reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudio wyslalam ci zdjecie jak sobie mierze brzuch i jak mozesz to wklej je do galeri, bo ja musialabym na tamta fotke a jak tam wysylam goly brzuch to glupie komentarze do mnie przychodza, np., ze jestem jakas zboczona

;D ;D ;D ;D ;D Hejo Babulki :-) Dzidzi rozwija sie zdrowiutko i nie ma ani jednej anomalii :-) wszystko pracuje I klasa i mózg, i serduszko i nerki i pecherz, i wszystko :-) tetnice i wiele wiele innych rzeczy :-) ziewała dziś znowu na usg :-) moja Córcia ukochana Aniołeczek przecudny Naajukochańszy :-) ja mam sie super dzieki temu badaniu genetycznemu trwało 40 minut mam wszystko nagrane :-) i dużo zdjęc usg :-) buziaczki i dziekuje za trzymanie kciuków :-)

Lilka witaj spowrotem :-)

No to fajnie Asiolku wyobrazam sobie jak teraz sie cieszysz. Fajnie masz, ze masz filmik, u mnie nie da rady nagrac dzidzi a ja tak bardzo bym chciala tego lobuza ogladac i ogladac.

Asiolku, gratuluje dobrych wyników, teraz mozesz spokojnie zcekac do rozwiązania :)
Nianiu, Twoj wynik miesci sie w normie wiec nie powinnas sie za bardzo tym martwic. jesli bylby powyzej normy lekarz mialby obowiazek skierowac Cie do poradni cukrzycowej dla kobiet w ciazy. Oni wysylaja na powtorne badania, ktore rozstrzygaja czy jest cukrzyca czy nie. Ja mialam wynik 161 i dostalam takie skierowanie, zrobilam krzywa cukrową (obicazenie 75 ml glukozy i 3 pobrania krwi - na czczo, po 1 g i po 2 g) mialam tez jakies badanie dotyczace hemoglobiny glikowanej. Wyniki byly tym razem w normie wiec na razie wszystko ok , tylko musze powtorzyc badania w 32 tygodniu. Nawet wynik powyzej normy o niczym nie przesadza wiec nie masz sie czym martwic.

reklama
Tusia brzuszek masz wystarczajacej wielkosci ;) :).Ale fakt niejest on wysoko.Niektore kobiety maja brzusio jakby powyzej bioder( ja mam chyba tez nisko )
6308933_d.jpg

Do góry