reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jestem jestem ale musialam drina sobie zrobic i stad to opoznienie w czytaniu

Joasia sie obrazila a ja wczesniej nie moglam bo moj los kochany kompa porozkrecal bo cos nowego montuje(swoja droga ciekawe skad mial kase na ta nowa czesc?) a laptopa zostawil w robocie i dopiero po niego mi pojechal i przywiozl bo mu glowe suszylam ::) ;D
wiec jestem ;D

reklama
no dobra, to jak jedne babki się wzięły za czytanie a inne za liczenie to ja sobe idę na serialik  :p :p

nerka  :p :laugh:

hanti pisze:
tak za Wami tesknię,że robie sobie leczo,jak na naszym spotkaniu
(mam nadzieję,że takie wyjdzie)
z dużą ilością papryki i grzybów
już się nie mogę doczekać,kiedy się udusi..............język mi prawie uciekł.............mniaaaaammmmmmmm

kochana ja Ci przypominam ze potem zgaga Cie palila :p wiec uwazaj!!!

kurcze laski.... tzn. kobity ::) chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
los mnie zarazil jakims okazem chyba ::) :mad:

hehehehe wiecie co mlody po wczorajszym moim tekscie po liczeniu dzis na obadku jak byl pierwsze co wszedl pyta..............ja sie caly czas zastanawiam o czym wy tam poiszecie ::) no jak o czym no o dzieciach przeciez to gdyby nie szkrabiki top bysmy sie moze nie poznaly no i o zyciu ;D a ten cos tam zartowal i stwierdzil ze jestesmy walniete i na odwyk trzeba nas wyslac ;D nawet dzis jak album przegladalismy nasz :) to mowil ze moge jakies fotki wam z dawnych lat wlepic ;D ale to jak komp zrobimy i skanner instalniemy ::)

elfiko pisze:
hanti pisze:
tak za Wami tesknię,że robie sobie leczo,jak na naszym spotkaniu
(mam nadzieję,że takie wyjdzie)
z dużą ilością papryki i grzybów
już się nie mogę doczekać,kiedy się udusi..............język mi prawie uciekł.............mniaaaaammmmmmmm

kochana ja Ci przypominam ze potem zgaga Cie palila  :p wiec uwazaj!!!

o jejuśku nom, było przeeeeeeeeeeeee pyyyyyyyyyy szneeeeeeeeeeeeeeeee , ale ja nie potrafię takich rzeczy gotować to sobie nie zjem :( buuuuuuuuuuuuuuu
no i grzyba to bym musiała ze ściany chyba zdrapać.... bo skąd go wziąc  ::) ::) :p :p ;D ;D

reklama
Klaudia pisze:
A ja idę dzisiaj trzeci raz na depilację laserową. Juz się stresuje. Kurde jak to boli. Ostatnio jak mi robiła bikini, to normalnie się darłam. No ale nic, jak juz zaczęłam, to trzeba pocierpieć.

o boziu kochana normalnie przeszly mi ciarki po lewej rece :o i porodem mi jakos zalecialo ;)

no ja juz wole swoj depilato ktory musze odkurzyc znowu ;D no i tylko do kolan ew troszke uda a reszta maszynka el ::)

Do góry