reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Klaudia pisze:
Dziewczyny mam pytanie: ma ktos z was prostownice do włosów? Mam zamiar sobie kupić na allegro, ale jest ich masa i nie wiem, którą wybrac. Jak macie jakąś godną polecenia, to dajcie znać.

JA mam. Cienką, fryzjerską. Jest taka wąska i nei pali włosów. Bardzo szybko się nagrzewa.
Firma GAMMA czy cos takiego. Włoska w kazym razie.
Bardzo polecam.
Zaraz poszukam.

O coś takiego. Autentycznie opłaca się zainwestować. Mam ją juz trzy lata a jak nówka sztuka.
http://www.allegro.pl/item123130144_prostownica_ga_ma_by_tondeo_od_sevi10_gama_.html

reklama
Klaudia pisze:
Elficzku, spoko nadrobisz. To już nie te czasy, co było 20 stron na dobę :(

Jeszcze się wam pochwalę, że mój Maciuś odróżnia ładnie kolory. Na szczęście, bo mój mężulek to normalnie dalton :D Jak chcę Maćka czymś zająć, to mówię mu "Przynieś mamusi zielony klocek" - on przynosi, a ja wtedy "A teraz czerwony" itd i tak do wyczerpania zapasów. No i mam chwilę wolnego. :D :D

wow to juz wyzsza szkoła jazdy

Mój Maks czai rózne rzeczy : przynosi piłkę, buty, jak włącze światło to mówi "jest" (co z reszta w jego wykonaniu kocham najbardziej) a kiedy zgaśnie "nie ma" ;D
Robimy juz siku na nocnik, a dziś udała się pierwsza kupka ;D ;D ;D Nie wiem na ile świadomie ale była kupa :laugh: ;D ;D :)

e_mama pisze:
to se posiadziałam, Julmonster wstał....

zaraz trzeba będzie jakiś obiadek upichcić... hymmm, pewnie znowu kluchy  8) ::) :p

Acha, wczoraj dałam młodej kaszę na gęsto przed kąpielą i rano spała całe 1,5 h dłużej...
EVIVA kacha ! ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Joaska pisze:
elficzorku moj kochany witaj :) :-* :-* :-* :-* :-*
zapraszam na wieczorne poduchy!!!!!

babeczki sliczne zmiany w avatartkach.........edytka promieniujaca a melllcia jak zwylke urocza  ;D ;D ;D

No no tez własnie się nadziwić nei mogę.
I Mania jaka fajna ;D

Iwon pisze:
Ha, wiedziałam, że wejście na stronkę wskazaną przez Edytkę tak się zakończy...Kupiłam sobie prostownicę  ;D Stwierdziłam, że moja powoli rozpada się już na części i warto kupić nową. Fakt, że jest dużo droższa od tej, którą dotychczas miałam, ale coś czuję, że przełoży się to też na jakość. A przecież trochę luksusu i profesjonalnego sprzętu nie zaszkodzi  ;)

Swoją drogą urzekła mnie ta cała stronka. Wszystko pięknie opisane i poukładane. No i towar z najwyższej półki  :)

cmoki w boki, uciekam do pracki

No proszę! A na wyjazd kasy nie było 8) ::) :p

;D :laugh: ;D

:-*

e_mama pisze:
Pekińczyki lubią dominować i bzykają wszystko co popadnie, naszemu nawet kastracja niewiele pomogła, alka stwierdziła, że mój pikeńczyk zachowywał się jak adhd-owiec haha

zaraz się zsikam ze śmiechu

po takim opisie niegdy w zyciu nie kupie pekińczyka :laugh: :laugh: :laugh: :D ;D :D ;D :D ;) ;) :laugh: :D ;D ;D

Dobra laski i to by było na tyle. Juz ani słowa do naszego spotkania. Jutro rano wylatujemy ;D A potem to juz nasze spotkanie ;D ;D ;D Mam nadzieje, ze dam rade w tej Turcji, chociaż słyszac co się tam stało lekko peniam...
Trzymajcie kciuki.
Buziaki :)

reklama
NiaNia pisze:
Dobra laski i to by było na tyle. Juz ani słowa do naszego spotkania. Jutro rano wylatujemy  ;D A potem to juz nasze spotkanie  ;D ;D ;D Mam nadzieje, ze dam rade w tej Turcji, chociaż słyszac co się tam stało lekko peniam...
Trzymajcie kciuki.
Buziaki :)

Nianiu, moja koleżanka z pracy była w te wakacje w Turcji i....ha ha ha, mieli niezły problem  ;D  ;D Powiem najdelikatniej, jak potrafię: hotel na reklamowym prospekcie prezentował się na żywo "nieco" inaczej  ::) :p ;D Ale dali radę, dopłacili i rezydentka załatwiła im lepsze warunki  :p

A co do komentarza na temat mojej kasy na wyjazd- kto powiedział, że bym jej nie wytrzasnęła? Hę?  Masz przykład na prostownicy ;D  ;)  :p

Do góry