reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kasiu K. perełko nasza trzymam kciuki żeby wszystko sie udało i żebys zbytnio cierpiec nie musiała :-* i wracaj do sił szybciutko bo Martynia Cie potrzebuje

reklama
elfiko pisze:
a co do agi R. to tez ostatnio o niej myślałam, chyba poprostu nie ma czasu ale mimo tego troszke sie niepokoje

Agnieszke widze bardzo czesto ze jest na gg
tagze pewnie u niej wsyzstko ok
co jakis czas nam znika a potem sie pojawia
pewnie brak czasu przy dwójce dzieciaczkow  :)
a z tego co pamietam to ona w moje okolice chyba niedługo przyjedzie na wakacje :)

elfiko pisze:
tak czytam i czytam.... no lasencje zbierac sie na to spotkanko to będzie juz taki wstęp do tego wiosennego w większym gronie  ;D
ja w każdym bądz razie Was dopinguje

no wlasnie jesli chodzi o ten wiosenny...to o jakim miesiacu myslicie?

a ja to moge pomarzyc o takim długim śnie mojego dziecka ale za to w nocy nawet jest dobrze odkąd ten katar sie skończył .

Kurcze ale u nas fajna knajpke otworzyli , normalnie super miejsce i podobno jedzonko tez niczego sobie wiec musze jakieś siły opiekuńcze do mojego dziecka skombinowac i sprawdzić osobiście co to za miejsce :)
ale to juz jak siostra do domu pojedzie a wyjeżdżaja w niedziele rano :-[

Lilka jeszcze daty konkretnej nie mamy, Kasia K. pisała ,że wkrótce poda kilka terminów i sobie bedziemy dyskutowac na ten temat, także luzik, cos tam wymyśłimy :)

elfiko pisze:
Lilka jeszcze daty konkretnej nie mamy, Kasia K. pisała ,że wkrótce poda kilka terminów i sobie bedziemy dyskutowac na ten temat, także luzik, cos tam wymyśłimy :)

babeczki spoko spoko..................trzeba teraz zbierac na nastepne,zastanawialysmy sie i moze kwiecien.............moze wczesniej

jeju ale jestem wypluta.........kto to wymyslil dyzury nocne!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

zaraz siekne jaka kawe i moze mi sie polepszy, poza tym musze z dzieckiem jeszcze na jaki spacerek isc, juz bylismy na jednym............ale szkoda pogody!!!

powiem wam tylko ze jesli chodzi o BB,to spotkanie co bylo
to np. ze mnei sie wysmiewają i wymiewali
np.kolezanka co jest tez na BB to jak jej powiedzialam o zjezdzie to mi odp. ze ona by dziecka nie zostawila i by nie pojechala tak daleko (choc wcale tak daleko to az nie bylo)

zas faceci ktorzy ode mnie lub K wiedza o moim swiatku internetowym...poprostu wysmiewają sie
drwia ze o czym my tu gadamy,i wogole.....ach jak mnie to wkurza
szczegolnie jeden brat K tak mi zawsze powie ze szlag mnei trafia

powiedzialam mu raz ze jest prosty i nie kuma pewnych rzeczy bo normalnie sie wsciekłam

a z tego co pisałyscie to widze ze nie sama jestem  :)

reklama
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Lilka jeszcze daty konkretnej nie mamy, Kasia K. pisała ,że wkrótce poda kilka terminów i sobie bedziemy dyskutowac na ten temat, także luzik, cos tam wymyśłimy  :)

babeczki spoko spoko..................trzeba teraz zbierac na nastepne,zastanawialysmy sie i moze kwiecien.............moze wczesniej

to by mi pasilo tak marzec nawet bardziej bo w kwietniu swieta i zas kasa poleci....

a z majem tak napisalam bo ja nie wiem jak ta nowa matura by wygladala
czy weekend czy normalnie w tygodniu ::)
zreszta pojde do szkoly to sie dowiem :)

Do góry