reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiko, ale super te zdjęcia i ten filmik :) Aż trudno uwierzyć, że nasze dzidzie już tak wyglądają, bo to właśnie 7 miesiąc :)

gallerybeauty1rg.jpg

reklama
o rany ale nudno :( Mezus poszedl do pracy i wroci dopiero jutro rano a ja samiutenka w domku jestem i mam taki lekko zly humorek z tego powodu :(

Czesc Elfiko, ja tez mialam podly humorek bo bardzo tesknie za swoja druga polowka, ale niedawno dzwonil i od razu mi lepiej. Jak jestem sama to najcheteniej zapadlabym w sen i obudzila sie dopiero jak wroci.

Czesc Wszystkim !!!!
Jakas cisza dzisiaj na tym forum , moze dlatego ze niedziela?
Ja wlasnie razem z mezulem wrocilam z Ikea i zakupki dla dzidzi sie udaly
pozdrawiam i dobrej nocki zycze.
Ps.Czy tez miewacie w nocy skurcze lydek bo mnie wlasnie zaczely przesladowac

czesc dziewczyny
U nas na lipcowych zawsze w weekend taka cisza, mamusie sie sloneczkiem i mezami ciesza ;D
Co do skurczy lydek to ja mam z tym odwieczny problem :mad:
Budze sie co pol godziny w nocy i nie umiem z bolu wytrzymac a czasami jak mnie taki skurcz zlapie to pol nocy spac nie moge i nic mi na to nie pomaga niestety.
No ale dosc narzekania, Kurka chwal sie co kupiliscie w ikea??
My tez sie z mezusiem tam wybieramy w najblizszym czasie i nie wiem czy warto?

Kurko, ja właśnie doznalam tej przyjemności w nocy z piątku na sobote - zlapal mnie b. mocny skurcz
to byl niesamowity ból, aż mąż myslal ze coś się stalo bo zaczęłam krzyczeć.... Teraz sobie aplikuję magnez

Ja ten magnez pochlaniam w ogromnych ilosciach ale poprawy nie zauwazylam niestety, wiec na nastepnej wizycie u lekarza musze wybebnic cos co bardziej pomaga

Witam wszystkie mamuski :)
Chciałam się pochwalić że też mam to szczęście że zostanę mamusią:) Z niecierpliwością czekam na ten cudowny dzień. Po mniej więcej trzech miesiącach udało nam się! Planowy termin z okresu i pierwszego USG to 30 lipiec drugi z wyczuwalnego "bulgotania" i kolejnego USG na 12 sierpnia, ale my się trzymamy tego pierwszego no i oczywiście bliższego :D

pozdrowionka

witaj Kredko ;D w gronie lipcoweczek. dzisiaj tutaj pustki, ale ja jestem na dyrzurze wiec witam cie w imieniu wszystkich forumowiczek

reklama
Kolorowa kredko ;D witamy wsrod przyszlych mamusiek :laugh:
Zagladaj do nas czesto bo tutaj sa same fajowe mamusie i napewno szybko sie z nami zaprzyjaznisz ;D a moze tez sie uzaleznisz hihihi co zdarzylo sie wiekszosci z nas ::)
Ale to takie przyjemne uzaleznienie wiec warto ;)

Do góry