reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Mówi, że on tez jest w ciązy.. ;)

Mam fajną wiadomość; wczoraj podczas szkoły rodzenia usłyszałam, że w penym sensie poród jest podobny do orgazmu heh ;D podoba mi sie. Podobno podstawa jest mocny fundament związku

Juz tak sie nie moge doczekac porodu!!! I dzidziusia !!!!!!

reklama
Dziewczyny ja też muszę myślec pozytywnie i cieszyć się moja malutką córeczką.

Mam nawet zdjęcie cipulki ;D

Mama do mnie przyjedzie w sobotę i pomoże mi w domku z obiadkami i zakupami. Mariusz jest tak zapracowany ze szkoda mi go strasznie.

Macie rację że trzeba myśleć pozytywnie.- DAMY RADĘ

Dziewczyny zwariuje juz czwarty raz wybieglam dzis do sklepu po lody takie pyszne tu maja (a zjadlam ich 6 :p). Jakies opetanie mnie zlapalo. Nie wiem juz sie wstydze tam isc, bo babka tak dziwnie sie juz na mnie patrzyla, ale ciagle o nich mysle. jeny co ja zrobie teraz.....
Dziewczyny ja jestem biedna mam malo pieniedzy i duzo rzeczy kupuje w lumpeksach itp. I dzidzi tez dzis tam kupilam, ale mowie wam jakie sliczne. U nas jest taki jeden na wage duzy lumpeks i zawsze jak tam pojde to cos pieknego sie wynajdzie. I tak dzisiaj wydalam niecale 20 zl. kupilam sobie dwie bluzki i dla dzidzi ciuszkow - no chyba zaraz pstrykne zdjecie i wam pokaze jakie fajne.

jak ktoras bedzie chciala zobaczyc jakie fajne to jej wysle na skrzynke. Mam nadzieje, ze nie myslicie - ze ta to juz pierdolca dostala.

Coś ostatnio mało zdjęć wklejamy do naszego forum

Poproszę mojego Mariusza żeby mi dzisiaj kilka zrobił to może jutro coś wkleję.

hej
Tusia ja tez koniecznie chce zobaczyć:))
ja dzisaij dostałam paczke z allegro - tam dziewczyna sprzedawała nowe body i spioszki takie jak z motehercare tylko polowe taniej bo chyba z Anglii sciagane - cudo:)))

reklama
Jejku jak mi smutno, Daniela nie ma od wtorku a mi sie juz zaczyna dluzyc :(
Postanowialm dzisiaj nocowac w domu i nie jechac do rodzicow, z jednej strony troche mi nieswojo nocowac samej w domu, ale z drugiej chyab sie juz odzwyczailam od mieszkania z rodzicami :)
Dobrze ze chociaz Kacperek caly czas daje znac o sobie, jakos mi raźniej :0

Do góry