reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia pisze:
kolorowa_kredka pisze:
a mialam pytac............................ale co cholerka ::) .....a juz wiem tusia i klaudus jak tam naczyniaki u majci i macka ? (bo chyba macius ma na raczce ? )

Maciusiowi naczyniak się bardzo łądnie wchłania. Została mu obwódka na zewnątrz, a w środku ma juz normalne ciałko :) Kiedys oglądałam jakiś program i kobieta mówiła, że takie naczyniaki wchłaniaja sie na ogól do 4 roku życia.

no to sie ciesze :) mojej znajomej mlaec mial wycinanego z glowki jak mial ponad 2 latka bo strasznie mial zakrwawionego i odstajacego ........kurde stracilam z nimi kontakt :( :-[ (a to taka znajomka z domu dziecka teraz mieszka gdzies w gdansku czy gdyni wyjechali tam na studia tzn ona i maly )

reklama
z moim zabkiem sii, dziękuję :-* czekam na wizytę u dentystki, ale sobie pojechała na jakieś targi i jeszcze muszę się z nim pobujać do poniedziałku, ech....

starzeję się .................. maiłam dzisiaj chwilowo pod opieka 4 dzieci
w tym 3 nastolatków i wysiadłam..........padam chyba sobie cosik strzelę %%%

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
;D ;D ;D ;D
:-* :-* :-* :-*

chociaz jedna osoba wczoraj zauwazyla ze mnie niema........................

:-* :-* :-* :-* :-* :-*

asiu nie jedna nie jedna :-[ ale tak to jest jak sie nie chce wszystkiego czytac ;) :p
kolorowa_kredka pisze:
tusia26 pisze:
No tak wszystkie na matme poszły ciekawe która teraz jakie figóry przerabia, czy może ustny z niej egzamin zdaje ::) też bym sobie pomatematykowała tylko nie mam sprawnej linijki w poblizu. ;D Pa dziewuchy i ty piczko (Elfiku)

hehehe tuska ty wariatko ;) :-* sprawnej linijki hahaha

dziwewczyny a gdzie dasaria ??? mialo jej nie byc czy co ? hmm no i gazelki nie widac cos ? asi tez dzis za wiele nie bylo ?

reklama
tak za Wami tesknię,że robie sobie leczo,jak na naszym spotkaniu
(mam nadzieję,że takie wyjdzie)
z dużą ilością papryki i grzybów
już się nie mogę doczekać,kiedy się udusi..............język mi prawie uciekł.............mniaaaaammmmmmmm

Do góry