reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Poproszę jeden raz mail ze zdjęciami- Tusiowe ciuszki.
Mój adres masz :)
A ja mam taki jeden lumpeks i co jakis czas latam do niego i nakupuje fajnych ciuszków.
Koleżanki czasami myślą, że to sa ciuszki za dużą kasę bo znają mnie i wiedzą, że mam świra jeśli chodzi o dobre ciuszki
a dobre ciuszki nie znaczy drogie ;D
Jestem maniaczką zakupową ale nie taką co lata po szopach i wydaje siano workami
potrafię złapać takie okazje, ze czasami sama sobie sie dziwię - cóż... lata praktyki.

Ostatnio poleciałam do tego "mojego" lumpeksu i okazało się, że już go tam nie ma :mad: :mad: :mad:
Jestem zmuszona poszukać innego ale tamten był wypasiony.

Jak teraz tak siedze i nadrabiam zaległości w czytaniu to moja dzidzia dostaje normalnie szału.
Pewnie dlatego że bardzo Was lubi i też chciałaby poklikać. ;D

Dosłownie cały  brzuch mi podskakuje z taką mocą kopie.

Zauwazyłam zresztą u niej regularny przypływ energi ok godz.21-22.
Mam tak codziennie :laugh:

Melanie skoro cechuje Cię taki nos do wynajdywania fajnych miejsc i rzeczy, zapewne niebawem jakiś lumpeksik wpdnie w Twoje sidła.

reklama
Ja miałam 2 tygodnie temu 32. Teraz będę miała badanie USG i jest duże prawdopodobienstwo że założa mi ten krążek. Bo ponoć jak na ten t.c za szybko się skraca.
Szczerze mówiąc już nic nie rozumiem?
Zaczynam się martwić że to może źle że ja takich leków nie biorę. :(
Chyba nie wytrzymam do tego wtorku.

Do góry