reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
AniaSzwarc pisze:
dzien dobry z późnego rana :)

Edytko daj namiary na sklep tesciowej moze i ja cos dla siebie znajdę bo chce sobie prostowac włosy a prostownicą nie chce zbyt czesto z wiadomych powodów ...

a pasa do zebów nazywa się dentica firmy torf corporation (www.torf.pl ) i kupiłam ją w rosmanie ...

oka, zaraz ślę na prv  ;D :laugh: ;)

Edytko, ja też poproszę :)

reklama
NiaNia pisze:
DASARIA pisze:
No i przyznam się Wam, że Daria ostatnio śpi z nami w sypialni  ::) :p

Biedactwo tak się męczy przez zębiska, że nie może spac w nocy i w związku z tym ląduje w naszym  ::)

Maks tez po przebudzeniu w nocy tez ląduje u nas. Nie chce nam się chodzić na wypadek kolejnego prezbudzenia. POza tym wszyscy jestesmy szczesliwi i wyspani. Nam to nie przeszkadza. Usypia sam, bez bujania, w siebie. Wieczór zatem i sypialnia jest dla nas  >:D a w nocy i tak się spi  ;D

hi hi hi my też wieczorki rezerwujemy dla siebie, a w nocy śpimy razem ;D :D :laugh:
Uwielbiam jak takie małe ciałko wtula się we mnie ::) ;D
i tak jak Niania przede wszystkim stawiam na wyspanie się i nie wyobrażam sobie spędzenie pół nocy przy łóżeczku Darii, a tak by to teraz wyglądało :p

Iwon pisze:
e_mama pisze:
AniaSzwarc pisze:

Edytko daj namiary na sklep tesciowej moze i ja cos dla siebie znajdę bo chce sobie prostowac włosy a prostownicą nie chce zbyt czesto z wiadomych powodów ...

a pasa do zebów nazywa się dentica firmy torf corporation (www.torf.pl ) i kupiłam ją w rosmanie ...

Edytko, ja też poproszę  :)

poszło :laugh: ;)

e_mama pisze:
Melll pisze:
czesc:)

my własnie wróciliśmy ze szczepienia - Julia wazy 9,5 kg nie za duzo   :p

no i chciałam powiedziec ze zaczęła chodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pól pokoju już sama przejdzie  ;D ;D ;D

Graty dla chodziaczki Juleczki !:):):)

to chyba tylko moja Jula została, jako ostatni lipcowy niechód ?

nie tylko nie tylko: Daria też jeszcze nie chodzi ::) :p ::)

no i oczywiście gratulacje dla Julci  :)

e_mama pisze:
Jutro szczepienie, jakoś się go boję, a w zasadzie tych skutków ubocznych, które mogą się pojawić...
Zobaczymy ile waży ta moja pannica.

No i pora odświeżyć suwaczek i avat. ale to później, idę szybciorem ogarnąć kuchnię, bo zaraz goście będą  ;)

Bardzo ładny ten odświeżony avat., ale suwaczka nie widac :(

Kurcze, u nas leje od rana i nie ma nawet jak wyjść na spacerek :( Już mi się kończą pomysły na zabawę. Dziewczyny co robicie w takie dni z maluchami? My przed chwila trochę "rysowaliśmy" ale po 15 minutach koniec zabawy. Jego zabawki tez go cos dzisiaj nie bawią :(

e_mama pisze:
AniaSzwarc pisze:
no co Ty zrób tesciowej reklamę....mówię serio

heheheeeee, neeeee

masz maila :)

acha, idąc za Waszymi radami zakupiłam dziś na allegro "Język dwulatka" :)

a "Samotność w sieci" też czytałam i do kina pójdę na 100%, no i Cieleckiej też nie lubię  :p :p :p

szkoda, ze ten film już nakręcili, bo założyłybyśmy klub" przeciwniczek Cieleckiej",
bardziej w tej roli wyobrażałabym sobie kobitkę o typie urody Joanny Horodyńskiej  :)

e_mama pisze:
Iwon pisze:
e_mama pisze:
AniaSzwarc pisze:

Edytko, ja też poproszę  :)

poszło  :laugh: ;)

ja też chcę ;D ;D ;D

A jak na złość Maciek dzisiaj maruda straszna. W końcu wyszła mu ta czwórka, ale teraz wychodzi druga  i kurde ślini się jak nie wiem co.

reklama
Klaudia pisze:
Kurcze, u nas leje od rana i nie ma nawet jak wyjść na spacerek :( Już mi się kończą pomysły na zabawę. Dziewczyny co robicie w takie dni z maluchami? My przed chwila trochę "rysowaliśmy" ale po 15 minutach koniec zabawy. Jego zabawki tez go cos dzisiaj nie bawią :(

u nas też dziś beznadziejna pogoda, Daria ostatnio uwielbia bawic się piłką ;D i klamerkami do wieszania prania, a teraz śpi, więc mam luzik ;D :laugh: ;)

Do góry