reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:jeju ale jestem wypluta.........kto to wymyslil dyzury nocne!!!!
zaraz siekne jaka kawe i moze mi sie polepszy, poza tym musze z dzieckiem jeszcze na jaki spacerek isc, juz bylismy na jednym............ale szkoda pogody!!!
ja zaraz obiad będe jeśc a potem też zrobie sobie kawusie i na ogródek pójde posiedziec troche z Weroniką, w domu mi jakos zimno....
a co dyżurów nocnych to ja bym nie dała chyba rady... co innego rano do domu wrócic i spac spac spac a tutaj sie trzeba dzieckiem zajmowac : Asiu podziwiam
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joaska pisze:jeju ale jestem wypluta.........kto to wymyslil dyzury nocne!!!!
zaraz siekne jaka kawe i moze mi sie polepszy, poza tym musze z dzieckiem jeszcze na jaki spacerek isc, juz bylismy na jednym............ale szkoda pogody!!!
ja zaraz obiad będe jeśc a potem też zrobie sobie kawusie i na ogródek pójde posiedziec troche z Weroniką, w domu mi jakos zimno....
a co dyżurów nocnych to ja bym nie dała chyba rady... co innego rano do domu wrócic i spac spac spac a tutaj sie trzeba dzieckiem zajmowac : Asiu podziwiam
hehehe dzieki
powoli sie przyzwyczajam
aaaaa dzieki elfiku za wiadomosc!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:elfiko pisze:Joaska pisze:jeju ale jestem wypluta.........kto to wymyslil dyzury nocne!!!!
hehehe dzieki
powoli sie przyzwyczajam
aaaaa dzieki elfiku za wiadomosc!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
: : : tyle całusków ... rozpływam sie : ;D ;D ;D :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Kurde dziewczyny, nie miałam rano netu i normalnie byłam NA GŁODZIE!!!!!!!!!
A teraz mam jeszcze 5 minut przerwy w pracy i co robię? Zagładam na bb.
Powiem wam tylko, że Maciek od dwóch dni chodzi po domu i mówi "bebe". Czyżby on też był uzależniony od bb?? W końcu całą ciążę tu przesiadywał
Zmykam narazie ale wieczorkiem do was napewno zaglądnę. Buziaki i miłego popołudnia!!!!!
Powiem wam tylko, że Maciek od dwóch dni chodzi po domu i mówi "bebe". Czyżby on też był uzależniony od bb?? W końcu całą ciążę tu przesiadywał
Zmykam narazie ale wieczorkiem do was napewno zaglądnę. Buziaki i miłego popołudnia!!!!!
reklama
Anikaa
Fan(ka)
Klaudia pisze:Kurde dziewczyny, nie miałam rano netu i normalnie byłam NA GŁODZIE!!!!!!!!!
;D ;D ;D mądre dziecko