reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lila, spotkanko odbędzie się najprawdopodobniej w Poznaniu, bo tam KasiaK. ma jakiś zaznajomiony klubik i koszta będą niewielkie ;) A kiedy? Na wiosnę to na bank, co do konkretnego miesiąca, pewnie się rzecz dopiero wyklaruje :)

reklama
Joaska pisze:
jeju ale jestem wypluta.........kto to wymyslil dyzury nocne!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

zaraz siekne jaka kawe i moze mi sie polepszy, poza tym musze z dzieckiem jeszcze na jaki spacerek isc, juz bylismy na jednym............ale szkoda pogody!!!

ja zaraz obiad będe jeśc a potem też zrobie sobie kawusie i na ogródek pójde posiedziec troche z Weroniką, w domu mi jakos zimno....
a co dyżurów nocnych to ja bym nie dała chyba rady... co innego rano do domu wrócic i spac spac spac a tutaj sie trzeba dzieckiem zajmowac ::) Asiu podziwiam

elfiko pisze:
Joaska pisze:
jeju ale jestem wypluta.........kto to wymyslil dyzury nocne!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

zaraz siekne jaka kawe i moze mi sie polepszy, poza tym musze z dzieckiem jeszcze na jaki spacerek isc, juz bylismy na jednym............ale szkoda pogody!!!

ja zaraz obiad będe jeśc a potem też zrobie sobie kawusie i na ogródek pójde posiedziec troche z Weroniką, w domu mi jakos zimno....
a co dyżurów nocnych to ja bym nie dała chyba rady... co innego rano do domu wrócic i spac spac spac a tutaj sie trzeba dzieckiem zajmowac ::) Asiu podziwiam

hehehe dzieki :)
powoli sie przyzwyczajam :)

aaaaa dzieki elfiku za wiadomosc!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:

hehehe dzieki :)
powoli sie przyzwyczajam :)

aaaaa dzieki elfiku za wiadomosc!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

::) ::) ::) tyle całusków ... rozpływam sie ::) ;D ;D ;D :-*

Kurde dziewczyny, nie miałam rano netu i normalnie byłam NA GŁODZIE!!!!!!!!!

A teraz mam jeszcze 5 minut przerwy w pracy i co robię? Zagładam na bb.
Powiem wam tylko, że Maciek od dwóch dni chodzi po domu i mówi "bebe". Czyżby on też był uzależniony od bb?? W końcu całą ciążę tu przesiadywał :D

Zmykam narazie ale wieczorkiem do was napewno zaglądnę. Buziaki i miłego popołudnia!!!!!

mi jest obojętne, a poznan bardzo pasuje, bo z Warszawy tylko 3 godziny drogi no i przyznam jeszcze tam nie byłam wiec z checią większa pojadę :) a pasuje i kwiecien i maj :)

reklama
Klaudia pisze:
Kurde dziewczyny, nie miałam rano netu i normalnie byłam NA GŁODZIE!!!!!!!!!

A teraz mam jeszcze 5 minut przerwy w pracy i co robię? Zagładam na bb.
Powiem wam tylko, że Maciek od dwóch dni chodzi po domu i mówi "bebe". Czyżby on też był uzależniony od bb?? W końcu całą ciążę tu przesiadywał :D

Zmykam narazie ale wieczorkiem do was napewno zaglądnę. Buziaki i miłego popołudnia!!!!!

;D ;D ;D mądre dziecko :)

Do góry