reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

lecialo na TVN STYLE ten program o dzieciach co prowadzi Monika Tarka i bylo o smoczkach ze jak najbardziej dawac dzieciom

ale zszokowali mnie jak powiedzieli kiedy dziecko trzeba od smoka oduczac..........gdy skonczy pol roku  :o
no to mam tyły ::)

reklama
Ja właśnie przestawiam malucha na jedno spanie tylko mam problem z doborem godziny - 12 czy 14, bo wracam do szkoły i czasami będe musiała go do kogoś prowadzić o 14 i wtedy problem ze spaniem bo on potrafi zasnąć tylko u siebie w łóziu, a czasami będzie przyjeżdzać babcia i go pilnować a wtedy wolałąbym żeby on przesypiał tą wizyte ze względu na kombinacje mojej babci z dawaniem małemu wszystkiego do jedzenia (dosłownie wszytskiego) i nie wiem jak to ułożyć.

co do smoczków to akurat wczoraj koleżanka włąsnie mi móiła ze jej Pani Doktor powiedziała ze teraz(jej dziecko ma 11 miesięcy) nie powinna odzwyczajac a dopiero jak mała skonczy 1,5 roku..wiec są różne szkoły...

NIunka , to moze krakowskim targiem na 13 ;) a i chciałam się juz dawno Ciebie zapytac jak Ci sie układają stosuki z Paulą, sonczyły sie kłopoty o których osttnio pisałas czy juz ok ??

Niuńka pisze:
Ja właśnie przestawiam malucha na jedno spanie tylko mam problem z doborem godziny - 12 czy 14, bo wracam do szkoły i czasami będe musiała go do kogoś prowadzić o 14 i wtedy problem ze spaniem bo on potrafi zasnąć tylko u siebie w łóziu, a czasami będzie przyjeżdzać babcia i go pilnować a wtedy wolałąbym żeby on przesypiał tą wizyte ze względu na kombinacje mojej babci z dawaniem małemu wszystkiego do jedzenia (dosłownie wszytskiego) i nie wiem jak to ułożyć.

u nas już po porannym spaniu, właśnie minęło 1,5 godziny i na dzisiaj to już koniec Julkowego wylegiwania...
mama wkracza do akcji bo Jula rozpoczyna koncert w łóżeczku...

Kasiu.K, dzięki za ząbkowego pocieszka, umówiłam się dziś na 20, tylko wcześniej muszę zrobić RTG.

Dobrze, że łoś pojechał bo bym go chyba dziś roztelepała gołymi rękami.... chyba normalnie ma PMS, albo jakiś inny zespół napięć.....

aaaaaaaa i jeszcze chciałam napisac Kasi.k ze ja tez dzis spałam a R. kursował do Kuby (fakt ze tylko 2 razy ale to on nie ja :D) moze to była miedzynarodowa noc dobrego łosia ??? ;) :p

no dobra czas się dzieckiem zająć czuję kupę  ;D
a ja jeszcze dzisiaj do pracki boscheeee

pa kochane miłego zimnego dnia   ;) u nas nawet ciepłą wodę odłączyli do piatku ale wściekła jestem mówie Wam

hhhii Aniu nie ma to jak kochane łosie ;)

baby paskudy wstrętne piszą i piszą a ja dziecko uspałam i chciałam nadrabiac ale tutaj ciągle stron przybywa i mi szkoda czasu wracać sie do początku miesiąca ::)

no i mam katar jak wodospad jakiś a głowa mi pęka, oj ciężki dzień przede mna i jeszcze mam dylemat bo Weronika nadal bardzo kaszle -w nocy istna tragedia i musze z nią iść do lekarza a ja taka chora jestem,że nie chciałabym tych innych dzieci w zdrowej częsci narażać i co tu zrobić? chyba pójde bo co?

reklama
Do góry