reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

NNNNNNNoooooooooo ja tez jestem za lodami, ostatnio moja codzienna porcjja to lodzik na patyczku w polewie czekoladowej i wypijam dziennie prawie litr soku jablkowego ;D ;D ;D
Ale dzisiaj to chyba beda lody owocowe, taki sorbecik bym zjadla mniam :laugh:

reklama
Lilka to super ze juz z nami jestes spowrotem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Jak tylko bedziesz mogla to pisz koniecznie jak bylo, czekamy!!!!!

Witaj Lilko, cieszymy sie ze wszystko o.k., wydajesz sie taka radosna jakbys naprawde odpoczela w tym szpitalu :)

Zabko no to wyslalam ci jeszcze raz.
Klaudio tez mam nadzieje, ze mi zejdzie to ochydztwo i wiesz tu na forum gdzies dziewczyny te po porodach sie wypowiadaly wlasnie na ten temat i prawie kazdej celulitus zszedl, nawet co niektore pisaly, ze mialy go juz przed zajsciem, a teraz jak juz urodzily karmia to im znikl. Uff.
Lilko witaj spowrotem w naszym gronie, no i fajnie, ze juz wiesz na 100% mozesz leciec sukienuchy kupowac ;D
Co do pamperow to ja tak samo chyba jak Elfiko wyprobuje. No to narazie tyle lece zjesc sniadanko, bo niedlugo obiad i nie zdarze.

no i byla imprezka ;D
_459208_n.jpg
ja oczywiscie w srodku ;D ;D ;D

Czesc Dziewczyny! Pomóżcie. Mam pytanie. Wczoraj odebrałam wynki badania cukru (glukoza) i wyszło mi  137 ( a górna granica normy to 140). Co to znaczy, czy w takiej sytuacji powinnam bardziej uważać. NIe daje mi to spokoju. Moze któras z Was bedzie wiedziała co to znaczy i co dalje robic?

reklama
Do góry