No i może w końcu uda się mi spotkać z Ysią niebawem ;D.brunetka pisze:Niuńka nie ma sprawy, ja też jestem za, Do Poznania też nie mam b.daleko, choć nie ukrywam,że już całkiem super byłoby spotkanko bliżej Wrocławia. No ale to kwestia dogadania.Niuńka pisze:Kurczę dziewczyny, a może zorganizujemy takie mini-spotkanko gdzieś w okolicach Poznania i wtedy brunetka i może Lillka,Ysia i AgaR. by się dały rade zjechać. Może dziewczy mieszkające w pobliżu też by się zjechały.
A Maniulka kiedy przybywa do PL ??? ??? ???
Ehhhh...smutno
reklama
Lilka
Fanka BB :)
brunetka pisze:Niuńka nie ma sprawy, ja też jestem za, Do Poznania też nie mam b.daleko, choć nie ukrywam,że już całkiem super byłoby spotkanko bliżej Wrocławia. No ale to kwestia dogadania.Niuńka pisze:Kurczę dziewczyny, a może zorganizujemy takie mini-spotkanko gdzieś w okolicach Poznania i wtedy brunetka i może Lillka,Ysia i AgaR. by się dały rade zjechać. Może dziewczy mieszkające w pobliżu też by się zjechały.
Ehhhh...smutno
super Brunetko
napisalam ze moja tesciowa mieszka w Poznaniu
no niedokladnie
ona pracuje w TP i w Wolsztynie oddzial zostal zlikwidowany
przeniesli ja do Leszna a po jakims czasie i w Lesznie zlikwidowali oddzial
no i przeniesli ja na POznan
dojezdzala codziennie,ale po miesiacu wyszlo jej ze na same dojazdy poszło ponad 600zł :
i wynajmuje teraz pokoj u takiej babci
ja juz kiedys tam przenocowałam
na weekendy ta babcia ma raczej pokoje wolne,bo w tygodniu nocuja u niej inni dojezdni
i mysle sobie ze jakby nic taniego sie nie znalazło to mozemy u niej przenocowac
pewnie 20 zł spokojnie by wystarczyło
a mieszka na Ratajach,niedaleko Multikina,wiec tak w sumie prawie w centrum
mogłybysmy sobie skoczyc do Sfinxa,sa tam tylko kelnerzy ;D fajni hehee ;D
jak byłam kiedys z kumpelkami to normalnie takie ciacha tam były ze było na czym oko zawiesic
a kanjpka bardzo fajna
choc mysle ze Kasia zna jeszcze lepsze
tagze jakby co jestem otwarta na spotkanko w Poznaniu
Anikaa
Fan(ka)
fiu fiu...Brunetko a co tam u twojej koleżanki Loende (chyba cos tak) ??brunetka pisze:No i może w końcu uda się mi spotkać z Ysią niebawem ;D.brunetka pisze:Niuńka nie ma sprawy, ja też jestem za, Do Poznania też nie mam b.daleko, choć nie ukrywam,że już całkiem super byłoby spotkanko bliżej Wrocławia. No ale to kwestia dogadania.Niuńka pisze:Kurczę dziewczyny, a może zorganizujemy takie mini-spotkanko gdzieś w okolicach Poznania i wtedy brunetka i może Lillka,Ysia i AgaR. by się dały rade zjechać. Może dziewczy mieszkające w pobliżu też by się zjechały.
Ehhhh...smutno
Lilka
Fanka BB :)
Ysia pisze:Oj Lilka ukłony w twoją stronę, nauka ,praca i małe dziecko trzeba mieć naprawdę silną wolę
Podziwiam Cię
Ja mam ostatni rok studiów do zrobienia i nie mogę się za to zabrać a czym dalej tym gorzej
Ysiu bo przerwy tak działaja ze potem trudno wrocic i wskoczyc w ten bieg
jakby co wracaj od pazdziernika a dziewczyny beda nam kibicowac
tobie do obrony a mi do matury :laugh:
Wszytko ok. Byłysmy razem na wczasach, oj się działo.... >.AniaSzwarc pisze:fiu fiu...Brunetko a co tam u twojej koleżanki Loende (chyba cos tak) ??brunetka pisze:No i może w końcu uda się mi spotkać z Ysią niebawem ;D.brunetka pisze:Niuńka nie ma sprawy, ja też jestem za, Do Poznania też nie mam b.daleko, choć nie ukrywam,że już całkiem super byłoby spotkanko bliżej Wrocławia. No ale to kwestia dogadania.Niuńka pisze:Kurczę dziewczyny, a może zorganizujemy takie mini-spotkanko gdzieś w okolicach Poznania i wtedy brunetka i może Lillka,Ysia i AgaR. by się dały rade zjechać. Może dziewczy mieszkające w pobliżu też by się zjechały.
Ehhhh...smutno
Jej synuś rosnie, chodzi. Dawno tu nie zaglądała, niech no ją tylko spotkam.....
Anikaa
Fan(ka)
Dokładnie i niech powkleja zdjecia synka..bardzo mi się podabał wyglądał na niezłego zbójabrunetka pisze:Wszytko ok. Byłysmy razem na wczasach, oj się działo.... >.AniaSzwarc pisze:fiu fiu...Brunetko a co tam u twojej koleżanki Loende (chyba cos tak) ??brunetka pisze:No i może w końcu uda się mi spotkać z Ysią niebawem ;D.brunetka pisze:Niuńka nie ma sprawy, ja też jestem za, Do Poznania też nie mam b.daleko, choć nie ukrywam,że już całkiem super byłoby spotkanko bliżej Wrocławia. No ale to kwestia dogadania.Niuńka pisze:Kurczę dziewczyny, a może zorganizujemy takie mini-spotkanko gdzieś w okolicach Poznania i wtedy brunetka i może Lillka,Ysia i AgaR. by się dały rade zjechać. Może dziewczy mieszkające w pobliżu też by się zjechały.
Ehhhh...smutno
Jej synuś rosnie, chodzi. Dawno tu nie zaglądała, niech no ją tylko spotkam.....
reklama
Anikaa
Fan(ka)
Prawda, prawda...mam nadzieje ze to tylko przez nawał pracy i obowiązków, a nie ze cos złego sę u niej dzieje ???brunetka pisze:A tak nawiasem mówic to AgaR, bardzo nas zaniedbała