reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Rzeczywiscie Graszka powinna byc po slubie:) - teraz urzadza sobie miesiac miodowy:)

Mnie szczerze mowiac ciaza tez bardzo sie podobala - jestem w centrum uwagi, dobrze sie czuje (no od poniedzialku sie to troszke zmienilo, ale dopiero od poniedzialku:)), malenstwo kopie, maz (jak tylko jest obok) to o mnie dba cztery razy mocniej niz wzcesniej... Same pozytywy.

Ja sie nie poddam kobitki - mozecie na mnie liczyc (ale pojojczec tez raz na jakis czas trzeba, tak zeby ulzylo - i w tym wypadku jestescie moimi powiernicami:)).

reklama
Ufff wreszcie przeczytałam to wszytsko. Tempo zawrotne!

Ja tez coraz bardziej to wszytsko czuje. Ten czas tak szybko biegnie i czasem kiedy sie zatrzymam nad tym wszystkim to łzy stają mi w oczach, że juz tak długo udało sie nam przetrwać. Że każdego dnia jest bezpieczniej i bliżej szczesliwego zakończenia. Tak podświadomie bałam sie każdego tygodnia. Zazdrościłam każdej z was , że zawsze jest o tydzień dwa trzy dalej niż ja... Tak ciesze sie, że juz mogę z większym spokojem wszytsko planować.

Ale sie nakrecilam pozytywnie ;D ;D ;D - zycze wszystkim lipcoweczka tego samego.

Nianiu ja tez mialam to samo, ale jak susznie zauwazylas i u nas robi sie coraz blizej ;D ;D

KLaudus jak tam przygotowania do imprezowego weekendu? bedzie sernik?  ;)

Elfiko mniam mniam mniam co Ty za pysznosci upichcialas??

Dziewczyny!!! trzymam kciuki za Wasze samopoczucie!!!! i za dobre wyniki badan!!!!!

ale mnie rozpiera..ide sprzatac!  ;) a potem zabiore sie za pisanie tej cholernej pracy ....ktora wisi nade mna i kiwa palcem ze juz dawno powinna byc napisana  :p

Aha a z nowowści : ostatecznie nie wiadomo jak nasz syn bedzie miał na imię ::) Być może jednak bedzie BRUNO. Jeszcze nie wiadomo heh
I to nie myślcie, że to moje wahania nastrojów...to mój MąŻ hehe

aha!!!!

WIELKIE DZIEKI!!!!
tak jak zauwazyla Aga pierwsza ciaze ja tez przechodzilam samotnie...w dodatku z dala od bliskich i calej swity znajomych....i tak mi smutnno bylo ze razem cieszyc sie nie mozemy ze brzuszka pokazec sie nie da itd...ale teraz!!!! ogromnie sie ciesze ze JESTESCIE bo tak mi jakos ta ciaza milutka jest i w cale nie samotna : "w kupie razniej"  ;) ;D
duza buzka!!!!!!!!*

reklama
Do góry