reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

edytko a czemu ta szczepionka jest platna???????????u nas byla bezplatna, na odre, ospe i rozyczke chyba.....................dziwne

a co do kaszki ja daje 210 wody a kaszy "na oko" daje, zeby nie bylo bardzo geste, okolo 2,5 lyzki stolowej :) smoczek mam 3-oj przeplywowy wiec ladnie leci :)

reklama
Klaudia pisze:
Elficzku, spoko nadrobisz. To już nie te czasy, co było 20 stron na dobę :(

Jeszcze się wam pochwalę, że mój Maciuś odróżnia ładnie kolory. Na szczęście, bo mój mężulek to normalnie dalton :D Jak chcę Maćka czymś zająć, to mówię mu "Przynieś mamusi zielony klocek" - on przynosi, a ja wtedy "A teraz czerwony" itd i tak do wyczerpania zapasów. No i mam chwilę wolnego. :D :D

fiu fiuuuuuu :) a to talent - a kiedys pamietam, to nawet wiedzial gdzie jest 1 i 4, czy jakos tak ::)

Joaska pisze:
edytko a czemu ta szczepionka jest platna???????????u nas byla bezplatna, na odre, ospe i rozyczke chyba.....................dziwne

a co do kaszki ja daje 210 wody a kaszy "na oko" daje, zeby nie bylo bardzo geste, okolo 2,5 lyzki stolowej :) smoczek mam 3-oj przeplywowy wiec ladnie leci :)

świnka, odra, różyczka jest bezpłatna a za ospę się buli niestety... no i po 16 miesiącach jest kolejna skojarzona, u nas za 120 zł- z HIBem i coś tam jeszcze....

Dzięks za odp. w spr. kaszki :-*... Ja chcę dawać na noc tą kaszkę łyżką a nie z butli, żeby Julka się na dłużej zapchała, więc będę robiła 210 mleka i kaszy chyba z 5 łyżek...

DASARIA pisze:
NiaNia pisze:
DASARIA pisze:
No i przyznam się Wam, że Daria ostatnio śpi z nami w sypialni  ::) :p

Biedactwo tak się męczy przez zębiska, że nie może spac w nocy i w związku z tym ląduje w naszym  ::)

Maks tez po przebudzeniu w nocy tez ląduje u nas. Nie chce nam się chodzić na wypadek kolejnego prezbudzenia. POza tym wszyscy jestesmy szczesliwi i wyspani. Nam to nie przeszkadza. Usypia sam, bez bujania, w siebie. Wieczór zatem i sypialnia jest dla nas  >:D a w nocy i tak się spi  ;D

hi hi hi my też wieczorki rezerwujemy dla siebie, a w nocy śpimy razem  ;D :D :laugh:
Uwielbiam jak takie małe ciałko wtula się we mnie  ::) ;D
i tak jak Niania przede wszystkim stawiam na wyspanie się i nie wyobrażam sobie spędzenie pół nocy przy łóżeczku Darii, a tak by to teraz wyglądało  :p

qrcze felek, no a my jak mrówki czasem latamy między pokojami ::).. Maciek jak śpi to sie okropnie wierci i raz że byloby nam iewygodnie, a dwa - baimy sie ze moze spasc. Poza tym skoro juz tyle wytrzymalismy z tym lataniem, to nie będziemy teraz Macka uczyc spac z nami a potenm na nowo odzwyczajac, co nie?

Potrzebuję jakiś zaspół cygański hihihi
Macie pomysły jak się mogą nazywać takie zespoły??
Julka świruje na punkcie cygańskiej muzyki i chciałam jej jakąś płytkę załatwić  ;D ;D ;D

e_mama pisze:
Joaska pisze:

świnka, odra, różyczka jest bezpłatna a za ospę się buli niestety... no i po 16 miesiącach jest kolejna skojarzona, u nas za 120 zł- z HIBem i coś tam jeszcze....

Dzięks za odp. w spr. kaszki :-*... Ja chcę dawać na noc tą kaszkę łyżką a nie z butli, żeby Julka się na dłużej zapchała, więc będę robiła 210 mleka i kaszy chyba z 5 łyżek...

aaaaaaa na ospe..............ja narazie o tym nie myslalam...............
co do hib to ja juz szczepilam Kube, u Nas dwie dawki 100 zl :)

a co do kaszki lyzka to ja Kubie wlewam jakies 160 wody i daje kaszke pomalu az zobacze ze juz jest gesta i tyle :)

e_mama pisze:
Potrzebuję jakiś zaspół cygański hihihi
Macie pomysły jak się mogą nazywać takie zespoły??
Julka świruje na punkcie cygańskiej muzyki i chciałam jej jakąś płytkę załatwić ;D ;D ;D

wpisz w wyszukiwarke "don wasyl i roma"..................... ::) ::) ::) ;) ;) :) :)

Ale fajne macie zdjęcia - Mellcia, Maniula i Edytka   :) W ogole co zdjecia ktoras z Was wklei to każde następne jest ładniejsze. A Edytka to chba profesjonalną sesje zdjęciową miała - cudne foty  :)

tez musze cos zmienic, ale jakos nie mam weny  ::)

Melll pisze:
Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Melll pisze:
czesc:)

my własnie wróciliśmy ze szczepienia - Julia wazy 9,5 kg nie za duzo   :p

no i chciałam powiedziec ze zaczęła chodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pól pokoju już sama przejdzie  ;D ;D ;D

o, jak miło - czyli nasze dzieci już moga iść razem na randkę?  ;) :laugh:

dorotka a to Maciek ma dziewczyne Julcie?????
niewiedzialam   ::) ::) ::) ::)

no i się wydało  ;) ;D

hi hi, to był taki sekretny romans  ;) :laugh:

reklama
Do góry