reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
chce mi sie spac, ale jak pomysle ze nie mam sie do kogo przytulic, to tak mi smutno, chyba zaczne spac z misiem ;D

witam dziewczyny :) sorki ale dziś już nie pogawędzimy zbyt długo, bo zmykamy spać ale jeszcze na pewno uda nam się trochepoklikać, a od netu... już kiedyś byłam z lekka uzależniona :) jak by nie było mojego faceta tak poznałam i siedzieliśmy prawie codziennie od ok 21 do 6 czasami 7 rano :D
pozdrawiam i kolorowych snów życzę :)

P.S miło mi tu z wami się zapowiada :-*

Dziendoberek Wszystkim z ranka!
Zapowiada sie piekny dzien bo sloneczko juz swieci , ja wlasnie teraz wstalam z lozeczka i bede robic sniadanko bo mezul zachwil pare przyjedzie.
wczoraj w Ikea kupilismy lozeczko z materacem, posciel , kocyki,ochraniacze na szczebelki,cerate na materac,pierzynke i podusie tez wzielismy chodz w pierwszych miesiacach napewno nie bedzie na tym spal ,bo gdzies czytalam, ze niemowleta nie moga spac na poduszkach , ale co tam juz jest napewno sie przyda w przyszlosci
Pozdrowionka

Witam nowa kolezanke Kolorowa Kredke
Ja tu tez jestem nowa , ale juz zdazylam sie uzaleznic ,to forum jest jak narkotyk :laugh:

ja też lubię poleżec w wyrku, ale dziś wstawałam robić śniadanko dla mojego facecika i już wolałam tu zerknąć niż iść do wyrka, później nie będę miała zapewne czasu, bo będęsiedziała ze szkrabammi siostry :) z przyjemności oczywiście i dla towarzystwa

reklama
Do góry