reklama
Lilka
Fanka BB :)
elfiko pisze:a co do agi R. to tez ostatnio o niej myślałam, chyba poprostu nie ma czasu ale mimo tego troszke sie niepokoje
Agnieszke widze bardzo czesto ze jest na gg
tagze pewnie u niej wsyzstko ok
co jakis czas nam znika a potem sie pojawia
pewnie brak czasu przy dwójce dzieciaczkow
a z tego co pamietam to ona w moje okolice chyba niedługo przyjedzie na wakacje
Lilka
elfiko pisze:tak czytam i czytam.... no lasencje zbierac sie na to spotkanko to będzie juz taki wstęp do tego wiosennego w większym gronie ;D
ja w każdym bądz razie Was dopinguje
no wlasnie jesli chodzi o ten wiosenny...to o jakim miesiacu myslicie?
elfiko
lipcowe mamy ´05
a ja to moge pomarzyc o takim długim śnie mojego dziecka ale za to w nocy nawet jest dobrze odkąd ten katar sie skończył .
Kurcze ale u nas fajna knajpke otworzyli , normalnie super miejsce i podobno jedzonko tez niczego sobie wiec musze jakieś siły opiekuńcze do mojego dziecka skombinowac i sprawdzić osobiście co to za miejsce
ale to juz jak siostra do domu pojedzie a wyjeżdżaja w niedziele rano :-[
Kurcze ale u nas fajna knajpke otworzyli , normalnie super miejsce i podobno jedzonko tez niczego sobie wiec musze jakieś siły opiekuńcze do mojego dziecka skombinowac i sprawdzić osobiście co to za miejsce
ale to juz jak siostra do domu pojedzie a wyjeżdżaja w niedziele rano :-[
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Lilka jeszcze daty konkretnej nie mamy, Kasia K. pisała ,że wkrótce poda kilka terminów i sobie bedziemy dyskutowac na ten temat, także luzik, cos tam wymyśłimy
babeczki spoko spoko..................trzeba teraz zbierac na nastepne,zastanawialysmy sie i moze kwiecien.............moze wczesniej
Joaska
Lipcowe mamy '05
jeju ale jestem wypluta.........kto to wymyslil dyzury nocne!!!!
zaraz siekne jaka kawe i moze mi sie polepszy, poza tym musze z dzieckiem jeszcze na jaki spacerek isc, juz bylismy na jednym............ale szkoda pogody!!!
zaraz siekne jaka kawe i moze mi sie polepszy, poza tym musze z dzieckiem jeszcze na jaki spacerek isc, juz bylismy na jednym............ale szkoda pogody!!!
Lilka
powiem wam tylko ze jesli chodzi o BB,to spotkanie co bylo
to np. ze mnei sie wysmiewają i wymiewali
np.kolezanka co jest tez na BB to jak jej powiedzialam o zjezdzie to mi odp. ze ona by dziecka nie zostawila i by nie pojechala tak daleko (choc wcale tak daleko to az nie bylo)
zas faceci ktorzy ode mnie lub K wiedza o moim swiatku internetowym...poprostu wysmiewają sie
drwia ze o czym my tu gadamy,i wogole.....ach jak mnie to wkurza
szczegolnie jeden brat K tak mi zawsze powie ze szlag mnei trafia
powiedzialam mu raz ze jest prosty i nie kuma pewnych rzeczy bo normalnie sie wsciekłam
a z tego co pisałyscie to widze ze nie sama jestem
to np. ze mnei sie wysmiewają i wymiewali
np.kolezanka co jest tez na BB to jak jej powiedzialam o zjezdzie to mi odp. ze ona by dziecka nie zostawila i by nie pojechala tak daleko (choc wcale tak daleko to az nie bylo)
zas faceci ktorzy ode mnie lub K wiedza o moim swiatku internetowym...poprostu wysmiewają sie
drwia ze o czym my tu gadamy,i wogole.....ach jak mnie to wkurza
szczegolnie jeden brat K tak mi zawsze powie ze szlag mnei trafia
powiedzialam mu raz ze jest prosty i nie kuma pewnych rzeczy bo normalnie sie wsciekłam
a z tego co pisałyscie to widze ze nie sama jestem
reklama
Lilka
Joaska pisze:elfiko pisze:Lilka jeszcze daty konkretnej nie mamy, Kasia K. pisała ,że wkrótce poda kilka terminów i sobie bedziemy dyskutowac na ten temat, także luzik, cos tam wymyśłimy
babeczki spoko spoko..................trzeba teraz zbierac na nastepne,zastanawialysmy sie i moze kwiecien.............moze wczesniej
to by mi pasilo tak marzec nawet bardziej bo w kwietniu swieta i zas kasa poleci....
a z majem tak napisalam bo ja nie wiem jak ta nowa matura by wygladala
czy weekend czy normalnie w tygodniu :
zreszta pojde do szkoly to sie dowiem