reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

brunetka pisze:
Niuńka pisze:
Kurczę dziewczyny, a może zorganizujemy takie mini-spotkanko gdzieś w okolicach Poznania i wtedy brunetka i może Lillka,Ysia i AgaR. by się dały rade zjechać. Może dziewczy mieszkające w pobliżu też by się zjechały.
A Maniulka kiedy przybywa do PL ??? ??? ???
Ehhhh...smutno
Niuńka nie ma sprawy, ja też jestem za, Do Poznania też nie mam b.daleko, choć nie ukrywam,że już całkiem super byłoby spotkanko bliżej Wrocławia. :p :p No ale to kwestia dogadania.  :)
No i może w końcu uda się mi spotkać z Ysią niebawem ;D.

reklama
brunetka pisze:
Niuńka pisze:
Kurczę dziewczyny, a może zorganizujemy takie mini-spotkanko gdzieś w okolicach Poznania i wtedy brunetka i może Lillka,Ysia i AgaR. by się dały rade zjechać. Może dziewczy mieszkające w pobliżu też by się zjechały.
Ehhhh...smutno
Niuńka nie ma sprawy, ja też jestem za, Do Poznania też nie mam b.daleko, choć nie ukrywam,że już całkiem super byłoby spotkanko bliżej Wrocławia. :p :p No ale to kwestia dogadania.  :)

super Brunetko  :)
napisalam ze moja tesciowa mieszka w Poznaniu
no niedokladnie
ona pracuje w TP i w Wolsztynie oddzial zostal zlikwidowany
przeniesli ja do Leszna a po jakims czasie i w Lesznie zlikwidowali oddzial
no i przeniesli ja na POznan
dojezdzala codziennie,ale po miesiacu wyszlo jej ze na same dojazdy poszło ponad 600zł  ::)
i wynajmuje teraz pokoj u takiej babci

ja juz kiedys tam przenocowałam  :)
na weekendy ta babcia ma raczej pokoje wolne,bo w tygodniu nocuja u niej inni dojezdni
i mysle sobie ze jakby nic taniego sie nie znalazło to mozemy u niej przenocowac
pewnie 20 zł spokojnie by wystarczyło  ;)
a mieszka na Ratajach,niedaleko Multikina,wiec tak w sumie prawie w centrum  ;)

mogłybysmy sobie skoczyc do Sfinxa,sa tam tylko kelnerzy  ;D fajni hehee ;D
jak byłam kiedys z kumpelkami to normalnie takie ciacha tam były ze było na czym oko zawiesic
a kanjpka bardzo fajna :)

choc mysle ze Kasia zna jeszcze lepsze  ;)
tagze jakby co jestem otwarta na spotkanko w Poznaniu

Zapomniala jeszcze Asiu napisac ze Twoj Kubus to taka kruszynka - bardzo slodziutka kruszynka :laugh: - przekochaniutki chlopczyk :laugh:

brunetka pisze:
brunetka pisze:
Niuńka pisze:
Ehhhh...smutno
Niuńka nie ma sprawy, ja też jestem za, Do Poznania też nie mam b.daleko, choć nie ukrywam,że już całkiem super byłoby spotkanko bliżej Wrocławia. :p :p No ale to kwestia dogadania. :)
fiu fiu...Brunetko a co tam u twojej koleżanki Loende (chyba cos tak) ??

Ysia pisze:
Oj Lilka ukłony w twoją stronę, nauka ,praca i małe dziecko trzeba mieć naprawdę silną wolę
Podziwiam Cię
Ja mam ostatni rok studiów do zrobienia i nie mogę się za to zabrać a czym dalej tym gorzej

Ysiu bo przerwy tak działaja ze potem trudno wrocic i wskoczyc w ten bieg
jakby co wracaj od pazdziernika a dziewczyny beda nam kibicowac
tobie do obrony a mi do matury  :laugh:

AniaSzwarc pisze:
brunetka pisze:
brunetka pisze:
Niuńka pisze:
Ehhhh...smutno
Wszytko ok. Byłysmy razem na wczasach, oj się działo.... >:D.
Jej synuś rosnie, chodzi. Dawno tu nie zaglądała, niech no ją tylko spotkam.....

brunetka pisze:
AniaSzwarc pisze:
brunetka pisze:
brunetka pisze:
Niuńka pisze:
Ehhhh...smutno
Niuńka nie ma sprawy, ja też jestem za, Do Poznania też nie mam b.daleko, choć nie ukrywam,że już całkiem super byłoby spotkanko bliżej Wrocławia. :p :p No ale to kwestia dogadania. :)
Wszytko ok. Byłysmy razem na wczasach, oj się działo.... >:D.
Jej synuś rosnie, chodzi. Dawno tu nie zaglądała, niech no ją tylko spotkam.....
Dokładnie i niech powkleja zdjecia synka..bardzo mi się podabał wyglądał na niezłego zbója

reklama
Do góry