reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Lilka a Ty co tak straszysz od samego rana? hihi
a chciałam dać jeszcze buziola w e mamy zębola :-*
kurcze wszystkie zaraz będziemy chore nie kaszleć na monitory bo zarażacie ;D
a chciałam dać jeszcze buziola w e mamy zębola :-*
kurcze wszystkie zaraz będziemy chore nie kaszleć na monitory bo zarażacie ;D
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No to i ja się przywitam
U nas dziś pobudka o 6.30, a wcześniej o 4.30. Wczoraj pierwszy raz Maciek wieczorem nie dostał mleka z piersi, tylko modyfikowane z płatkami kukurydzianymi. No i jak się obudziłam o tej 4.30. miałam pierś (od jakiegoś czasu karmię już tylko jedną) jak balon, pełną grudek. Kurcze nawet się cieszyłam, że się obudził, bo od razu go przystawiłam i mi ulżyło. Nie myślałam kurcze, że tyle tego mleka się jeszcze produkuje.
No ale nic, najbardziej sie cieszę, że nie wybrzydzał tym mlekiem, bo wcześniej jak próbowałam mu dawać modyfikowane to pluł i krzywił się
U nas dziś pobudka o 6.30, a wcześniej o 4.30. Wczoraj pierwszy raz Maciek wieczorem nie dostał mleka z piersi, tylko modyfikowane z płatkami kukurydzianymi. No i jak się obudziłam o tej 4.30. miałam pierś (od jakiegoś czasu karmię już tylko jedną) jak balon, pełną grudek. Kurcze nawet się cieszyłam, że się obudził, bo od razu go przystawiłam i mi ulżyło. Nie myślałam kurcze, że tyle tego mleka się jeszcze produkuje.
No ale nic, najbardziej sie cieszę, że nie wybrzydzał tym mlekiem, bo wcześniej jak próbowałam mu dawać modyfikowane to pluł i krzywił się
Klaudia
Lipcóweczka 2005
U nas tez dzisiaj szaro, buro. Jak pomyślę, że znowu nici ze spaceru, to aż mi się coś dzieje. Maciek w domu jak jest za długo to się nudzi. Jak jest pogoda, to siedzimy na dworze pół dnia i wtedy jest grzeczniutki, a w domu to tylko patrzy, co by tu narozrabiać
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Dziewczyny, w czym wasze dzieci chodzą po domu, tzn. w butach, czy skarpetkach? My mamy skarpetki z ABSem, ale kurcze po paru praniach ta guma się ściera i Maciek się strasznie ślizga. A u nas są głównie panele, dywan mamy tylko w jednym pokoju, no i w efekcie codziennie Maciek się przerwaca. Dzisiaj to mu już ubrałam te buty, w których chodzi na zewnątrz.
Melll
Mama Julci
czesc
u nas też pogoda paskudna - zimno i pada
wryyy...
u mnie tak samo i zakładam butki Julce - takie troche papuciowate ale tył usztywniony
ja pochodzi troche to poźniej jej zmieniam na skarpetki żeby noga jej odpoczęła
u nas też pogoda paskudna - zimno i pada
wryyy...
Klaudia pisze:Dziewczyny, w czym wasze dzieci chodzą po domu, tzn. w butach, czy skarpetkach? My mamy skarpetki z ABSem, ale kurcze po paru praniach ta guma się ściera i Maciek się strasznie ślizga. A u nas są głównie panele, dywan mamy tylko w jednym pokoju, no i w efekcie codziennie Maciek się przerwaca. Dzisiaj to mu już ubrałam te buty, w których chodzi na zewnątrz.
u mnie tak samo i zakładam butki Julce - takie troche papuciowate ale tył usztywniony
ja pochodzi troche to poźniej jej zmieniam na skarpetki żeby noga jej odpoczęła
reklama
Klaudia pisze:Dziewczyny, w czym wasze dzieci chodzą po domu, tzn. w butach, czy skarpetkach? My mamy skarpetki z ABSem, ale kurcze po paru praniach ta guma się ściera i Maciek się strasznie ślizga. A u nas są głównie panele, dywan mamy tylko w jednym pokoju, no i w efekcie codziennie Maciek się przerwaca. Dzisiaj to mu już ubrałam te buty, w których chodzi na zewnątrz.
Klaudia, Adaśko chodzi po domu w zwykłych skarpetkach i nie wywraca się wcale. Ale jego chodzenie jest juz perfekcyjnie opanowane.