Joaska
Lipcowe mamy '05
elfik tylko ich nie zabijaj bo bedzie padac!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melll pisze:a jak jej coś nie pasuje to plaszczaka sadzi - muszę ją oduczyć tego bicia :
Joaska pisze:elfik tylko ich nie zabijaj bo bedzie padac!!!!
brunetka pisze:Dziś Mateusz znów cały dzień nie spał! : : : : : ??? ??? Czy jest jakaś mama, której dziecko też nie spi w dzień???
tzn. od małego dobrze omienia i używa Wołacza zamiast mianownika...mądra małakaśka k pisze:a moja dzidzia woła do mnie mamoo
AniaSzwarc pisze:tzn. od małego dobrze omienia i używa Wołacza zamiast mianownika...mądra małakaśka k pisze:a moja dzidzia woła do mnie mamoo
a mój Kuba mamam mówi jak chce jesc (takie am am) a na mnie woła niaaniaa ( bo moja mam go zawsze pyta gdzie jest mama Ania i z mamy Ani wyszła niaaniaaa ;D ;D ;D
a ulubionym słowem jest dagess (dagesz ma na imię nasz pies i wg Kuby każdy kies na swiecie
Iwon pisze:Co do szczepienia, mi również lekarka nie mówiła nic na temat płatnej ospy, a dziwne, bo zawsze informują : Na pewno w grudniu idziemy na kolejną dawkę płatnej HIB ( to chyba trzecia i ostatnia, jak się nie mylę)