reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hanti pisze:
tak za Wami tesknię,że robie sobie leczo,jak na naszym spotkaniu
(mam nadzieję,że takie wyjdzie)
z dużą ilością papryki i grzybów
już się nie mogę doczekać,kiedy się udusi..............język mi prawie uciekł.............mniaaaaammmmmmmm
no to pichcilyscie ??? mialyscie cos malpy poopisywac edziula zamiast serialik na psotkaniowy i prosze skrobac .........no moze za jakis czas bajki od gazelki sie doczekamy :-* chcialabym !!

ej nie przesadzajcie bo posty mi sie namnozyly i nie moge wysylac ::)

ide po browca ;D

jeszcze pranie musze powiesic na dzis i sie wyklapac ;D

reklama
e_mama pisze:
elfiko pisze:
hanti pisze:
już się nie mogę doczekać,kiedy się udusi..............język mi prawie uciekł.............mniaaaaammmmmmmm

kochana ja Ci przypominam ze potem zgaga Cie palila :p wiec uwazaj!!!

o jejuśku nom, było przeeeeeeeeeeeee pyyyyyyyyyy szneeeeeeeeeeeeeeeee , ale ja nie potrafię takich rzeczy gotować to sobie nie zjem :( buuuuuuuuuuuuuuu
no i grzyba to bym musiała ze ściany chyba zdrapać.... bo skąd go wziąc ::) ::) :p :p ;D ;D

hehe moi rodzice byli na grzbach dzisiaj i przywiezli mase wiec moze ja tez sie skusze na zrobienie takiego lecza i wtedy Edytka w pociag i dawaj do elfika na jedzonko ;D

elfiko pisze:
Kredziu ja dzisiaj caly dzien na prochach bylam to nie bolal ten zab ale teraz znowu troszke go czuje :-[

:-* co by przestal bolec :-*

elfiko pisze:
kurcze laski.... tzn. kobity ::) chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
los mnie zarazil jakims okazem chyba ::) :mad:
kurde a ja zauwazylam ze czesto cos mnie lapie przed @ :mad: od wilgoci czy jaki grzyb ;) ...............jak w PL mieszkalismy i przed remontem mieslimky gumoleum w lazience to byla wilgos i tez miewalam ::)
ale jest b dobra masc (ben tez mial na jajeczka jak byl malutki wiec delikatna) nazywa sie chyba pimafukort czy jakos tak lit moglam przestawic

e_mama pisze:
elfiko pisze:
hanti pisze:

kochana ja Ci przypominam ze potem zgaga Cie palila :p wiec uwazaj!!!

o jejuśku nom, było przeeeeeeeeeeeee pyyyyyyyyyy szneeeeeeeeeeeeeeeee , ale ja nie potrafię takich rzeczy gotować to sobie nie zjem :( buuuuuuuuuuuuuuu
no i grzyba to bym musiała ze ściany chyba zdrapać.... bo skąd go wziąc ::) ::) :p :p ;D ;D

hehehe edka ze sciany hihi a macie ???

aaa i PROSZE PRZEPISIK

a wiecie co wam powiem czasami mam wrazenie ze moje posty sa niewidoczne :-[ no nie zebym sie skarzyla czy uzalala ale tak czasami miewam i juz kiedys mialam wam pisac ale dalam sobie spokuj, bo kilka razy nie mialam odp w np jakims ogolnyum pytanku no a ok moze ktos przeoczyc albo nie czytac z braku czasu ale no wszystkie ??? np ostatnio pytalam o mieszkanko ktore mieszkaja na swoim wlasnym ktore maja domki lub buduja ktore mieszkaja z mamami lub tesciami ........albo co do spotkanka to jakies pytanka sypnelam miedzyinnymi o to ktora byla najbardziej ...........jak by to mlody napisal i niektore z was ;) opita a po mojemu spita upita i takiee tam ::) :p

kolorowa_kredka pisze:
hanti pisze:
no to pichcilyscie ??? mialyscie cos malpy poopisywac edziula zamiast serialik na psotkaniowy i prosze skrobac .........no moze za jakis czas bajki od gazelki sie doczekamy :-* chcialabym !!

ej nie przesadzajcie bo posty mi sie namnozyly i nie moge wysylac  ::)

ide po browca ;D

jeszcze pranie musze powiesic na dzis i sie wyklapac ;D

nie pichciłyśmy, no coś ty, zaserwowali nam na kolację leczo i chyba bigos był, ale nie wiem bo nie jadłam  :laugh: :laugh: ;) ;) ;) w ogóle jedzonko było pierwsza klasa !!! smak tego białego sera pamiętam do dziś... boszzzzzzzzzz, normalnie rozpływał się w ustach a nie w dłoni  :p :p :p :p :p ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
trochę na sam koniec odwalili lipę i na kolację w niedzielę prawie nic nam nie dali, podali tylko taką sałatkę ze spadów co to nie zjadłyśmy na śniadanie i jakieś resztki kiełbaski, bleee i jeszcze nam z Alką jakąś obcą babę do stołu dokoptowali, ech

elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
kurcze laski.... tzn. kobity  ::) chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
los mnie zarazil jakims okazem chyba  ::) :mad:

że co ?? ?? ?? ?? ?? :o :o :o :o :o :o

nom.. swedzi mnie miedzy nogami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no ale że robal od razu ?? ?? ?? :o :o :o :o lactovaginal polecam na takie swędy hihihihi

reklama
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
hanti pisze:

kochana ja Ci przypominam ze potem zgaga Cie palila  :p wiec uwazaj!!!

no i grzyba to bym musiała ze ściany chyba zdrapać.... bo skąd go wziąc  ::) ::) :p :p ;D ;D

hehe moi rodzice byli na grzbach dzisiaj i przywiezli mase wiec moze ja tez sie skusze na zrobienie takiego lecza i wtedy Edytka w pociag i dawaj do elfika na jedzonko  ;D

mniam mniam, nie kuś kobieto :) :p :p ja muszę dbać o linię hehehe

Do góry