;D ;D ;DAniaSzwarc pisze:Dokładnie i niech powkleja zdjecia synka..bardzo mi się podabał wyglądał na niezłego zbójabrunetka pisze:Wszytko ok. Byłysmy razem na wczasach, oj się działo.... >.AniaSzwarc pisze:fiu fiu...Brunetko a co tam u twojej koleżanki Loende (chyba cos tak) ??brunetka pisze:No i może w końcu uda się mi spotkać z Ysią niebawem ;D.brunetka pisze:Niuńka nie ma sprawy, ja też jestem za, Do Poznania też nie mam b.daleko, choć nie ukrywam,że już całkiem super byłoby spotkanko bliżej Wrocławia. No ale to kwestia dogadania.Niuńka pisze:Kurczę dziewczyny, a może zorganizujemy takie mini-spotkanko gdzieś w okolicach Poznania i wtedy brunetka i może Lillka,Ysia i AgaR. by się dały rade zjechać. Może dziewczy mieszkające w pobliżu też by się zjechały.
A Maniulka kiedy przybywa do PL ??? ??? ???
Ehhhh...smutno
Jej synuś rosnie, chodzi. Dawno tu nie zaglądała, niech no ją tylko spotkam.....
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
wiecie co, normalnie nie mogę się pozbierać...
mam tyle różnych zaległości a najchętniej to cały czas bym spała hihi
chyba to brzezińskie powietrze tak mnie rozkojarzyło
widzę u Lilki bardzo ambitne plany, no no, wytrwałości życzę w postanowieniach a gratulować będę jak będą pierwsze efekty ;D
Ania.Sz na ślubnych fotkach jesteś wprost zachwycająca.... wyglądasz zupełnie inaczej niż w avatorku
to samo nasze spotkaniowe lalunie- Dasaria i Ania.G wg mnie zupełnie co innego w realu a zupełnie inaczej w avatorach
Kasiu.K kochana a u Ciebie jak zwykle zdrówko grymasi, oj trzymam mocno kciuki za jutrzejszy zabieg, niech w końcu Cię wyleczą te konowały w białych kitlach :-* :-* :-*
moja mała smrodziulka marudzi idę ją przegonić po chodnikach
do wieczorka babulki :laugh:
mam tyle różnych zaległości a najchętniej to cały czas bym spała hihi
chyba to brzezińskie powietrze tak mnie rozkojarzyło
widzę u Lilki bardzo ambitne plany, no no, wytrwałości życzę w postanowieniach a gratulować będę jak będą pierwsze efekty ;D
Ania.Sz na ślubnych fotkach jesteś wprost zachwycająca.... wyglądasz zupełnie inaczej niż w avatorku
to samo nasze spotkaniowe lalunie- Dasaria i Ania.G wg mnie zupełnie co innego w realu a zupełnie inaczej w avatorach
Kasiu.K kochana a u Ciebie jak zwykle zdrówko grymasi, oj trzymam mocno kciuki za jutrzejszy zabieg, niech w końcu Cię wyleczą te konowały w białych kitlach :-* :-* :-*
moja mała smrodziulka marudzi idę ją przegonić po chodnikach
do wieczorka babulki :laugh:
Lilka
Fanka BB :)
AniaSzwarc pisze:Lilka fajnie czytac Twoje posty bo bije z nich teraz taki optymizm...czyżby zgoda z K. tak naCiebie wpłynęła ?? no i na razie ciiii ale gratki dla K. za wyższą pencję
pewnie tak....bo ja nie lubie toksycznej atmosfery miedzy nami i wtedy bardzo ciezko cokolwiek mi przychodzi
a ze szkolami to hmmm ja juz rozmawialam w czerwcu czy lipcu : ale nic wam nie pisałam.......nie wiem jakos tak wyszło
do LO ide 23 wrzesnia na pierwsze zajecia
w sumie tylko te 3 przedmioty
no a z policealną wiążą sie dodatkowe koszty......i jak narazie nie podjelismy zdania co dalej :
ale to w najblizszym czasie sie okaze,mysle ze najpozniej w przyszlym tygodniu
Anikaa
Fan(ka)
dzieki kochana...ale na żywo daleko mi do wyglądu ze slubnych...a avatar to rzeczywiscie daleka historiae_mama pisze:Ania.Sz na ślubnych fotkach jesteś wprost zachwycająca.... wyglądasz zupełnie inaczej niż w avatorku
elfiko
lipcowe mamy ´05
Aniu bardzo sie cieszę,że udało sie oduczanie Kubusia od smoczka, wiesz... podziwiam Cie za to ,za determinacje i to,że nie poddałas sie płaczącemu dziecku. Ja chbya bym nie potrafiła :-[
a ja obiadek skończyłam i uspałam potwora bo ryczała znowu jak lew :
zrobiło jej sie coś na języku, tak daleko bliżej przełyku jakies grudki czy plamki ??? Wygląda to jakby jej sie coś przykleiło do tego języka ale nie schodzi,hmmm posmarowąłam flukonazolem i zobaczymy...
a ja obiadek skończyłam i uspałam potwora bo ryczała znowu jak lew :
zrobiło jej sie coś na języku, tak daleko bliżej przełyku jakies grudki czy plamki ??? Wygląda to jakby jej sie coś przykleiło do tego języka ale nie schodzi,hmmm posmarowąłam flukonazolem i zobaczymy...
Joaska
Lipcowe mamy '05
jestem.............spałam jak suseł..............i dalej mi sie chce ;D ;D ;D ;D
reklama
Lilka
Fanka BB :)
Mili spi od 13.30
no nic,poszukalam co potrzebowalam,popisałam z wami troszke
a teraz ide sprzatac bo mi gosci K dzis przyprowadza a ja mam syf nie ludzki :
pies+dziecko=mega syf :
powiem wam jeszcze ze ten pies normalnie wszystko gryzie,ponoc ta rasa tak ma
masakra :
na chwile wyszłam i patrze a u Tofinki na legowisku moj biały but :
oczywiscie z lekka pogryziony
nie wspomne ze wszystko co Mili zwali na podłoge łącznie z jej zabawkami Toffi od razu gryzie :
wiec ja tylko biegam i zbieram z podłogi rozne rzeczy
a powiem wam ze Mili nie raz siew wkurza i krzyczy na psa,bo trzyma cos w rece a pies hop i jej bierze ;D
normalnie jak dzieci hihihii ;D
no nic,poszukalam co potrzebowalam,popisałam z wami troszke
a teraz ide sprzatac bo mi gosci K dzis przyprowadza a ja mam syf nie ludzki :
pies+dziecko=mega syf :
powiem wam jeszcze ze ten pies normalnie wszystko gryzie,ponoc ta rasa tak ma
masakra :
na chwile wyszłam i patrze a u Tofinki na legowisku moj biały but :
oczywiscie z lekka pogryziony
nie wspomne ze wszystko co Mili zwali na podłoge łącznie z jej zabawkami Toffi od razu gryzie :
wiec ja tylko biegam i zbieram z podłogi rozne rzeczy
a powiem wam ze Mili nie raz siew wkurza i krzyczy na psa,bo trzyma cos w rece a pies hop i jej bierze ;D
normalnie jak dzieci hihihii ;D