reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Siema. No tak Elfik wrócil i juz dziewczyny sie rozkreciły - oj Elfik, oj ;D
No i jeszcze od rana deszcz pada - oj elfik, oj (to tez pewnie przez ciebie bo pająki wymordowałaś w domu).

No to wasze maluchy zdolne i juz tyle gadaja. Moja niby gada duzo ale nic konkretnego. Z konkretów to oczywiscie - tata na pierwszym miejscu. Jak zrobi kupe to przychodzi i mówi aaa, nie dotknie szklanki, nawet jak jej sie blisko przystawi to ucieka od niej i mówi siii, duzo rozumie - gdzie co jest, jak mowię idz nakarm lale to idzie karmic butelka dla lali, lub idz uczesz to czesze przy okazji siebie. Daje ładne głosne cmokasy. Wie gdzie ma oczko, nosek, uszko, ustka, włosy nawet psioche i cycuchy (wszystko pokazuje) nieraz powie dziadzi (na dziadka), baba na babcie, Ostatnio ma okres pokazywania na wszystko palcem i takie Ooo przy tym mowi.

reklama
Maciek tak naprawdę to dopiero doskonali chodzenie, bo chodzi gdzieś od dwóch tygodni, więc często zatacza się jak pijaczek :)

A na poprawe humoru pokażę wam jak mój teść grilla rozpala :)

192830ax5.jpg

Jakby nie było widać to po prawej stronie na krześle jest odkurzacz, hihi :D

Maluchy lipcowe wyjątkowe zdolniachy. :)
Adaś mało gada, co najwyżej po swojemu. Jedyne wyrazy to halo gdy dojrzy jakiś tel;efon i na każde napotkane dziecko czy to na ulicy czy w tv czy na zdjęciu woła dzidz (dzidzia) :) Ale dużo rozumie, wie że piekarnik jest sii, w tv są baje, wie gdzie nosek, oczko, buzia, pokazuje lampe, aniołki i takie tam wie gdzie są poszczególne przedmioty ale sam ich nie przyniesie, no może piłeczke. Gdy mówie idziemy kąpi to zapitala pierwszy do łazienki. Ogólnie to taki mały leniwiec z niego.

u mnie jest zwyczaj ze w domu nosi sie papcie i Milenka ma swoje butki-paputki

choc latem biegala w skarpetkach a nawet boso

boszzz pisze jakby juz lato sie dawno skonczylo ale tak czuje bo normalnie od 1 sierpnia moze 3 dni były u mnie goraco-cieple ::)

Lilka pisze:
boszzz pisze jakby juz lato sie dawno skonczylo ale tak czuje bo normalnie od 1 sierpnia moze 3 dni były u mnie goraco-cieple ::)

mnie też tak się wydaje - teraz siedze w 2 swetrach i mi zimno a ciepło w domu mamy :p

reklama
no no ruszyła produkacja z rana...:)
dzien dobry...

my chodzimy w skarpetach ale mam wszędzie dywany wiec nie musim Kuba mic absu

Do góry