reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
wrocilismy...........boszzzzz wygladam jak balon ::) :p obiadlam sie a wcale duzo nie zjadlam ::)

Klaudus!!! ja tez wychodze z zalozenia ze jak sie nauczy to nikt mu tego juz nie odbierze ;)
aha ja znam taka pare on niemiec ana polka mieszkaja w usa i tak on mowi do dzieci po niemiecku, ona po polsku i jeszcze a w szkole angielski wiec dzieciaki na poczatku strasznie mieszaly a teraz jest ok

aha te piosenke ktora Wam wkleilam to tak zebyscie wiedzialy czym mnie tu faszeruja* ;) (*czyt. duzy ) a tak na marginesie to nie wiem dlaczego ale kojarzy mi sie z Iwonka hmmm .... ::)

Elfik pewnie wychodzi zmeczenie i oslabiona pewnie jestes :-[ zdrowiej szybcciutko!!!! :-*

a ja zmykam

spokojnej nocki :-* :-*

Joł dziołchy ;)

Wpadam na moment, bo dzisiaj czeka mnie konferencja i nie będzie mnie już w firmie.

Elfik przesyłam dużo całusków na wyzdrowienie :-* :-* :-*, trzymaj się bidulko, pij ciepłe mleczko i herbatkę malinową :)

Maniu, nie wiem, dlaczego pioseneczka kojarzy Ci się ze mnę, ale wiem jedno- lubię ten utworek :) A co do muzyki, to wczoraj kupiliśmy z łosiem nową płytę Prince'a. Miodzio! :)

No i widzę, że te Wasze dzieciaczki, to same zdolniachy. Ja niestety nie zaskoczę Was niczym nowym, Kornelek umie robić pa pa, na prośbę przynosi piłeczkę i autko, jak robię mleko i słyszy to albo widzi, to podchodzi do mnie i grzecznie czeka ;D, potrafi pokazać, gdzie mama ma nosek i potrafi pokazać nosek jakiejś osoby narysowanej w książeczce, umie sam pić z niekapka i butelki ;D, i mówi dwa słowa: pierwsze to "ta ta", a d rugie, to: "datyn". Przy czym wymawia to z niemieckim akcentem i brzmi to, jak "daten" wypowiedziane przez Niemca ( czyli takie "datn") ;D ;D ;D

Mama zdarza mu się od wielkiego dzwonu i przyznaję, że bardzo się ucieszyłam i uspokoiłam, że nie tylko u nas tak jest ;)

witam z rańca
my juz po śniadanku
Pogoda u nas listopadowa i aż 9 stopni ::)
Ja nadal zdycham i mam nos zatkany co mnie strasznie denerwuje,ale naszpikowałam sie medykamentami wypiłam herbate z cytryna i miodem i czekam na efekty :)

i ja się przywitam :)

nocka jak zwykle zarwana ale co tam...łosiek wstawał ja spałam hi

chciałam Wam napisać że wczoraj otworzyli u nas w bloku sklepik rybny, z powodu tego że strasznie lubię wszelkie rybne przetwory byłam pierwsza klientką ;D

wchodzę patrzę, a tam Alka ryby sprzedaje :laugh: laska jest tak nieziemsko podobna do naszej Alki że byłam w szoku

swoją drogą Alka nic się nie chwaliła że będzie w rybnym dorabiać i to u mnie w Poznaniu ;D a teraz się wydało

hejjjjjjjjjj
Młoda padła, ja po kawie, ale spaććććććććć mi się chce, bo dziś rano czary z kaszą nie zadziałały i Julka obudziła się o swojej zwykłej porze...
no i chyba znowu muszę wyjechać na 3 tyg. bo od rana łoś działa mi na nerwy...
ale kto powiedział, że sielanka musi trwać długo ?
Poza tym mamy juz jesień.... brzydką, zimną i deszczową.... fuj

Elfik- zdrówka !!!

Kasiu.K
hahha, to mi humor poranny poprawiłaś ;) ;) ;)

muszę koniecznie znaleźć jakiegoś dentystę co mnie dziś przyjmie, bo od wczoraj ząbek nie teges...

reklama
troszkę poczytałam i przesyłam  buziaczki dla Mani

elficzku zdrówka i dużo ciepełka

no właśnie  lato się skończyło a mi trudno się zmobilizować do wyjścia z małą z domku
napewno jak była maleńka to więcej wychodziłam i to codziennie a teraz plac zabaw mokry piaskownica mokra wiec tylko spacerki do sklepiku i dookoła bloku

może gdyby martynia zechciała siedzieć w wózku to bym więcej chodziła ale ona za chiny nie chce sie dać wpakować do niego
troszkę potupta i na ręce chce  :p

Do góry