reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

za to musze Wam powiedziec ze Gabinia zaczyna wszystko powtarzac w tej chwili jest na etapie czosnku .....chwyta i wola ciiiiiiiiiiiosooo ;D
a jak widzi malutka dzidzie to krzyczy baby baby!!! ;D ;D ;D

a i od wczoraj zaczela sie bronic ;D ::) do tej pory to Tymul ja popychal lub szczypal a wczoraj zdziwil sie bo Gaba mu oddala i go ugryzla ::)

reklama
Gazelaczku :-*

Twoje zdjecie jest takie wakacyjne zostaw je jeszcze troszke!!!

NIaniu bezpiecznych i udanych wakacj!!!!!!

Joasaiu TY to sie chyba na wszystkim znasz!!!! :)

Edziu a czy jest szansa ze zobaczymy to zdjecie z avatarka w wiekszym formacie?? :)

Joaska pisze:
e_mama pisze:
Joaska pisze:
edzia jak tam foty dla mnie, co?????

przypominam sie ;) ;) ;) ;) ;) ;)

beda jak tylko Julka pojdzie spac, bo na razie mi z rak nie schodzi i ryczy... Malo tych fotek jest:)
chyba pora wkroczyc z paracetamolem....
myslisz, ze moze ja tak bolec po szczepieniu?

zmierz jej temperature............jesli ma daj paracetamol, jesli nie to jak masz to Viburkol............
zobacz na odczyn poszczepienny, jak jest czerwony i cieply to od razu daj paracetamol

tańce pomogły, kasza, kapiel... śpi........
zobaczymy co dalej hihihi
Viburcol na Julę nie działa :(

mania pisze:
Gazelaczku :-*

Twoje zdjecie jest takie wakacyjne zostaw je jeszcze troszke!!!

NIaniu bezpiecznych i udanych wakacj!!!!!!

Joasaiu TY to sie chyba na wszystkim znasz!!!!  :)

Edziu a czy jest szansa ze zobaczymy to zdjecie z avatarka w wiekszym formacie??  :)

pomyślimy, zobaczymy hihi

no widze ze na lipcówkach to niemal same dzieci geniusze :) brawo dla Gabinki i Maciusia...

Edytko, to moze Julce spodoba się muza Bregovicza on w duze mierze komponuje na cyganiskich slagierach...chociażby "Caje Sukarije" , którą nagrał z Kają to stara cygańska piosenka a Ederlezi (też dosyc znana płyta Bregi) to cygańskie przywitanie lata.

reklama
;D

AniuSz czy nadal masz ochote dzialac bo w poniedzialek mam nadzieje  ze sie okaze co i jak

ja Cie tylko przepraszamze to tyle trwa  ::) :-[

Do góry