reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
;D ;D ;D ;D ;D Hejo Babulki :-) Dzidzi rozwija sie zdrowiutko i nie ma ani jednej anomalii :-) wszystko pracuje I klasa i mózg, i serduszko i nerki i pecherz, i wszystko :-) tetnice i wiele wiele innych rzeczy :-) ziewała dziś znowu na usg :-) moja Córcia ukochana Aniołeczek przecudny Naajukochańszy :-) ja mam sie super dzieki temu badaniu genetycznemu trwało 40 minut mam wszystko nagrane :-) i dużo zdjęc usg :-) buziaczki i dziekuje za trzymanie kciuków :-)
Lilka witaj spowrotem :-)
Lilka witaj spowrotem :-)
Żabka
Zaangażowana w BB
Asiolku, gratuluje dobrych wyników, teraz mozesz spokojnie zcekac do rozwiązania
Nianiu, Twoj wynik miesci sie w normie wiec nie powinnas sie za bardzo tym martwic. jesli bylby powyzej normy lekarz mialby obowiazek skierowac Cie do poradni cukrzycowej dla kobiet w ciazy. Oni wysylaja na powtorne badania, ktore rozstrzygaja czy jest cukrzyca czy nie. Ja mialam wynik 161 i dostalam takie skierowanie, zrobilam krzywa cukrową (obicazenie 75 ml glukozy i 3 pobrania krwi - na czczo, po 1 g i po 2 g) mialam tez jakies badanie dotyczace hemoglobiny glikowanej. Wyniki byly tym razem w normie wiec na razie wszystko ok , tylko musze powtorzyc badania w 32 tygodniu. Nawet wynik powyzej normy o niczym nie przesadza wiec nie masz sie czym martwic.
Nianiu, Twoj wynik miesci sie w normie wiec nie powinnas sie za bardzo tym martwic. jesli bylby powyzej normy lekarz mialby obowiazek skierowac Cie do poradni cukrzycowej dla kobiet w ciazy. Oni wysylaja na powtorne badania, ktore rozstrzygaja czy jest cukrzyca czy nie. Ja mialam wynik 161 i dostalam takie skierowanie, zrobilam krzywa cukrową (obicazenie 75 ml glukozy i 3 pobrania krwi - na czczo, po 1 g i po 2 g) mialam tez jakies badanie dotyczace hemoglobiny glikowanej. Wyniki byly tym razem w normie wiec na razie wszystko ok , tylko musze powtorzyc badania w 32 tygodniu. Nawet wynik powyzej normy o niczym nie przesadza wiec nie masz sie czym martwic.
reklama