reklama
tusia25
Fanka BB :)
Dziewczyny cos mnie dzisiaj energia rozpiera i najchetniej to bym dzis poszla sobie na dyskoteke, ale by oczy zrobili jak bym taka z brzuchem na parkiet wyskoczyla - hi, hi. Tak sobie siedze tutaj przy komputerku slucham vivy i tancuje na siedzaco.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
tusiu, a do mnie nic nie doszlo
wysylalas do mnie?
wysylalas do mnie?
elfiko
lipcowe mamy ´05
TUSIU ja tez chce zdjecia
elfiko@poczta.onet.pl ;D
elfiko@poczta.onet.pl ;D
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Tusia! Przeczytałam własnie twój tekscik o lodach mojemu mężowi, no i nieźle się usmialiśmy, bo ja mam dokładnie to samo. Tylko że my się wycwanilismy i kupilismy ostatnio lody takie 2-litrowe, no i dzieki temu mam zapas w domku. Ale normalnie nie mogę przestać myśleć o lodach
Maniu! Co do serniczka, to jeszcze nie wiem. Menu weekendowe jeszcze nie ustalone Ale napewno będą LODY!!!!!!!
Tusia to ja też poproszę te zdjecia rklaudia@poczta.onet.pl
Maniu! Co do serniczka, to jeszcze nie wiem. Menu weekendowe jeszcze nie ustalone Ale napewno będą LODY!!!!!!!
Tusia to ja też poproszę te zdjecia rklaudia@poczta.onet.pl
Czesc z rana
Ale mnie kopniaczki fajne rano obudziły - a wczoraj tak sie martwiłam)
Melduje ze nie bedzie mnie do wtorku poniewaz w niedzielę mamy rocznicę slubu i mąż dzis rano kazał mi sie spakować na trzy dni i po wizycie u lekarza jedziemy na niespodzianke) Chyba nad morze bo to było moje marzenie żeby jeszcze zanim Dzidzia wywróci nasz swiat pojechać nad morze - ale zobaczymy bo tajemniczy strasznie jest. Wiec mam dzis ekscytujacy dzień - i wizyty i wyjazd
A tak w ogóle to sniły mi sie lody - takie prawdziwe z automatu - na jakie sie chodziło jeszcze w podstawówce - myslę że to przez Tusie i Klaudie!!!
Miłego dzionka
Ale mnie kopniaczki fajne rano obudziły - a wczoraj tak sie martwiłam)
Melduje ze nie bedzie mnie do wtorku poniewaz w niedzielę mamy rocznicę slubu i mąż dzis rano kazał mi sie spakować na trzy dni i po wizycie u lekarza jedziemy na niespodzianke) Chyba nad morze bo to było moje marzenie żeby jeszcze zanim Dzidzia wywróci nasz swiat pojechać nad morze - ale zobaczymy bo tajemniczy strasznie jest. Wiec mam dzis ekscytujacy dzień - i wizyty i wyjazd
A tak w ogóle to sniły mi sie lody - takie prawdziwe z automatu - na jakie sie chodziło jeszcze w podstawówce - myslę że to przez Tusie i Klaudie!!!
Miłego dzionka
reklama
Żabka
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie podwójne Kobietki, ja juz po zwojej pierwszej samotnej nocy w domku, jakos to znioslam, tylko budzilam sie co pol godziny jak zając pod miedzą.
Za to Kacperek dokazywal calą noc, chciał Mamusi dotrzymać towarzystwa, kochanie moje.
Tusiu nie dostalam zadnych fotek od Ciebie,
Mam pytanie, co sądzicie o pieluszkach jednorazowych i tetrowych?? Slyszalam ostatnio, ze tetrowe są zdrowsze i wskazane dla takiego malucha zaraz po urodzeniu.
Za to Kacperek dokazywal calą noc, chciał Mamusi dotrzymać towarzystwa, kochanie moje.
Tusiu nie dostalam zadnych fotek od Ciebie,
Mam pytanie, co sądzicie o pieluszkach jednorazowych i tetrowych?? Slyszalam ostatnio, ze tetrowe są zdrowsze i wskazane dla takiego malucha zaraz po urodzeniu.