reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
Iwon pisze:
e_mama pisze:
AniaSzwarc pisze:
dzien dobry z późnego rana :)

Edytko daj namiary na sklep tesciowej moze i ja cos dla siebie znajdę bo chce sobie prostowac włosy a prostownicą nie chce zbyt czesto z wiadomych powodów ...

a pasa do zebów nazywa się dentica firmy torf corporation (www.torf.pl ) i kupiłam ją w rosmanie ...

oka, zaraz ślę na prv  ;D :laugh: ;)

Edytko, ja też poproszę  :)

poszło  :laugh: ;)

ja też chcę  ;D ;D ;D

He, he, skromna Edycia nie chciała robić reklamy. A zaraz się okaże, że ją zrobi...Na privie ;D

Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
Melll pisze:
czesc:)

my własnie wróciliśmy ze szczepienia - Julia wazy 9,5 kg nie za duzo   :p

no i chciałam powiedziec ze zaczęła chodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pól pokoju już sama przejdzie  ;D ;D ;D

o, jak miło - czyli nasze dzieci już moga iść razem na randkę?  ;) :laugh:

dorotka a to Maciek ma dziewczyne Julcie?????
niewiedzialam   ::) ::) ::) ::)

no i się wydało ;) ;D

o rany znowu naklikały a ja mam w domu taki syf,ze nie mam czasu na BB :-[
Mell super zdjęcie
Edytko Twoje nowe oblicze i zdjatko przy suwaczku tez super
No i Maniula super fociak taki na głowie stojacy :D

co do pogody to u nas od rana zimno i leje a Weronika marudzi ale ja to zrzucam na powakacyjne rozpieszczenie ::) ;D

co do nadrabiania to ja sie zabiore wieczorkiem a teraz na zwierzakach podczytuje i od razu mam prośbe do Mani- wklej kochana jeszcze raz te Twoje plakaty bo juz jest to nieaktywne a ja bardzo bym chciała je zobaczyć

reklama
Do góry