac z misiem ;D

witam dziewczyny :) sorki ale dziś już nie pogawędzimy zbyt długo, bo zmykamy spać ale jeszcze na pewno uda nam się trochepoklikać, a od netu... już kiedyś byłam z lekka uzależniona :) jak by nie było mojego faceta tak poznałam i siedzieliśmy prawie codziennie od ok 21 do 6 czasami 7 rano :D
pozdrawiam i kolorowych snów życzę :)

P.S miło mi tu z wami się zapowiada :-*

Dziendoberek Wszystkim z ranka!
Zapowiada sie piekny dzien bo sloneczko juz swieci , ja wlasnie teraz wstalam z lozeczka i bede robic sniadanko bo mezul zachwil pare przyjedzie.
wczoraj w Ikea kupilismy lozeczko z materacem, posciel , kocyki,ochraniacze na szczebelki,cerate na materac,pierzynke i podusie tez wzielismy chodz w pierwszych miesiacach napewno nie bedzie na tym spal ,bo gdzies czytalam, ze niemowleta nie moga spac na poduszkach , ale co tam juz jest napewno sie przyda w przyszlosci
Pozdrowionka

Witam nowa kolezanke Kolorowa Kredke
Ja tu tez jestem nowa , ale juz zdazylam sie uzaleznic ,to forum jest jak narkotyk :laugh:

ja też lubię poleżec w wyrku, ale dziś wstawałam robić śniadanko dla mojego facecika i już wolałam tu zerknąć niż iść do wyrka, później nie będę miała zapewne czasu, bo będęsiedziała ze szkrabammi siostry :) z przyjemności oczywiście i dla towarzystwa

reklama
Do góry