reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Nianiu jak masz 137 to jeszcze dobrze i nic nie musisz robic, zreszta jak bedziesz u lekarza to pewnie powie to samo tylko mozesz miec czeste badanie tego cukru zeby kontrolowac ,ale sie nie martw
Tusiu ja to mam juz brzuszysko ogromniaste a dokladnie 97cm w pasie ;D ;D ;D

reklama
wieczorkiem namowie mezusia to mi pstryknie jakies fotki z boku i wtedy wam zaprezentuje tego brzuchacza w calej okazalosci ;D

Niewiem Nianiu, ale mysle, ze nie masz sie czym martwic, bo nie przekroczylas tej granicy, no, ale pewnie musisz uwazaj, jedz mniej slodkiego i mniej slodz chociaz i mysle, ze po jakims czasie ponow wynik. No, ale najlepiej spytaj o to lekarza, bo ja to tylko tak bez wiedzy na ten temat ci doradzam.
Dziewczyny a co do moich zdjec to nie wiem czemu tam nie widac wzielam wkleilam link na strone na ktorej jestem to moze tak zobaczycie.

Tusia! W pasie tzn. w obwodzie dookoła pępka, czy w talii masz te 93? Bo ja się własnie zmierzyłam i mam dookoła pępka 87 cm, a wydaje mi sie, że mam brzusio wiekszy od twojego :)

ja to te 97cm mam wokolo pepka a przed ciaza mialam tez 60 cm, ale ty Tusia masz ten brzuch tak nizej a ja to mam tak bardzo na srodeczku ;D ;D

reklama
Do góry