reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny cos mnie dzisiaj energia rozpiera i najchetniej to bym dzis poszla sobie na dyskoteke, ale by oczy zrobili jak bym taka z brzuchem na parkiet wyskoczyla - hi, hi. Tak sobie siedze tutaj przy komputerku slucham vivy i tancuje na siedzaco.

Ale fajna lysa mycha
1.jpg

moja chyba tez bedzie lysa bo mama tez byla jak w pampersach latala no a tata to cale zycie byl, jest no i bedzie.

Tusia! Przeczytałam własnie twój tekscik o lodach mojemu mężowi, no i nieźle się usmialiśmy, bo ja mam dokładnie to samo. Tylko że my się wycwanilismy i kupilismy ostatnio lody takie 2-litrowe, no i dzieki temu mam zapas w domku. Ale normalnie nie mogę przestać myśleć o lodach :D
Maniu! Co do serniczka, to jeszcze nie wiem. Menu weekendowe jeszcze nie ustalone :D  Ale napewno będą LODY!!!!!!! :D :D :D
Tusia to ja też poproszę te zdjecia rklaudia@poczta.onet.pl

Czesc z rana
Ale mnie kopniaczki fajne rano obudziły - a wczoraj tak sie martwiłam:))
Melduje ze nie bedzie mnie do wtorku poniewaz w niedzielę mamy rocznicę slubu i mąż dzis rano kazał mi sie spakować na trzy dni i po wizycie u lekarza jedziemy na niespodzianke:)) Chyba nad morze bo to było moje marzenie żeby jeszcze zanim Dzidzia wywróci nasz swiat pojechać nad morze - ale zobaczymy bo tajemniczy strasznie jest. Wiec mam dzis ekscytujacy dzień - i wizyty i wyjazd:)
A tak w ogóle to sniły mi sie lody - takie prawdziwe z automatu - na jakie sie chodziło jeszcze w podstawówce - myslę że to przez Tusie i Klaudie!!!
Miłego dzionka

reklama
Witam wszystkie podwójne Kobietki, ja juz po zwojej pierwszej samotnej nocy w domku, jakos to znioslam, tylko budzilam sie co pol godziny jak zając pod miedzą.
Za to Kacperek dokazywal calą noc, chciał Mamusi dotrzymać towarzystwa, kochanie moje. :D
Tusiu nie dostalam zadnych fotek od Ciebie, :(
Mam pytanie, co sądzicie o pieluszkach jednorazowych i tetrowych?? Slyszalam ostatnio, ze tetrowe są zdrowsze i wskazane dla takiego malucha zaraz po urodzeniu.

Do góry