reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

witam z domku :)

wlasnie wszamalam sobie obiadek, teraz chyba strzele sobie kawusie..............zobaczymy!!!

do do psoaka, to my narazie nie mamy warunkow, ale jakby co to chcialabym labradorka............

za oknem leje jak z cebra brrrr.............czuje ze powoli zbliza sie jesien bleeeee, ja chce lato!!!!!

reklama
NiaNia pisze:
Dobra laski i to by było na tyle. Juz ani słowa do naszego spotkania. Jutro rano wylatujemy ;D A potem to juz nasze spotkanie ;D ;D ;D Mam nadzieje, ze dam rade w tej Turcji, chociaż słyszac co się tam stało lekko peniam...
Trzymajcie kciuki.
Buziaki :)

aneczko baw sie dobrze i do zobaczonka za niecale 2 tyg!!!!!!

Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Dobra laski i to by było na tyle. Juz ani słowa do naszego spotkania. Jutro rano wylatujemy  ;D A potem to juz nasze spotkanie  ;D ;D ;D Mam nadzieje, ze dam rade w tej Turcji, chociaż słyszac co się tam stało lekko peniam...
Trzymajcie kciuki.
Buziaki :)

Nianiu, moja koleżanka z pracy była w te wakacje w Turcji i....ha ha ha, mieli niezły problem  ;D  ;D Powiem najdelikatniej, jak potrafię: hotel na reklamowym prospekcie prezentował się na żywo "nieco" inaczej  ::) :p ;D Ale dali radę, dopłacili i rezydentka załatwiła im lepsze warunki  :p

A co do komentarza na temat mojej kasy na wyjazd- kto powiedział, że bym jej nie wytrzasnęła? Hę?  Masz przykład na prostownicy  ;D  ;)  :p

Iwoncia hotelu się nie boje bo jade w prawdzone miejsce przez kumpla, który pracuje w TUI. Sam tam był i hotel ma full opcje all inclusive. Ja raczej mówie o serii zamachów jakie mają tam miejsce od niedzieli  :-[ ::) Zgineli turyści....
Mam nadzieje, ze bedzie dobrze.

NiaNia pisze:
e_mama pisze:
Pekińczyki lubią dominować i bzykają wszystko co popadnie, naszemu nawet kastracja niewiele pomogła, alka stwierdziła, że mój pikeńczyk zachowywał się jak adhd-owiec haha

zaraz się zsikam ze śmiechu

po takim opisie niegdy w zyciu nie kupie pekińczyka  :laugh: :laugh: :laugh: :D ;D :D ;D :D ;) ;) :laugh: :D ;D ;D

;D :D :laugh: ;D :D :laugh: ;)
pekińczykom mówimy zdecydowanie nie ;D :D :laugh: ;)

DASARIA pisze:
NiaNia pisze:
e_mama pisze:
Pekińczyki lubią dominować i bzykają wszystko co popadnie, naszemu nawet kastracja niewiele pomogła, alka stwierdziła, że mój pikeńczyk zachowywał się jak adhd-owiec haha

zaraz się zsikam ze śmiechu

po takim opisie niegdy w zyciu nie kupie pekińczyka :laugh: :laugh: :laugh: :D ;D :D ;D :D ;) ;) :laugh: :D ;D ;D

;D :D :laugh: ;D :D :laugh: ;)
pekińczykom mówimy zdecydowanie nie ;D :D :laugh: ;)

;D ;D ;D ;D ;D :D :D

wlasnie zobilam sobie kawe, chociaz mi nie wolno, ze wzgledu na brzuch.............moge jedna kawke i tyle, ale co tam, musze ogarnac chalupke ale strasznie mi sie nie chce..........

wiem, wiem ze nazekam, ale mecze sie strasznie w tej pracy.......jakas jestem taka wypluta teraz, w piatek zaczynam 12 godzinne dyzury, ciekawe jak bedzie wtedy, z czynam na 7 rano do 19.........
dobrze ze na dyspozytorce jest kompiczek heheh :)

wróciłyśmy ze szczepienia, oj jaki był płacz :(
Baby szczepiłyście dzieci przeciw ospie?? U nas ta szczepionka kosztuje 190 zł, można ją było zrobić dziś albo najwcześniej za 6 tyg. Poniewóż nie miałam dziś ze sobą kasiory zaszczepię młodą za te 6 tyg.

Julka waży 10.900, mam co dźwigać hihihi Mam jej dalej dawać NAN HA, tyle, że 2 razy dziennie a nie 3 jak do tej pory.

Mam do Was pytanie, czy jak robicie kaszę to dajecie 150 ml wody i 5 miarek mleka czy 210 i 7 miarek? Bo nie wiem ile tej kaszki robić na wieczór ?

No a teraz mnie gryzie mała małpa............

Niania- udanego wypoczynku i przede wszystkim bezpiecznego :laugh: :laugh: :laugh:

hej :)

Iwon pisze:
A ja już mam lekkiego stresa od wczoraj, bo już w ten piątek Kornelek idzie do szkoły  ;D Znaczy się, do żłobka  ;) No i z jednej strony cieszę się, bo widzę, jak on wariuje na punkcie dzieci, a na codzień w ogóle nie ma z nimi kontaktu, lub ma bardzo mały, a z drugiej, jak to przed premierą bywa, jestem lekko podenerwowana  ::) Pierwszy raz idzie z tatusiem i zostanie tam na jakieś trzy godzinki. I tak stopniowo coraz dłużej przez kolejny tydzień. A potem już całe 8 godzin.

ooo - to chyba pierwsze nasze dziecko, ktore będzie az tak samodzielne?

reklama
Do góry