reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Iwon pisze:
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
Iwon pisze:
e_mama pisze:
AniaSzwarc pisze:
dzien dobry z późnego rana :)

Edytko daj namiary na sklep tesciowej moze i ja cos dla siebie znajdę bo chce sobie prostowac włosy a prostownicą nie chce zbyt czesto z wiadomych powodów ...

a pasa do zebów nazywa się dentica firmy torf corporation (www.torf.pl ) i kupiłam ją w rosmanie ...

oka, zaraz ślę na prv  ;D :laugh: ;)

Edytko, ja też poproszę  :)

poszło  :laugh: ;)

ja też chcę  ;D ;D ;D

He, he, skromna Edycia nie chciała robić reklamy. A zaraz się okaże, że ją zrobi...Na privie  ;D

małpka hehe :p :p :p :p :p

reklama
Melll pisze:
:)

dzieki za gratulacje  :-*

witajcie po powrocie e-mamo i elficzku  :-*:-*

Edytko piękne zdjęcie  :)  i u mani też zmiana  :)

elfiko pisze:
o rany znowu naklikały a ja mam w domu taki syf,ze nie mam czasu na BB :-[
Mell super zdjęcie
Edytko Twoje nowe oblicze i zdjatko przy suwaczku tez super
No i Maniula super fociak taki na głowie stojacy :D

co do pogody to u nas od rana zimno i leje a Weronika marudzi ale ja to zrzucam na powakacyjne rozpieszczenie ::) ;D

senkjuuuu ;) ;) ;) 8) 8) ;D ;D

Hej...widzę że Elfik się pokazał i od razu produkcja na bb ruszyła hihihi.
Dobrze Elficzku że wakacje udane!!!

Buźki w avatarkach świetne. No i Julcia w podpisie miodzio!!!

elficzorku moj kochany witaj :) :-* :-* :-* :-* :-*
zapraszam na wieczorne poduchy!!!!!

babeczki sliczne zmiany w avatartkach.........edytka promieniujaca a melllcia jak zwylke urocza ;D ;D ;D

czesc.................i tak jak myslalam o swicie ::)

Melcia ale sliczna buzka :)

czeeeeeeeeeesc Elfiku nasz kochanay!!! :-*

ok ide po kawe i na sniadanie ::)

posprzedawalam dzis dosyc rzeczy i sie sumka fajna uzbierala i zobaczcie co chcialabym kupic Mili za to

http://www.allegro.pl/item122473151_super_interaktywna_lalka_46cm_super_zabawki_.html

cały weekend spedzilismy u kuzynostwa i oni maja 5-letnia coreczke Dagmarke i Mili z nia cały czas siedziala u niej w pokoju i sie bawila.........zabawkami
no i jak juz kiedys wam pisalam Milenka lubi zabawki

a u tej kuzynki uwielbiala lalki i wozek dla lalki i tez czaje sie na to
http://www.allegro.pl/item122898787_wozek_spacrowy_candy_stroller_dla_lalek_okazja.html

wiecie teraz jak juz jestesmy na swoim,bez mojej matki ktora nie nawidzi wszystkiego i wszystkich
chcielibysmy miec jakies zwierzatko

no i tu pies pogrzebany bo do konca nie wiem co ::)

tzn.nie moge sie zdecydowac miedzy czy kot pers czy pies pekinczyk czy spaniel ::)
kot jest bezproblemowy
mamy juz dla niego jakby co kuwete i spanko z wikliny co moze słuzyc tez na wyjazdy bo ma zamkniecie
i w sumie wolalabym kota tez dlatego ze mozna go zostawic i nie zaszczeka sie jak wyjdziemy (poprzedni pies byl taki lulek ze wył jak wyszlismy)

ale osobiscie wolałabym pieska......bo ja lubie jak miedzy nogami mi sie taki stwor kreci :) jak sie cieszy,no i mozna sie z nim pobawic a z kotem nie za bardzo

no pusto mi w tym domu i brakuje mi jakiegos stwora ale naprawde nie wiem co robic???? ::)

reklama
Lila jesli myslisz o zwierzatku to faktycznie przeanalizuj czy bedziesz czesto wyjezdzala czy bedziesz mogla wychodzic na spacery razem z Mili i psiakiem itd

ja obstawim na psa bo z kotami to nigdy nic nie wiadomo  ::) ;)

i jesli tylko bedziemy mogli to kupimy
golden retrivera  :) ::) :)
images

;D

Do góry