reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niuńka pisze:
e_mama pisze:
Niuńka pisze:
e_mama pisze:
brunetka, tusia, Niuńka, elfiko pisać a nie tylko czytać  ;D ;D ;D

;D ;D ;D No czytałam, teraz pisze!!
Prezyzwyczqakjam się do bryli i póki co obraz mi pływa ;D

nie pij więcej  :p :p ;D ;D ;D
pije a co, dziś zaliczyłam cztery piwka i jakoś mi mało!!! ;) ;) :) ;D
Asia miała przepijać wypłatei co - brak jej!! więc ja przepijam swoją ::) ::) :p :p 8) ;D ;) :)

Asia poszła się tulić do łośka swojego :) jak telekatuś :) a ja czekam, żeby ta moja @ pojechała w cholerę bo tez bym sie potuliła, ach.................

reklama
Ysia pisze:
Dzisiaj sie wkurzyłam zapłaciliśmy za zrobienie kafelek 6 tyś. dlaczego ja nie umiem kłaść kafli niecałe 10 dni pracy od 9 do 16 Chyba zmienie zawód
Mam zły chumor i chyba nigdy nie zrobimy tego mieszkania tak jak ja bym chciała bo nie bedzie nas na to stać
chciałabym mieć 6 tys.na taki wydatek ;)

hanti pisze:
elfiko pisze:
Niuńka pisze:
elfiko pisze:
kurcze laski.... tzn. kobity ::) chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
los mnie zarazil jakims okazem chyba ::) :mad:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D umarłam ze śmiechu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
a łośisko siędrZe bo dziecko zasypia, ciszej ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
japitole sikam ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :D :D

prosze sie nioe smiac bo ja naprawde cierpie

bo to trzeba częściej i ostrzej rachować.....................hihihihihi
powiedz łosiowi,że Ci karta muzyczna nawaliła i musi Ci pomóc
później,że graficzna i tak cały kompik sobie przejrzy,
a i Ty bedziesz zadowolona...................
a tak bidulko zatarłaś się pewnie i trza Cię na dziś zresetować........hihihihihi

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D No i łośisko się wkurzyło bo całą gębulą się śmieje i Paula zasnąc nie może, a mu się chyba chgce co nieco policzyć :p :p :p no więc nie ma liczenia, b o ja nadal ze śmiechu sikam ;D ;D ;D ;D ;)

klurcze ale w związku z tym że mio też matematyka w głowie mykam pod prysznic i biorę się za jakieś równania ;D ;D ;D >:D >:D >:D O0 O0 :police: :police: :police:

Ysia pisze:
Dzisiaj sie wkurzyłam zapłaciliśmy za zrobienie kafelek 6 tyś. dlaczego ja nie umiem kłaść kafli niecałe 10 dni pracy od 9 do 16 Chyba zmienie zawód
Mam zły chumor i chyba nigdy nie zrobimy tego mieszkania tak jak ja bym chciała bo nie bedzie nas na to stać

tak tak kochana, kafelkarze to zdziercy !!!! u nas co prawda tylko łazienkę robili, i trochę kafli w korytarzu i w kuchni i skroili nas niemiłosiernie... no cóż, taka łazienka to droga sprawa, a jeszcze nie jestem z niej zadowolona, bo robiliśmy na wariata, byle szybciej, bo musieliśmy się tutaj wprowadzić i wyszło nie tak jakbym chciała, no i teraz szybko tego nie zmienię, buuuuuuuuuuu i najgorsze, że mam wannę, której nie trawię a nie prysznic, który uwielbiam.......

hanti pisze:
elfiko pisze:
Niuńka pisze:
elfiko pisze:
kurcze laski.... tzn. kobity ::) chyba zlapalam jakiegos robala tam niziutko bo mnie swedzi.......
los mnie zarazil jakims okazem chyba ::) :mad:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D umarłam ze śmiechu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
a łośisko siędrZe bo dziecko zasypia, ciszej ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
japitole sikam ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :D :D

prosze sie nioe smiac bo ja naprawde cierpie

bo to trzeba częściej i ostrzej rachować.....................hihihihihi
powiedz łosiowi,że Ci karta muzyczna nawaliła i musi Ci pomóc
później,że graficzna i tak cały kompik sobie przejrzy,
a i Ty bedziesz zadowolona...................
a tak bidulko zatarłaś się pewnie i trza Cię na dziś zresetować........hihihihihi

ehhh kasia a ty co takim jezykiem infotmat piszu co ?

o znacie piosenke

zawsze niech bedzie slonce
zawsze niech bedzie niebo
zawsze niech bedzie mama
zawsze niech bede ja ! ??

tylko po rusku ?
mama nam spoiewala a teraz my tymikowi jakies takie wmocje we mnie wywoluje ehhh fantastyczne tak samo jak bardzo lubie kolorowe kredki nop ;D i jeszcze gdy strumyk plynie

Niuńka pisze:
Niuńka pisze:
e_mama pisze:
Niuńka pisze:
e_mama pisze:
brunetka, tusia, Niuńka, elfiko pisać a nie tylko czytać  ;D ;D ;D

;D ;D ;D No czytałam, teraz pisze!!
Prezyzwyczqakjam się do bryli i póki co obraz mi pływa ;D

nie pij więcej  :p :p ;D ;D ;D
pije a co, dziś zaliczyłam cztery piwka i jakoś mi mało!!! ;) ;) :) ;D
Asia miała przepijać wypłatei co - brak jej!! więc ja przepijam swoją ::) ::) :p :p 8) ;D ;) :)
a raczej swoje wychowawcze  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

swoje czy dzieci ?? ?? ?? :p :p :p :p

reklama
Do góry