reklama
Czesć, chciałam sie pochwalić, że jestem wreszcie po badaniu cukrzycy ciązowej. Piłam dziś gluzkoze z połówka cytryny i nie było wcale źle
Dziś kolejne zajecia w szkole rodzenia.
Chciałam zapytać zanim wróce czytac to co napisałyscie: czy mogłybyście napisać co z ciuszków kupujecie na start. Mam wątpliwości czy kupowac tyle par śpiochów i kaftaników na lato. Nie wiem po prostu czy jest sens. W moim wyobrażeniu dzidziuś bedzie leżał w body w krótkim rekawem, czapeczce i skarpetkach. Poradźcie plissssssss
Dziś kolejne zajecia w szkole rodzenia.
Chciałam zapytać zanim wróce czytac to co napisałyscie: czy mogłybyście napisać co z ciuszków kupujecie na start. Mam wątpliwości czy kupowac tyle par śpiochów i kaftaników na lato. Nie wiem po prostu czy jest sens. W moim wyobrażeniu dzidziuś bedzie leżał w body w krótkim rekawem, czapeczce i skarpetkach. Poradźcie plissssssss
Witajcie dziewczyny !!!
3 dni mnie niebylo i juz niemozna Was nadrobic !!
Moj maz tez mnie dener. ale dlatego ze pracuje calymi dniami !!!
Nianiu mi lekarz powiedziala ze ubranka najlepiej kupic w ostatnim miesiacu bo bedziemy mniejwiecej znac rozmiar dzieciatka !! A rozmiary sa od 45 do 56 !!
3 dni mnie niebylo i juz niemozna Was nadrobic !!
Moj maz tez mnie dener. ale dlatego ze pracuje calymi dniami !!!
Nianiu mi lekarz powiedziala ze ubranka najlepiej kupic w ostatnim miesiacu bo bedziemy mniejwiecej znac rozmiar dzieciatka !! A rozmiary sa od 45 do 56 !!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Ja wlasnie zaczelam zbierac powoli ubranka i na razie kupuje glownie body. Wyobrazenia mam zupelnie takie jak Niania :laugh: Ale potem pomyslalam ze juz w sierpniu bywa chlodniej wieczorami, wiec chyba dokupie tez kilka kaftanikow i cienkich spodenek. No i czapeczki. Czy czapeczki trzeba czesto zmieniac maluchowi? Cos slyszalam o "ciemieniuszce", ale nie kojarze o co chodzi. To cos co sie łuszczy? ??? Jestem zielona w tym temacie...
A, no i jeszcze jedno - dzidzius jak wyjdzie na slonce to musi miec jakaś warstwe ubranka? Tak zeby slonce nie przypieklo. A moze wystarczy że dzidzius bedzie w cieniu?
A, no i jeszcze jedno - dzidzius jak wyjdzie na slonce to musi miec jakaś warstwe ubranka? Tak zeby slonce nie przypieklo. A moze wystarczy że dzidzius bedzie w cieniu?
AgaR.
Fanka BB :)
Zaleca sie aby dziecko mialo cienkie ubranka i dlugie(dlugie spodenki dlugi rekaw)i w dodatku bylo posmarowane kremem z filtrem.Ale mojemu malemu brakowalo troszke witaminki D3 wiec doktorek mi mowil abym odslaniala dziecko aby mogla sie troszke "opalic".Oczywiscie wszystko to pod kontrola...
Ciemieniuszka to taki duzy lupiez
.
Ciemieniuszka to taki duzy lupiez
reklama
tusia25
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny cos sie u mnie popsulo w przegladarce i nie moglam pisac, ale juz ok.
Agus ja sie nie gniewam na meza, bo to sa jego takie wyglupy. Tak to on jest naprawde super facetem bardzo troskliwym dla mnie i dla dzidzi tez napewno taki bedzie.
Dzisiaj ide do lekarza i dobrze, bo bardzo sie martwie tymi czestymi twardnieciami brzucha i bolami. Nic nie moge robic maly wysilek i zaraz mi sie stawia macica.
Agus ja sie nie gniewam na meza, bo to sa jego takie wyglupy. Tak to on jest naprawde super facetem bardzo troskliwym dla mnie i dla dzidzi tez napewno taki bedzie.
Dzisiaj ide do lekarza i dobrze, bo bardzo sie martwie tymi czestymi twardnieciami brzucha i bolami. Nic nie moge robic maly wysilek i zaraz mi sie stawia macica.