reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
u nas ospa kosztuje 150 zł to chyba najnizszy koszt jesli gdzieś w przychodni chcą więcej to radziłabym przejść sie do apteki i spytać o cenę
czasami przychodnie chca zarobić więcej na sczepionkach i zawyżają cenę

pomijam ze martynia juz czwarty raz ma odroczone szczepienie na odrę rózyczkę itd.. no a potem czeka nas trzecia hib

hej oszalalyscie ::)
siedzialam na necie to nic nie bylo zadnego prawie ruchu :mad: a teraz no nie tak nei moze byc ::) ;)

musze poszukac wiki nr na gg bo chce jej sprawozdanko z pogody napisac ;D
jutro mlody w domciu
nie moglam wczoraj na kompa zasiasc bo net coes sie porabal mlody niedawnmo polaczyl cudem

buziaki mysle o was

ladne fotki nowe mani jak zwykle :inna: :) ladna julinkowa i edziowa taka zieloniiutka sliczna no i melcia nas tu zaszczycila nowa soba ;D
;()

gazelaczek pisze:
Klaudia pisze:
Elficzku, spoko nadrobisz. To już nie te czasy, co było 20 stron na dobę :(

Jeszcze się wam pochwalę, że mój Maciuś odróżnia ładnie kolory. Na szczęście, bo mój mężulek to normalnie dalton :D Jak chcę Maćka czymś zająć, to mówię mu "Przynieś mamusi zielony klocek" - on przynosi, a ja wtedy "A teraz czerwony" itd i tak do wyczerpania zapasów. No i mam chwilę wolnego. :D :D

fiu fiuuuuuu :) a to talent - a kiedys pamietam, to nawet wiedzial gdzie jest 1 i 4, czy jakos tak ::)

no i to chyba jeszcze macius potrafi rozpoznac mame na fotce i powiedziec TY ;D

a pekinczykom tak tak zdecydowanie nie mi sie osobiscie nie podobia a jeszcze jak to sa adhadowcy ::) ;D to juz calkiem ;)

bestyjka

mania pisze:
a i od wczoraj zaczela sie bronic ;D ::) do tej pory to Tymul ja popychal lub szczypal a wczoraj zdziwil sie bo Gaba mu oddala i go ugryzla ::)

heheheh :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: a to dobre ;D

witaj elficzku a wlasnie cosik malo cie do tej porki..............no chyba ze pozniej jestes ;)

reklama
Do góry