reklama
Cześć dziewczyny!
Kurcze ale Was rozłożyło, aż się przykro robi
Tusiu będzie dobrze - cisnienie na pewno się unormuje.
Frido ja też biore lek rozkurczający (Fenoterol) i na początku też miałam telepawki i kołatania serca, ale z czasem się to uspokoiło i już jest dobrze.
Elfiko ty to potrafisz smaka narobić - mam wrażenie, że czuję zapach tych placuszków, mniaaaamm
Asiołku Trzymam kciuki aby wszystko było ok - MUSI BYĆ
A mój brzdąc dzisiaj od rana tak dokazuje, jak nigdy. Zazwyczaj cały dzień nie czuje nic, dopiero wieczorkiem jak się już położe - a dziś na odwrót, od rana jakieś fikołki wykonuje
Kurcze ale Was rozłożyło, aż się przykro robi
Tusiu będzie dobrze - cisnienie na pewno się unormuje.
Frido ja też biore lek rozkurczający (Fenoterol) i na początku też miałam telepawki i kołatania serca, ale z czasem się to uspokoiło i już jest dobrze.
Elfiko ty to potrafisz smaka narobić - mam wrażenie, że czuję zapach tych placuszków, mniaaaamm
Asiołku Trzymam kciuki aby wszystko było ok - MUSI BYĆ
A mój brzdąc dzisiaj od rana tak dokazuje, jak nigdy. Zazwyczaj cały dzień nie czuje nic, dopiero wieczorkiem jak się już położe - a dziś na odwrót, od rana jakieś fikołki wykonuje
Dziewczyny, co sie dzieje, coraz wiecej prpblemow zdrowotnych u nas na forum, trzymam kciuki zeby wszytsko bylo ok...
u mnie maluch dokazuje, brzuszek na ktory narzekalam ze maly tak wystrzelil w zeszlym tygodniu, ze znajomi uwierzyc nie moga, po prostu z dnia na dzien, a usg mam w poniedzialek z pwoodu braku przyrostu wagi, sprawdza czy z Maluchem wszytsko ok...
u mnie maluch dokazuje, brzuszek na ktory narzekalam ze maly tak wystrzelil w zeszlym tygodniu, ze znajomi uwierzyc nie moga, po prostu z dnia na dzien, a usg mam w poniedzialek z pwoodu braku przyrostu wagi, sprawdza czy z Maluchem wszytsko ok...
a te skurcze o ktorych piszecie... jak sie je odczuwa, bo mnie tak jakby kolka lapala w podbrzuszu, tak ze ciezko sie calkiem wyprostowac i nie mozna wtedy oddychac gleboko, czy to to... czy moze cos innego, bo tez sie tym martwie...
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Sylwia, ja miałam tak samo z brzuszkiem. Długo dlugo nic, a potem jak strzelił, to dosłownie z dnia na dzień urósł. Te skurcze to wyglądają tak, że nagle twardnieje mi cały brzuch, albo np. tylko z prawej albo z lewej strony. Jak przyłoże reke, to brzuch jest twardy jak kamień. To nie boli w ogóle, ale jest dość nieprzyjemne, bo czasem mam wrażenie, że ta kurcząca się macica naciska mi na pęcherz i muszę od razu lecieć do kibelka. Ale nie mam przy tym problemów z oddychaniem czy wyprostowaniem się.
elfiko
lipcowe mamy ´05
oj leci ten czas leci , to chyba dobrze prawda? bo juz niedlugo nasze malenstwa beda z nami ;D ;D
Ja tez mam takie skurcze jak Sylwia piszesz i mowilam o tym doktorkowi i powiedzial ze to normalne i nalezy taki skurcz przeczekac i nie prostowac sie na sile, no i mam tez tak jak Klaudia ze mi brzuch w roznych miejscach twardy sie robi jak skala ;D
Ja tez mam takie skurcze jak Sylwia piszesz i mowilam o tym doktorkowi i powiedzial ze to normalne i nalezy taki skurcz przeczekac i nie prostowac sie na sile, no i mam tez tak jak Klaudia ze mi brzuch w roznych miejscach twardy sie robi jak skala ;D
reklama