reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a ja caly czas nadrabiam i doszlam do momentu gdzie widzę, że Niuńka obdarowala nas nowym zdjęciem  :laugh: qrcze, fajnie wy wszystkie wyglądacie  :)

qrcze, musze leciec bo R mnie wola

papatki

reklama
gazelaczek pisze:
Ale fajne macie zdjęcia - Mellcia, Maniula i Edytka   :) W ogole co zdjecia ktoras z Was wklei to każde następne jest ładniejsze. A Edytka to chba profesjonalną sesje zdjęciową miała - cudne foty  :)

tez musze cos zmienic, ale jakos nie mam weny  ::)

no co TY słodziaku :):):) To tylko stara jabłonka u mojej mamy  ;) ;) ;) ;) A to w avatorku to było robione w naszym zaręczynowym Kazimierzu Dolnym, który udało nam się odwiedzić przy okazji  ;) ;) ;) ;)

Joaska pisze:
e_mama pisze:
Potrzebuję jakiś zaspół cygański hihihi
Macie pomysły jak się mogą nazywać takie zespoły??
Julka świruje na punkcie cygańskiej muzyki i chciałam jej jakąś płytkę załatwić  ;D ;D ;D

wpisz w wyszukiwarke "don wasyl i roma"..................... ::) ::) ::) ;) ;) :) :)

szukam....
thnxik :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: jak zwykle można na Ciebie liczyć ;D

e_mama pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:
Potrzebuję jakiś zaspół cygański hihihi
Macie pomysły jak się mogą nazywać takie zespoły??
Julka świruje na punkcie cygańskiej muzyki i chciałam jej jakąś płytkę załatwić ;D ;D ;D

wpisz w wyszukiwarke "don wasyl i roma"..................... ::) ::) ::) ;) ;) :) :)

szukam....
thnxik :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: jak zwykle można na Ciebie liczyć ;D

eeeeeeeeeeee tam, poprostu zna sie czlowiek na muzyce, nie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

mysle jeszczce co by tu ................

Joaska pisze:
edzia jak tam foty dla mnie, co?????

przypominam sie  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

beda jak tylko Julka pojdzie spac, bo na razie mi z rak nie schodzi i ryczy... Malo tych fotek jest:)
chyba pora wkroczyc z paracetamolem....
myslisz, ze moze ja tak bolec po szczepieniu?

edzia mam jeszcze to :

Cygański Zespół Pieśni i Tańca "ROMA"
Don Vasyl i Cygańskie Gwiazdy,
"Kałe Jakha",
Bogdan Trojanek & "TERNE ROMA",
"Hitano",
Teresa Mirga & "Kałe Bała",
"Romen",
"Nazir",
"Tabor",
Dziani,
"Bachtałe Ciawe",
Vasyl Junior & Cygańskie Gwiazdy,
Elena Rutkowska,
"Szatrica",
"Piccolo Roma - Dzieci Świata"

proshhhhhhhhhhhhhhh ;D ;D ;D ;D

e_mama pisze:
Joaska pisze:
edzia jak tam foty dla mnie, co?????

przypominam sie ;) ;) ;) ;) ;) ;)

beda jak tylko Julka pojdzie spac, bo na razie mi z rak nie schodzi i ryczy... Malo tych fotek jest:)
chyba pora wkroczyc z paracetamolem....
myslisz, ze moze ja tak bolec po szczepieniu?

zmierz jej temperature............jesli ma daj paracetamol, jesli nie to jak masz to Viburkol............
zobacz na odczyn poszczepienny, jak jest czerwony i cieply to od razu daj paracetamol

reklama
gazelaczek pisze:
Klaudia pisze:
Elficzku, spoko nadrobisz. To już nie te czasy, co było 20 stron na dobę :(

Jeszcze się wam pochwalę, że mój Maciuś odróżnia ładnie kolory. Na szczęście, bo mój mężulek to normalnie dalton :D Jak chcę Maćka czymś zająć, to mówię mu "Przynieś mamusi zielony klocek" - on przynosi, a ja wtedy "A teraz czerwony" itd i tak do wyczerpania zapasów. No i mam chwilę wolnego. :D :D

fiu fiuuuuuu  :) a to talent - a kiedys pamietam, to nawet wiedzial gdzie jest 1 i 4, czy jakos tak  ::)

Klaudus Maciejka to maly geniusz!!!! :)
moj Tymcius myli kolory i na wszystko mowi blue ::)

Do góry