reklama
Czesc Wszystkim !!!!
Jakas cisza dzisiaj na tym forum , moze dlatego ze niedziela?
Ja wlasnie razem z mezulem wrocilam z Ikea i zakupki dla dzidzi sie udaly
pozdrawiam i dobrej nocki zycze.
Ps.Czy tez miewacie w nocy skurcze lydek bo mnie wlasnie zaczely przesladowac
Jakas cisza dzisiaj na tym forum , moze dlatego ze niedziela?
Ja wlasnie razem z mezulem wrocilam z Ikea i zakupki dla dzidzi sie udaly
pozdrawiam i dobrej nocki zycze.
Ps.Czy tez miewacie w nocy skurcze lydek bo mnie wlasnie zaczely przesladowac
elfiko
lipcowe mamy ´05
czesc dziewczyny
U nas na lipcowych zawsze w weekend taka cisza, mamusie sie sloneczkiem i mezami ciesza ;D
Co do skurczy lydek to ja mam z tym odwieczny problem
Budze sie co pol godziny w nocy i nie umiem z bolu wytrzymac a czasami jak mnie taki skurcz zlapie to pol nocy spac nie moge i nic mi na to nie pomaga niestety.
No ale dosc narzekania, Kurka chwal sie co kupiliscie w ikea??
My tez sie z mezusiem tam wybieramy w najblizszym czasie i nie wiem czy warto?
U nas na lipcowych zawsze w weekend taka cisza, mamusie sie sloneczkiem i mezami ciesza ;D
Co do skurczy lydek to ja mam z tym odwieczny problem
Budze sie co pol godziny w nocy i nie umiem z bolu wytrzymac a czasami jak mnie taki skurcz zlapie to pol nocy spac nie moge i nic mi na to nie pomaga niestety.
No ale dosc narzekania, Kurka chwal sie co kupiliscie w ikea??
My tez sie z mezusiem tam wybieramy w najblizszym czasie i nie wiem czy warto?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Kurko, ja właśnie doznalam tej przyjemności w nocy z piątku na sobote - zlapal mnie b. mocny skurcz
to byl niesamowity ból, aż mąż myslal ze coś się stalo bo zaczęłam krzyczeć.... Teraz sobie aplikuję magnez
to byl niesamowity ból, aż mąż myslal ze coś się stalo bo zaczęłam krzyczeć.... Teraz sobie aplikuję magnez
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Witam wszystkie mamuski
Chciałam się pochwalić że też mam to szczęście że zostanę mamusią Z niecierpliwością czekam na ten cudowny dzień. Po mniej więcej trzech miesiącach udało nam się! Planowy termin z okresu i pierwszego USG to 30 lipiec drugi z wyczuwalnego "bulgotania" i kolejnego USG na 12 sierpnia, ale my się trzymamy tego pierwszego no i oczywiście bliższego
pozdrowionka
Chciałam się pochwalić że też mam to szczęście że zostanę mamusią Z niecierpliwością czekam na ten cudowny dzień. Po mniej więcej trzech miesiącach udało nam się! Planowy termin z okresu i pierwszego USG to 30 lipiec drugi z wyczuwalnego "bulgotania" i kolejnego USG na 12 sierpnia, ale my się trzymamy tego pierwszego no i oczywiście bliższego
pozdrowionka
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Kolorowa kredko ;D witamy wsrod przyszlych mamusiek :laugh:
Zagladaj do nas czesto bo tutaj sa same fajowe mamusie i napewno szybko sie z nami zaprzyjaznisz ;D a moze tez sie uzaleznisz hihihi co zdarzylo sie wiekszosci z nas :
Ale to takie przyjemne uzaleznienie wiec warto
Zagladaj do nas czesto bo tutaj sa same fajowe mamusie i napewno szybko sie z nami zaprzyjaznisz ;D a moze tez sie uzaleznisz hihihi co zdarzylo sie wiekszosci z nas :
Ale to takie przyjemne uzaleznienie wiec warto