reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

No jak bylam u lekarz to mi powiedziala, ze mi dzidzia nisko lezy i dlatego mam takie czeste twardniecia brzucha, to moze dlatego tez mam tak nizej ten brzuch.
Klaudio wysylam ci zdjecie mnie i mojego brzucha przed ciaza robione w te lato ostatnie - bo ja to taka chuda bylam i dlatego moze ten brzuch taki mniejszy?

reklama
Asiolku takie badanie (USG) genetyczne robi sie na jakims specjalistyczneym sprzecie? Myslisz ze mozna gdzies prywatnie czy w szpitalu?

Lilka witaj z powrotem:). Ten szpital wychodzi na to ze nie taki straszny:)

Zabko to witam w klubie samotnych - z tego co piszesz to moja sytuacja jest lepsza, bo mezus wraca na weekendy. Ja do rodzicow tez nie chce sie przenosic, wole u siebie, mimo ze sama.

Wiesz Tusiu,moja szwagierka ma taka budowe,ze przez cala ciaze az do konca nosila spodnie i spodnice z przed ciazy.Bo wszystko co sie trzymalo na biodrach bylo jej dobre.W tym miejscu ani troche nie przybrala,musiala tylko bluzeczki ciazowe albo wieksze po prostu kupic.Brzuszek miala wysoko i okragly jak bys pilke wsadzila.

Tusia, chyba nie ma się co przejmować i porównywac brzuszków. Każda z nas ma inną budowę i dlatego te brzuchy tak się różnią. Mi się wydaje, że mam brzuch duży, ale z tych wymiarów które podajecie, to okazuje się, że mam najmniejszy, a z terminem jestem z was najdalej do przodu :) Ja z kolei mam brzuch chyba wysoko, bo czasem kopa w żebra dostaje :D
Szkoda, że nie mamy aparaciku, bo bym wam pokazała. Tzn. aparat mamy już kupiony, ale w USA, no i kolega przyjedzie z nim dopiero 20 maja. Tak że za miesiąc jak zacznę wstawiać zdjęcia, to będziecie mnie mieć już dość :D :D

To moze te wyzej sie takie wieksze optycznie wydaja. A moj maluch wogole mnie w zebra nie kopie, ale za to w pecherz mnie bombarduje, ze alala. No a twoj kolega to w moje urodziny do ciebie przyjezdza. Ale ja juz stara jestem, bede konczyc 26 lat.

Wlasnie sie na zakupy wybieram bo w domu nudze sie jak mops ;D
A ze mnie od wczoraj bardzo boli pod kolanem tak jakby żyły wiec ide to rozchodzic, narazie brzucholki kochane :laugh:

CZesc Kobiety!
Asiolku siwetnie ze wszystko ok z malutka i z Toba!!!!!
Lilka! dobrze ze juz w domku i z nami
Elfiko! co TY o tej buzi tak marudzisz taka ladna jest przeciez!!!!

Aga ja tez uzywam Huggis (tu to naszczescie nie majatek na te pieluchy wydawac) ale za to tetre dostac graniczy z cudem  ;)

a za oknem deszcz! :(

reklama
No Mania nam wstala. A u nas slonko i nie wiem gdzie te deszcze ze sniegiem co zapowiadali.
No u mnie tam na gorze gdzie bede mieszkac juz najgorsze zrobione - cekolowanie scian i cyklinowanie podlog. Ale bylo po tym sprzatania. Teraz tesciowa pedzlem lakieruje podlogi chyba lepiej tam teraz mi nie siedziec w tych smrodach

Do góry