reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam dziewczyny sorki ale dziś już nie pogawędzimy zbyt długo, bo zmykamy spać ale jeszcze na pewno uda nam się trochepoklikać, a od netu... już kiedyś byłam z lekka uzależniona jak by nie było mojego faceta tak poznałam i siedzieliśmy prawie codziennie od ok 21 do 6 czasami 7 rano
pozdrawiam i kolorowych snów życzę
P.S miło mi tu z wami się zapowiada :-*
pozdrawiam i kolorowych snów życzę
P.S miło mi tu z wami się zapowiada :-*
Dziendoberek Wszystkim z ranka!
Zapowiada sie piekny dzien bo sloneczko juz swieci , ja wlasnie teraz wstalam z lozeczka i bede robic sniadanko bo mezul zachwil pare przyjedzie.
wczoraj w Ikea kupilismy lozeczko z materacem, posciel , kocyki,ochraniacze na szczebelki,cerate na materac,pierzynke i podusie tez wzielismy chodz w pierwszych miesiacach napewno nie bedzie na tym spal ,bo gdzies czytalam, ze niemowleta nie moga spac na poduszkach , ale co tam juz jest napewno sie przyda w przyszlosci
Pozdrowionka
Zapowiada sie piekny dzien bo sloneczko juz swieci , ja wlasnie teraz wstalam z lozeczka i bede robic sniadanko bo mezul zachwil pare przyjedzie.
wczoraj w Ikea kupilismy lozeczko z materacem, posciel , kocyki,ochraniacze na szczebelki,cerate na materac,pierzynke i podusie tez wzielismy chodz w pierwszych miesiacach napewno nie bedzie na tym spal ,bo gdzies czytalam, ze niemowleta nie moga spac na poduszkach , ale co tam juz jest napewno sie przyda w przyszlosci
Pozdrowionka
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Witam kurko i aniu oraz wszystkie ciężaróweczki lipcowe i nie tylko
ranne z nas ptaszki
ranne z nas ptaszki
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ja też lubię poleżec w wyrku, ale dziś wstawałam robić śniadanko dla mojego facecika i już wolałam tu zerknąć niż iść do wyrka, później nie będę miała zapewne czasu, bo będęsiedziała ze szkrabammi siostry z przyjemności oczywiście i dla towarzystwa
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
No ja już śmigam na śniadanko, bo siostrzeniec mnie wołał "kucia oć" no więc lecę.
Miłego dzionka
Miłego dzionka