e_mama pisze:brunetka, tusia, Niuńka, elfiko pisać a nie tylko czytać ;D ;D ;D
;D ;D ;D No czytałam, teraz pisze!!
Prezyzwyczqakjam się do bryli i póki co obraz mi pływa ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
e_mama pisze:brunetka, tusia, Niuńka, elfiko pisać a nie tylko czytać ;D ;D ;D
hehe posiadam i dzisiaj zaaplikujee_mama pisze:elfiko pisze:e_mama pisze:elfiko pisze:kurcze laski.... tzn. kobity :chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
los mnie zarazil jakims okazem chyba :![]()
![]()
że co ?? ?? ?? ?? ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nom.. swedzi mnie miedzy nogami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no ale że robal od razu ?? ?? ??![]()
![]()
![]()
lactovaginal polecam na takie swędy hihihihi
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D umarłam ze śmiechu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Delfiko pisze:kurcze laski.... tzn. kobity :chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
![]()
kolorowa_kredka pisze:a wiecie co wam powiem czasami mam wrazenie ze moje posty sa niewidoczne :-[ no nie zebym sie skarzyla czy uzalala ale tak czasami miewam i juz kiedys mialam wam pisac ale dalam sobie spokuj, bo kilka razy nie mialam odp w np jakims ogolnyum pytanku no a ok moze ktos przeoczyc albo nie czytac z braku czasu ale no wszystkie ??? np ostatnio pytalam o mieszkanko ktore mieszkaja na swoim wlasnym ktore maja domki lub buduja ktore mieszkaja z mamami lub tesciami ........albo co do spotkanka to jakies pytanka sypnelam miedzyinnymi o to ktora byla najbardziej ...........jak by to mlody napisal i niektore z wasopita a po mojemu spita upita i takiee tam :
![]()
![]()
Niuńka pisze:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D umarłam ze śmiechu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Delfiko pisze:kurcze laski.... tzn. kobity :chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
![]()
a łośisko siędrZe bo dziecko zasypia, ciszej ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
japitole sikam ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:![]()
![]()
e_mama pisze:kolorowa_kredka pisze:no to pichcilyscie ??? mialyscie cos malpy poopisywac edziula zamiast serialik na psotkaniowy i prosze skrobac .........no moze za jakis czas bajki od gazelki sie doczekamy :-* chcialabym !!hanti pisze:tak za Wami tesknię,że robie sobie leczo,jak na naszym spotkaniu
(mam nadzieję,że takie wyjdzie)
z dużą ilością papryki i grzybów
już się nie mogę doczekać,kiedy się udusi..............język mi prawie uciekł.............mniaaaaammmmmmmm
ej nie przesadzajcie bo posty mi sie namnozyly i nie moge wysylac :
ide po browca ;D
jeszcze pranie musze powiesic na dzis i sie wyklapac ;D
nie pichciłyśmy, no coś ty, zaserwowali nam na kolację leczo i chyba bigos był, ale nie wiem bo nie jadłam :laugh: :laugh:![]()
![]()
w ogóle jedzonko było pierwsza klasa !!! smak tego białego sera pamiętam do dziś... boszzzzzzzzzz, normalnie rozpływał się w ustach a nie w dłoni
![]()
![]()
![]()
![]()
;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
trochę na sam koniec odwalili lipę i na kolację w niedzielę prawie nic nam nie dali, podali tylko taką sałatkę ze spadów co to nie zjadłyśmy na śniadanie i jakieś resztki kiełbaski, bleee i jeszcze nam z Alką jakąś obcą babę do stołu dokoptowali, ech
e_mama pisze:elfiko pisze:hanti pisze:tak za Wami tesknię,że robie sobie leczo,jak na naszym spotkaniu
(mam nadzieję,że takie wyjdzie)
z dużą ilością papryki i grzybów
już się nie mogę doczekać,kiedy się udusi..............język mi prawie uciekł.............mniaaaaammmmmmmm
kochana ja Ci przypominam ze potem zgaga Cie palilawiec uwazaj!!!
o jejuśku nom, było przeeeeeeeeeeeee pyyyyyyyyyy szneeeeeeeeeeeeeeeee , ale ja nie potrafię takich rzeczy gotować to sobie nie zjembuuuuuuuuuuuuuuu
no i grzyba to bym musiała ze ściany chyba zdrapać.... bo skąd go wziąc ::
![]()
![]()
;D ;D