reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
Aniu bardzo sie cieszę,że udało sie oduczanie Kubusia od smoczka, wiesz... podziwiam Cie za to ,za determinacje i to,że nie poddałas sie płaczącemu dziecku. Ja chbya bym nie potrafiła :-[

a ja obiadek skończyłam i uspałam potwora bo ryczała znowu jak lew ::)
zrobiło jej sie coś na języku, tak daleko bliżej przełyku jakies grudki czy plamki ??? Wygląda to jakby jej sie coś przykleiło do tego języka ale nie schodzi,hmmm posmarowąłam flukonazolem i zobaczymy...

Elficzku , nie ma mnie za co podziwiac bo niestety przez ten smoczek nerwy mi pusciły ehhhh wstyd i szkoda gadac :-[ :-[ :-[

no ciekawe co to na tym języczku Weronisi sie pojawiło ???

reklama
czesc!!! jednym okiem tu lypie a drugie za okno ucieka... ::) maludy na spacer z dziadkami poszly a ja jeszcze daleeeeko w polu

ale ale przebieram nogami w miejscu na sama mysl o tym spotkaniu i to ze w POznaniu to juz po prostu skrzydla mi rosna bo gdzie jak gdzie ale na taka imperze to nie wypada mi nie przyjsc ;D ;D ;D

a moze tak w maaaarcu ::) ;D ;) upieke torcik ;D

cześć dziewuchy.
Kredzia ja też nie wiem jak to z tymi grzywkami mnie też sie na części robi i nawet lakier nie pomaga pozatym szybko robi sie tłusta i codzienbnie musze ja myć. Wiesz pytałam Gazelki bo jej właśnie tak pięknie ta grzywka bez lakieru sie trzyma i nie rozdziela to podobno zalezy to od jej ścięcia. Ona ma pocieniowana i to chyba duzo daje.

Kasiu bidulko duzo siły i zdrówka, ale nawet kabanoska ci nie wolno? ::)

Ale się dziś ucieszyłam, zadzwoniła do mnie dobra kolezanka i oznajmiła, że jest w ciąży, tylko lekarka nawet prywatnie nie chciała jej dać zwolnienia. Bidulka a ona ma taka cieżką prace i źle sie czuje.

Szfdgier nakreca Marcinowi pracę w angli i moze bedzie jechał, wię c może i ja z Majka tam pojedziemy, no ale nie wiem, bo wróżka nic takiego nie mówiła ;D

wróciłam z zakupów ;D

w sobote na wesele idziemy i mam już nową sukienke :D
jutro jeszcze buty :p

ale po przyjeździe okazało się że Julka ma gorączke :(
dała jej czopka i już nie ma ale zobaczymy co będzie w nocy

reklama
Do góry