reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kolorowa_kredka pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
hanti pisze:
tak za Wami tesknię,że robie sobie leczo,jak na naszym spotkaniu
(mam nadzieję,że takie wyjdzie)
z dużą ilością papryki i grzybów
już się nie mogę doczekać,kiedy się udusi..............język mi prawie uciekł.............mniaaaaammmmmmmm

kochana ja Ci przypominam ze potem zgaga Cie palila  :p wiec uwazaj!!!

o jejuśku nom, było przeeeeeeeeeeeee pyyyyyyyyyy szneeeeeeeeeeeeeeeee , ale ja nie potrafię takich rzeczy gotować to sobie nie zjem :( buuuuuuuuuuuuuuu
no i grzyba to bym musiała ze ściany chyba zdrapać.... bo skąd go wziąc  ::) ::) :p :p ;D ;D

hehehe edka ze sciany hihi a macie ???

aaa i PROSZE PRZEPISIK

nie mamy, ale u nas chyba na ścianie łatwiej znaleźć niż w lesie hihihi
a przepisiku nie znam :( pamiętam tylko jak bossssko pachniało..........

reklama
elfiko pisze:
Kredzia ja speszyl for ju ide zaraz na watek spotkaniowy i Ci kochana wszystko slicznie opowiem a co do postow to czytamy tylko nie zawsze jest czas odpowiadac na wszystko jak caly czas produkcja trwa. M
moja rada-a mam troszke wprawy w pisaniu postow ;D - pisz wiecej postow ale krotszych, beda te pytania bardziej zauwazalne :)
:)
ok
wiesz nie chcialam licznika sobie nabihjac ;) ...............zartuje oczywista ;)

elfiko pisze:
Niuńka pisze:
elfiko pisze:
kurcze laski.... tzn. kobity ::) chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
los mnie zarazil jakims okazem chyba ::) :mad:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D umarłam ze śmiechu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
a łośisko siędrZe bo dziecko zasypia, ciszej ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
japitole sikam ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :D :D

prosze sie nioe smiac bo ja naprawde cierpie

;D ;D ;D ;D ;D :p ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ale ja nie moge ;D ;D ;D ;D ;D
a na poważnie polecam CLOTRIMAZOL, CZASAMI SPRZEDAJA bez recepty ;D ;D ;D

elfiko pisze:
Niuńka pisze:
elfiko pisze:
kurcze laski.... tzn. kobity ::) chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
los mnie zarazil jakims okazem chyba ::) :mad:

ehhh znam ten bol ::) ale tak fajowo o robalkach napisalas ;D my to sobie z mlodym o grzybkach mawiamy 8)

e_mama pisze:
Niuńka pisze:
e_mama pisze:
brunetka, tusia, Niuńka, elfiko pisać a nie tylko czytać ;D ;D ;D

;D ;D ;D No czytałam, teraz pisze!!
Prezyzwyczqakjam się do bryli i póki co obraz mi pływa ;D

nie pij więcej :p :p ;D ;D ;D
pije a co, dziś zaliczyłam cztery piwka i jakoś mi mało!!! ;) ;) :) ;D
Asia miała przepijać wypłatei co - brak jej!! więc ja przepijam swoją ::) ::) :p :p 8) ;D ;) :)

Niuńka pisze:
e_mama pisze:
Niuńka pisze:
e_mama pisze:
brunetka, tusia, Niuńka, elfiko pisać a nie tylko czytać ;D ;D ;D

;D ;D ;D No czytałam, teraz pisze!!
Prezyzwyczqakjam się do bryli i póki co obraz mi pływa ;D

nie pij więcej :p :p ;D ;D ;D
pije a co, dziś zaliczyłam cztery piwka i jakoś mi mało!!! ;) ;) :) ;D
Asia miała przepijać wypłatei co - brak jej!! więc ja przepijam swoją ::) ::) :p :p 8) ;D ;) :)
a raczej swoje wychowawcze ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

elfiko pisze:
Niuńka pisze:
elfiko pisze:
kurcze laski.... tzn. kobity  ::) chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
los mnie zarazil jakims okazem chyba  ::) :mad:

bo to trzeba częściej i ostrzej rachować.....................hihihihihi
powiedz łosiowi,że Ci karta muzyczna nawaliła i musi Ci pomóc
później,że graficzna i tak cały kompik sobie przejrzy,
a i Ty bedziesz zadowolona...................
a tak bidulko zatarłaś się pewnie i trza Cię na dziś zresetować........hihihihihi

Ysia pisze:
Edytko jestem jestem Ty szpiegu tylko staram się poczytać coscie naprodukowały
A jest tego trochę

Mój wrzaskun śpi a ja z zieloną herbatką czytam

e ysia ja juz ci kiedys pisalam kochana skrobnij cos czasami do nas bo ponadrabiasz i juz nei masz sil naskrobac :(
ja np stoje na stronce 3302 i narazie stoje bo nie nadrabiam nie mam czasu a ja glupia o fotkach chaialm pomarzyc ::) :p

reklama
Dzisiaj sie wkurzyłam zapłaciliśmy za zrobienie kafelek 6 tyś. dlaczego ja nie umiem kłaść kafli niecałe 10 dni pracy od 9 do 16 Chyba zmienie zawód
Mam zły chumor i chyba nigdy nie zrobimy tego mieszkania tak jak ja bym chciała bo nie bedzie nas na to stać

Do góry