reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Od sniadanka Maniu ;).Ja wlasnie przed-obiadek wcinam :)
6308933_m.jpg

reklama
Klaudio mam z tymi napieciami brzucha tak jak ty, teraz odczowam to o wiele czesciej jutro mam wizyte to zobaczymy czy wszystko ok.
Waga mi sie w koncu podniosla, bo ostatnio to nawet schudlam, ale juz szybko przybralam, bo juz trzeci dzien dopada mnie wsciekly glod. Elfiko tak jak ty mam 10 kg na plusie, no ale pewnie dzis bedzie juz 11, bo tyle co dzis juz jadlam i jeszcze pewnie zjem to jak dwoch wielkich chlopow. Hihi. A zrobie wam smaku i powiem, ze dzisiaj obiadam sie (juz trzy miski ) makaronem z truskawkami, twarogiem i smietanka (mniam) tylko, ze juz cala paczke makaronu zjadlam i dla wspoldomownikow nie ma (ups) trzeba isc do sklepu przy okazji lodzika sobie kupic :p

No to ladnie sobie gadaja z dzidziolkami wasi mezowie. Moj to jak juz zblizy sie do brzucha i gada to cos w tym stylu - "Majka kopnij mame w pecherz" "lubudubu"
"Mama jest glupia a tata fajny" o takie jego gadanie.

Podziwiam Wasze apetyty, ja prawie wcale nie jadam obiadów, na kolacje coś na siłe wciskam, a waga i tak w góre leci.
Nóżki mam tak opuchnięte, że jak nacisnę palcem to zostają dziury(w sumie śmiesznie to wygląda) ale co tam , po porodzie nagromadzona woda zejdzie ze mnie.

ja teraz tak jak tu któraś z dziewczyn pisałą jestem strasznie nadwrażliwa i nawet w żartach łatwo mnie urazić dlatego p[omyślałam ze Tobie też nie jest miło... mimo, że to żarty

reklama
A tak w ogóle to moja córcia dostała skierowanie do szpitala na wycięcie trzeciego migdałka i cholernie się boję bo to robią pod znieczuleniem ogólnym, a ona taka malusia jak się obudzi po wszystkim to wystraszona będzie. :(

Do góry