reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elfiko, ale super te zdjęcia i ten filmik :) Aż trudno uwierzyć, że nasze dzidzie już tak wyglądają, bo to właśnie 7 miesiąc :)

gallerybeauty1rg.jpg

reklama
o rany ale nudno :( Mezus poszedl do pracy i wroci dopiero jutro rano a ja samiutenka w domku jestem i mam taki lekko zly humorek z tego powodu :(

Czesc Elfiko, ja tez mialam podly humorek bo bardzo tesknie za swoja druga polowka, ale niedawno dzwonil i od razu mi lepiej. Jak jestem sama to najcheteniej zapadlabym w sen i obudzila sie dopiero jak wroci.

Czesc Wszystkim !!!!
Jakas cisza dzisiaj na tym forum , moze dlatego ze niedziela?
Ja wlasnie razem z mezulem wrocilam z Ikea i zakupki dla dzidzi sie udaly
pozdrawiam i dobrej nocki zycze.
Ps.Czy tez miewacie w nocy skurcze lydek bo mnie wlasnie zaczely przesladowac

czesc dziewczyny
U nas na lipcowych zawsze w weekend taka cisza, mamusie sie sloneczkiem i mezami ciesza ;D
Co do skurczy lydek to ja mam z tym odwieczny problem :mad:
Budze sie co pol godziny w nocy i nie umiem z bolu wytrzymac a czasami jak mnie taki skurcz zlapie to pol nocy spac nie moge i nic mi na to nie pomaga niestety.
No ale dosc narzekania, Kurka chwal sie co kupiliscie w ikea??
My tez sie z mezusiem tam wybieramy w najblizszym czasie i nie wiem czy warto?

Kurko, ja właśnie doznalam tej przyjemności w nocy z piątku na sobote - zlapal mnie b. mocny skurcz
to byl niesamowity ból, aż mąż myslal ze coś się stalo bo zaczęłam krzyczeć.... Teraz sobie aplikuję magnez

Ja ten magnez pochlaniam w ogromnych ilosciach ale poprawy nie zauwazylam niestety, wiec na nastepnej wizycie u lekarza musze wybebnic cos co bardziej pomaga

Witam wszystkie mamuski :)
Chciałam się pochwalić że też mam to szczęście że zostanę mamusią:) Z niecierpliwością czekam na ten cudowny dzień. Po mniej więcej trzech miesiącach udało nam się! Planowy termin z okresu i pierwszego USG to 30 lipiec drugi z wyczuwalnego "bulgotania" i kolejnego USG na 12 sierpnia, ale my się trzymamy tego pierwszego no i oczywiście bliższego :D

pozdrowionka

witaj Kredko ;D w gronie lipcoweczek. dzisiaj tutaj pustki, ale ja jestem na dyrzurze wiec witam cie w imieniu wszystkich forumowiczek

reklama
Kolorowa kredko ;D witamy wsrod przyszlych mamusiek :laugh:
Zagladaj do nas czesto bo tutaj sa same fajowe mamusie i napewno szybko sie z nami zaprzyjaznisz ;D a moze tez sie uzaleznisz hihihi co zdarzylo sie wiekszosci z nas ::)
Ale to takie przyjemne uzaleznienie wiec warto ;)

Do góry