reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hanti pisze:
DASARIA pisze:
hanti pisze:
hello babulki! ;D

to znowu ja ......................... no i muszę Wam zakomunikować,że już od 4 września będe z Wami,
naokrągło,bo IDĘ NA WYCHOWAWCZY ::) :(

nie mam z kim zostawić Otylci,ale za to nic mi nie będzie umykać z jej rozwoju ;D

Hanti witaj w klubie, ja też troche popracowałam a teraz jestem na wychowawczym  ::) :p ;D
Głowa do góry, będzie dobrze  :)
Na początku mi też było trochę ciężko, ale po woli jakoś idzie, ale cały czas wszystkim gadam, że we wrześniu 2007 idę do pracy  ::) ::) :p

no właśnie ja też się napracowałam całe 4 miesiące
już się wdrożyłam i przyzwyczaiłam do ludzi,
a tu masz babo placek...............znowu w domciu

a skąd ta decyzja Hanti ? Redukcje czy ze względu na Oti ?

reklama
DASARIA pisze:
Melll pisze:
DASARIA pisze:
Mojej biedulince bardzo dają się we znaki zęby, buziunia bardzo opuchnięta, męczy się biedactwo  ::), nie płacze, ale jest marudna, muszę dzis zakupic jakieś środki, aby choc trochę usmierzyc ból  ::)

oj biedna Darcia  :-*

żelem jej posmaruj u nas pomagało

dałam jej ten magiczny czopek V.... i jest o wiele  lepiej  :)

U nas V kompletnie nie działa, jak już jest ekstremum nerwa to tylko paracetamol obłaskawia Julkowe zapędy...

dzien dobry z późnego rana :)

Edytko daj namiary na sklep tesciowej moze i ja cos dla siebie znajdę bo chce sobie prostowac włosy a prostownicą nie chce zbyt czesto z wiadomych powodów ...

a pasa do zebów nazywa się dentica firmy torf corporation (www.torf.pl ) i kupiłam ją w rosmanie ...

Iwon pisze:
Edytko, śliczna fotka w avatorku  :) Obie wyglądacie kwitnąco  :)

Uciekam do pracki

:-* :-* hihi

NADROBIŁAM !!!!!

a raczej przeleciałam po łebkach te 3 tyg. zaległości :) no i teraz wiem co się u Was działo :) Od razu mi lżej hihihi

AniaSzwarc pisze:
dzien dobry z późnego rana :)

Edytko daj namiary na sklep tesciowej moze i ja cos dla siebie znajdę bo chce sobie prostowac włosy a prostownicą nie chce zbyt czesto z wiadomych powodów ...

a pasa do zebów nazywa się dentica firmy torf corporation (www.torf.pl ) i kupiłam ją w rosmanie ...

oka, zaraz ślę na prv ;D :laugh: ;)

dzięks za nazwę pasty :-*

AniaSzwarc pisze:
no co Ty zrób tesciowej reklamę....mówię serio

heheheeeee, neeeee

masz maila :)

acha, idąc za Waszymi radami zakupiłam dziś na allegro "Język dwulatka" :)

a "Samotność w sieci" też czytałam i do kina pójdę na 100%, no i Cieleckiej też nie lubię :p :p :p

to se posiadziałam, Julmonster wstał....

zaraz trzeba będzie jakiś obiadek upichcić... hymmm, pewnie znowu kluchy 8) ::) :p

Acha, wczoraj dałam młodej kaszę na gęsto przed kąpielą i rano spała całe 1,5 h dłużej...
EVIVA kacha ! ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry