reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Maniu mi sie tez Goldenki podobaja :laugh:
mamy podobny gust

ale ja narazie nie chce takiego duzego bo obawiam sie czy wykarmie takiego wielkiego psa ;D
moj mały Tobis to wcinał jak dziki ;D

no wlasnie co do spacerow.....to ja sie obawiam czy dam rade z psem i wozkiem ::)
nie zaciekawie to wyglada
no i w bloku mieszkamy
a ja nie uznaje psow w bloku bo po co mam obsikiwac osiedle ::)
jacie krece
chyba lepiej miec kota ::)

pojade do jakiegos schroniska chyba..........

ale mam okazje kupic pekinczyka
uwielbiam te psy
tylko nie wiem jaki one maja charakterek

a no wlasnie! mozna psu w domu zrobic kuwete ????

reklama
Ha, wiedziałam, że wejście na stronkę wskazaną przez Edytkę tak się zakończy...Kupiłam sobie prostownicę  ;D Stwierdziłam, że moja powoli rozpada się już na części i warto kupić nową. Fakt, że jest dużo droższa od tej, którą dotychczas miałam, ale coś czuję, że przełoży się to też na jakość. A przecież trochę luksusu i profesjonalnego sprzętu nie zaszkodzi  ;)

Swoją drogą urzekła mnie ta cała stronka. Wszystko pięknie opisane i poukładane. No i towar z najwyższej półki  :)

cmoki w boki, uciekam do pracki

Iwon pisze:
Ha, wiedziałam, że wejście na stronkę wskazaną przez Edytkę tak się zakończy...Kupiłam sobie prostownicę  ;D Stwierdziłam, że moja powoli rozpada się już na części i warto kupić nową. Fakt, że jest dużo droższa od tej, którą dotychczas miałam, ale coś czuję, że przełoży się to też na jakość. A przecież trochę luksusu i profesjonalnego sprzętu nie zaszkodzi  ;)

Swoją drogą urzekła mnie ta cała stronka. Wszystko pięknie opisane i poukładane. No i towar z najwyższej półki  :)

cmoki w boki, uciekam do pracki

hahha
jeszcze zobaczysz jak pięknie zapakowaną dostaniesz, wtedy dopiero Cię urzeknie do końca hahahhaha
ale numer ;) ;) ;) ;) ;)

ale mi się chce coś słodkiego, najchętniej jeżyki :p
a w domu nic nie mam,
pogoda do bani, więc nie wyjdę,
więc mam doła ::) ::) ::) :p :p

Lilka pisze:
uwielbiam te psy

Pekińczyk nie załatwi Ci się do kuwety, poza tym to pies z długą sierścią i musisz wziąć pod uwagę, że przez 10 mscy w roku wszędzie będziesz miała ful kudłów, w jedzeniu, w skarpetach, pod szafkami, na szczoteczce do zębów, na najwyższej półce w korytarzu, w lodówce itp itd...
Trzeba go szczotkować, kąpać w specjalnym szamponie do długiej sierści, no i przynajmniej 3 razy dziennie spacer. Świątek, piątek czy niedziela, deszcz czy mróz...
Pekińczyki lubią dominować i bzykają wszystko co popadnie, naszemu nawet kastracja niewiele pomogła, alka stwierdziła, że mój pikeńczyk zachowywał się jak adhd-owiec haha

Pies w bloku to duża sprawa i ogromny wysiłek, szczególnie przy małym dziecku i braku pomocy  skądkolwiek...
Ja dawałam radę do czasu aż się poddałam...
Ukłony w stronę alki i jej dwóch psich psiapsiółek  :p :laugh:

reklama
e_mama pisze:
Lilka pisze:
uwielbiam te psy

Pekińczyk nie załatwi Ci się do kuwety, poza tym to pies z długą sierścią i musisz wziąć pod uwagę, że przez 10 mscy w roku wszędzie będziesz miała ful kudłów, w jedzeniu, w skarpetach, pod szafkami, na szczoteczce do zębów, na najwyższej półce w korytarzu, w lodówce itp itd...
Trzeba go szczotkować, kąpać w specjalnym szamponie do długiej sierści, no i przynajmniej 3 razy dziennie spacer. Świątek, piątek czy niedziela, deszcz czy mróz...
Pekińczyki lubią dominować i bzykają wszystko co popadnie, naszemu nawet kastracja niewiele pomogła, alka stwierdziła, że mój pikeńczyk zachowywał się jak adhd-owiec haha

Pies w bloku to duża sprawa i ogromny wysiłek, szczególnie przy małym dziecku i braku pomocy  skądkolwiek...
Ja dawałam radę do czasu aż się poddałam...
Ukłony w stronę alki i jej dwóch psich psiapsiółek  :p :laugh:

a no to musze pozegnac sie z moim marzeniem pekinczykiem
moj Tobi to gubil tyyyyle siersci ze furi dostawalam
no i to bzykanie :p ......... ok daje sobie spokoj

qrcze noooo a takie sa faajne!!

dzieki Edytko za uswiadomienie bo bym sie wkopala z tymi kłaczorami

Do góry